Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗ


Ο Σεραφείμ Πειραιώς είναι ένας ιερωμένος που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει την παρουσία του με τις θέσεις που εκφράζει <ενοχλητική>, όχι μόνο για το ιερατείο, αλλά και για όλους αυτούς που ποινικοποιούν την ελεύθερη έκφραση και σκέψη. Το πρόβλημα με τον Σεραφείμ είναι ότι τα βάζει και με τα αφεντικά τους, όπως η Μασονία ο Σιωνισμός και ο Ισλαμισμός. Δυστυχώς για αυτόν, ο δρόμος του είναι μοναχικός, τέτοιες προσπάθειες χρήζουν αποδοχής και επιδοκιμασίας από όλους μας, έστω και σιωπηλά.

Μ.Ε.Π
------------------------------------------------------------------------------------------------

«Ας με βάλουν φυλακή. Δεν κάνω πίσω, ούτε πόντο. Κάνουν λάθος αν πιστεύουν – όσοι το πιστεύουν – ότι θα εξευτελίσουν την Ελλάδα με νόμους… άνοστα καρυκεύματα… Θέλουν Ελλάδα τρίτου φύλου; Θέλουν Γονείς Α – Β, Γιαγιάδες Γ-Δ, θέλουν άλλες κατασκευές, αισχρές και κλεισοστομικές;
Θα το βρουν μπροστά τους. ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Και ΑΠΕΤΥΧΑΝ, όπως ΑΠΕΤΥΧΕ ολόκληρη η Ευρώπη που, κοντολογίς, βαράει διάλυση».
Με αυτά τα λόγια, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, έρχεται αντιμέτωπος με το νέο Νόμο που κλείνει στόματα και...
τσακίζει πέννες.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μιλώντας χθες στην «Ε.Ω.Κ.», τόνισε:
«Εγώ, δεν θα πικραθώ αν πάρουν απόφαση να με βάλουν φυλακή. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω ούτε πόντο και για τους ομοφυλόφιλους ούτε, βέβαια, για Μασονία και Ισλάμ.
Έχω κάνει ποικίλες ενέργειες, καταγγελίες, αρθρογραφία. Γνωρίζω ότι τους ΕΝΟΧΛΩ. Αυτός είμαι. Τώρα, αν μείνω ΜΟΝΟΣ από τους Ρασοφόρους, ΑΥΤΟΙ γνωρίζουν τα ΓΙΑΤΙ και τα ΔΙΟΤΙ. Ποιους συμφέρουν αυτές οι απαγορεύσεις είναι πλατιά κατανοητό».
«Πρέπει να επαναλάβω», μας είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ (Μετζελόπουλος), «ότι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΝΤΟ ΠΙΣΩ από όσα πιστεύω και για όσα αγωνίζομαι. Αυτό, ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ»!
Αυτές είναι οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Σεραφείμ σε σχέση με τα επερχόμενα διά του ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ νόμου Καστανίδη μεταβολή του μέχρι τώρα γνωστού (και ισχύοντος) περί ελευθεροτυπίας και ελευθερίας έκφρασης!..Εις αντίφασιν, βεβαίως, του περιβόητου νόμου Γκεϋσώ στην Γαλλία διά του οποίου δικάζεται και καταδικάζεται ακόμη και στην… σκέψη όποιος μιλήσει για λαθρομετανάστες, Εβραίους κ.λπ. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με τον περιβόητο «Μακαρθισμό» που μέχρι πριν μερικές δεκαετίες είχε επιτεθεί εμπράκτως σε κάθε διανοούμενο και καλλιτέχνη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς ασφαλώς και είναι η αφορμή και η αιτία – έως ένα σημείο – της πρεμούρας του κ. Καστανίδη και (φυσικά) του Γιώργου Π. (πρωθυπουργού της Ελλάδας, ατυχώς, εδώ και 17 μήνες) να σφραγισθούν τα στόματα που τολμούν να μιλήσουν περί εξωγενών παραγόντων που αποσκοπούν στην επικυριαρχία της χώρας μας. Και το γελοίο αυτό νομοθέτημα του κ. Καστανίδη με τον… νεοπαγή όρο «εχθροπάθεια» ασφαλώς και σκοπεύει στην εφεξής ΣΙΩΠΗ όλων για ό,τι επέρχεται, εκ μέρους της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Δεν είναι… κορόιδα οι Γιώργος Π. και Καστανίδης.
Πολύ καλά γνωρίζουν ότι για να επιτευχθεί η ΣΙΩΠΗ, πρώτ’ απ’ όλους πρέπει να φιμωθούν ορισμένοι πατριώτες Ιεράρχες με πρώτο – πρώτο τον φλογερό Μητροπολίτη Πειραιώς. Στην συνέχεια, βεβαίως, πρέπει να «παταχθούν» και οι ελάχιστοι εναπομείναντες λειτουργοί του Τύπου που, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους, εξακολουθούν να γράφουν επί παντός του επιστητού. Εναντίον κάθε επιβουλέα στον εθνικό μας χώρο, εναντίον κάθε υπηρέτου της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που θέλει ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, υπόδουλους στα κελεύσματά τους.
Και πρώτο απ’ όλους, επαναλαμβάνεται και τονίζεται, ότι πρέπει να φιμώσουν τον κ. Σεραφείμ. Ο Θεός να τον προστατεύει.

http://dromeas-elen.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_1255.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: