Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η μεγάλη απάτη....


Ζουμε μέρες τραγικές στις οποίες σιγά σιγά αρχίζει να αποκαλύτεται η απάτη Παπανδρέου και της ομήγυρης του τόσο σε βάρος του Ελληνικού λαού αλλα πρωτίστως σε βάρος της ΕΕ και του ΔΝΤ.. Δείτε γεγονότα όπως θα σας τα περιγράφουμε και μη μου πείτε πάλι ότι πρόκειται για συγκυρίες ή συνομωσιολογίες.
Tο 2009 γίνονται οι πρώτες διαπραγματεύσεις με ΔΝΤ από τον ΓΑΠ (στην αρχή κρυφά και μετά φανερά). Μάλλον καθ' υπόδειξη των διεθνών κερδοσκόπων τύπου Σόρος, οι οποίοι έβλεπαν τα χρήματα τους στην Ελλάδα να είναι επισφαλή και έπρεπε να τα...πάρουν πίσω σε μετρητά.
Έτσι περνάει από τη βουλή το μνημόνιο Ι με πλειοψηφία 156 βουλευτών (λάθος πρώτο θα έπρεπε να ήταν σύμφωνα με το σύνταγμα 180). Ανατέθηκε δε μέσω της βουλής (πάλι αντισυνταγματικά) να υπογράφει οτιδήποτε-ακόμα και τροποποίηση- ο Παπακωνσταντίνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν έρθει οποιαδήποτε κυβέρνηση μετά μπορεί να αποποιηθεί όλα αυτά σαν αντισυνταγματικά. Φυσικά τότε οι δανειστές μας θα τρέχουν απο τον παπακωνταντίνου να πάρουν τα λεφτά τους. Ετσι θα έχει μελοντικά το πράγμα... εκτός εάν.... βάλουνε όλον τον πολιτικό κόσμο να συναινέσει και να περάσει από τη βουλή το μνημόνιο ΙΙ με πλειοψηφία 180 βουλευτών (άρα συνταγματικό) και το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει καί όλες τις δεσμεύσεις του μνημονίου Ι. Καταλάβατε δηλ τί έγινε; είναι όλοι προδότες πουλημένοι Παπανδρέου, Καρατζαφέρης, Ντόρα. Όλοι οι υπόλοιποι ή τοχουν καταλάβει και δεν θέλου να μην χρεωθούν το πολιτικό κόστος ή δεν το πήραν πρέφα και φωνάζουν για πλάκα.
Πάντως αν δεν περάσει η συναίνεση άρα όχι μνημόνιο ΙΙ προβλέπω ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου να μην έχουν που να κρυφτούν σε όλο το σύμπαν. Το να φάς 110 δις δεν είναι και εύκολο πράγμα. Α ρε Γιώργο τι δάσκαλο είχες... τον Σόρος!!!

Ενας αγανακτισμένος πολίτης



http://antidimos.blogspot.com/2011/05/blog-post_530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: