Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠιΚατσου Μεσολογγίου: Πνιγήκαμε σε μισό μέτρο νερά....


Στην πολιτική αλλά και γενικότερα καλό είναι κάποιος να μιλά μόνο αν έχει κάτι να πεί γιατί ανεξάρτητα απο την εφράδεια του, κινδυνεύει να γελειοποιηθεί. Διαβάσαμε σε εβδομαδιαία Μεσολογγίτικη εφημερίδα τη συνέντευξη του μεγάλου ΠιΚατσου. Σύμφωνα με τον αρθρογραφο η συνομιλία επεκεντρώθηκε σε 4 τομεείς. Ειπε ο δήμαρχος ότι έκανε λάθος που δεν κατάλαβε τις μετακινήσεις υπαλλήλων στο Αγρίνιο (σσ Εννοεί της πρώην νομαρχίας). Ε κυρ Πάνο έχουν άδικο που σε λένε ανίκανο και δήμαρχο μακέτα όλοι γιατί αν δεν κατάλαβες αυτό ή είσαι παντελώς ανίκανος ή επικίνδυνος αφού βούιξε όλη η Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο. Και τότε κ. Πικατσου πως κατάλαβες ότι αν γινόταν ο Σώκος περιφερειάρχης το εφετείο θα ήταν στο...Μεσολόγγι. Αρα λές ότι φταίνε οι βουλευτές έτσι; Η έτσι σου είπε να πέις το αφεντικό σου ο μεγαλοπρε[πής Ευθύμιος αφού θέλει να αρπάξει μερίδιο αν κατέβει βουλευτής. Αυτό το κατάλαβες όμως, έτσι δεν είναι; Μίλησες για συγκεκριμένο σχέδιο σε τουρισμό, πολιτισμό, περιβάλλον. Μόνο που δεν το είδαμε. Αντ' αυτού είδαμε ότι συχνά πυκνα ανταλάσετε αναμνηστηκές πλακέτες (σσσσ πολιτισμός ε;) με το συνδυασμό σου κυρίως στις γιορτές σας μετά τραπεζωμάτων βέβαια (που τα χρεώνεται ο δήμος φυσικά), αλλα και το περιβόητο μνημόνιο με το ΤΕΙ που ακόμα δεν είδαμε τίποτε και ούτε πρόκειται απότι φαίνεται. Αλλά και να γίνει κάτι πάλι στο τζάμπα θα είναι και θα σε παρατήσουν και αυτοί!
Για ποιές πρωτοβουλίες και ποιόν ενόχλησαν δεν μας είπες. Βεβαίως η χαμηλής αισθητικής ενέργειες σου ενοχλούν όλο τον κόσμο βέβαια αλλά τώρα είναι αργά.
Ο απλήρωτος επαγγελματίας... πόσο ακόμη!!!

ΥΓ1: Σκοπέβεις να βραβεύσεις και άλλους παράνομους συμβούλους σου με αναμνηστικά δωρα αφού είναι γνωστό ότι έπρεπε να εκπέσουν του αξιώματος λόγω επαγγελματικής σχέσης με το δήμο;

ΥΓ2: Η εφημερίδα σε φιλοξένησε στο φύλλο της ή ήταν... με το αζημείωτο;


http://antidimos.blogspot.com/2011/04/blog-post_5664.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: