Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Οσους πιο πολλούς Έλληνες συναντούσε ο πρωθυπουργός, τόσες περισσότερες παπαριές άκουγε...


Ο Μπουτσορής και οι άγνωστες βόλτες του Γιώργου με το ποδήλατο
Πιστεύω ότι είναι άδικο να σχολιάζουμε πικρόχολα τις φιλίες του πρωθυπουργού, όταν ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τη χώρα μας, από τη χρεοκοπία.
Ο Παπανδρέου λοιπόν, είναι της άποψης «όποιος γυρίζει, μυρίζει…» και σαν τον Διογένη αναζητά έναν έξυπνο άνθρωπο να του δώσει μια καλή ιδέα μπας και βγούμε από το αδιέξοδο.
Οι περισσότεροι από τους...υπουργούς του είναι βραχυκυκλωμένοι στη καθημερινότητα, στα μυαλά τους, δεν μπαίνει φρέσκος αέρας.
Έτσι ο πρωθυπουργός συχνά-πυκνά παίρνει τους δρόμους και ψάχνει ένα έξυπνο άνθρωπο, να του ρίξει πρωτότυπη ιδέα, όπως οι εκδότες έξυπνη προσφορά για τις εφημερίδες τους.
Πολύ συχνά που δεν έχει ύπνο, εγκαταλείπει το Καστρί και κατηφορίζει προς το κέντρο και τα νότια προάστια.
Ένα βράδι πήγε στις δυτικές συνοικίες και συγκεκριμένα στο Περιστέρι. Πάρκαρε το ποδήλατό του, σ ένα παρκάκι κι έπιασε κουβέντα μ έναν άστεγο που κοιμόταν στο παγκάκι μαζί με τον ταλαίπωρο σκύλο του.
Ο άστεγος ήταν πιωμένος και έβριζε διαρκώς την Αννίτα Πάνια, γιατί έβγαζε στο γυαλί τη γυναίκα του που τον παράτησε. Δεν έβγαλε άκρη.
Στην πλατεία της Αγίας Άννης, συνάντησε μια τρελή γριά που τον ρωτούσε συνεχώς αν ξέρει που μένει ο Αυτιάς. Τον έψαχνε να διορίσει τη κόρη της.
Οσους πιο πολλούς Έλληνες συναντούσε ο πρωθυπουργός, τόσες περισσότερες παπαριές άκουγε. Δεν έβρισκε άκρη με τη λεγόμενη λαική σοφία.
Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Βασίλης Μπουτσορής. Ιδιοκτήτης καταστήματος με αθλητικά είδη στη Κηφισιά, και απόφοιτος ριάλιτι.
Από δω ο Γιώργος αγόρασε το καινούριο του κανό, ενώ κανόνισαν να κάνουν και τα σχετικά μαθήματα.
Ο Μπουτσορής, έχει πραγματικά καλές ιδέες για την ανάπτυξη του κανό-καγιάκ στην Ελλάδα.
Ένα άθλημα που μπορεί να μας αποφέρει τεράστια έσοδα καθότι όλοι οι πνιγμένοι στα χρέη Έλληνες, θ αποκτήσουν από ένα κανό-καγιάκ για να ξεγλιστρήσουν από τη χρεοκοπημένη χώρα του Καπελέρη.
Όταν ο πληθυσμός πάρει τα βουνά και τα ποτάμια ο Μπουτσορής θα είναι απαραίτητος σε όλους μας…

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5453

Δεν υπάρχουν σχόλια: