Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τ’ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Τ΄ΑΜΠΕΧΟΝΟ


Την έχω χεσμένη πατριώτη την πολιτική, κι αν κάποιος στα πενήντα τόσα χρόνια του βίου μου, με βρει γραμμένο σε κάποιο κόμμα η οργάνωση , να ‘ρθει με συμβολαιογράφο να του χαρίσω όλα τα υπάρχοντά μου. Όμως ετούτη την κοροϊδία και την υποκρισία δεν την αντέχω άλλο πια. Πόσο άλλο αισχροί πολιτικάντηδες θέλετε να σας ανεχτούμε; Πάλι ο συμπαθής καθ’ ευφημισμό πια, βουλευτής του τόπου μας ο Πάνος Κουρουμπλής, έβαλε το αντάρτικο το αμπέχονο και δίκοχο να......δώσει μάχη για τον κατατρεγμένο λέει λαό. Έκανε επερώτηση όπως λέει το δελτίο τύπου του γραφείου του που έφτασε στην εφημερίδα μας, στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με θέμα τον διαχειριστικό έλεγχο των Ασφαλιστικών Ταμείων. Και ρώτησε εάν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι συναλλαγές σε μετοχές και ομόλογα των αποθεματικών των Ταμείων από το 2000 έως σήμερα, να ελεγχθεί βάση ποιων αποφάσεων και με ποια διαδικασία αγοράστηκαν οι μετοχές αυτές, αλλά και ποια ήταν η απόδοση των επενδύσεων των Ταμείων σε σχέση με την απόδοση του Γενικού Δείκτη ετησίως. Κι ακόμα ζήτησε να ελεγχθεί ποιοι χρημάτισαν Σύμβουλοι των Ασφαλιστικών Ταμείων, με ποια διαδικασία προσελήφθηκαν, ποιες ήταν οι αμοιβές τους, όπως και εάν επρόκειτο να διενεργηθεί πλήρης έλεγχος από ορκωτούς λογιστές της περιουσιακής κατάστασης όσων χρημάτισαν Διοικητές των Ταμείων. Σωστά και λογικά όλα αυτά, και καλά έκανε ο «μαχητής» πολιτικός. Τι έβγαλες όμως Πάνο Κουρουμπλή απ’ την ερώτηση αυτή. Ξέρω πως δεν σε κάλυψε σαν άνθρωπο η απάντηση που πήρες. Και τι μ’ αυτό; Πάλι αύριο θα βγάλεις το αντάρτικο αμπέχονο, και πάλι θα υπογράψεις δήλωση μετανοίας. Ως πότε όμως Πάνο Κουρουμπλή; Σταμάτα πια αυτή την κοροϊδία. Ξέρεις καλά στα Καφενεία του κατατρεγμένου μας νομού, το τι θα πει αγκλίτσα και στειλιάρι.


Κώστας Καστρινός.
Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ.
http://www.pureportals.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_3133.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μετα το άλλο τα προεκλογικά γραμμάτια του ΠιΚατσου στο Μεσολόγγι ξεχρεώνονται, αλλά μάλλον είμαστε στην αρχή ακόμη γιατί για να πάρει αυτές τις εκλογές δεν θέλουμε ούτε να φανταστούμε τι μπορεί να έχει τάξει.
Ο Πικατσου χτύπησε αυτή τη φορά στο Δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου. Διόρισε και μάλιστα χωρίς αρμοδιότητα τον Θ.Μ. για την κοπή του χόρτου του αγωνιστικού χώρου.
Ο Ανωτέρω είναι συνταξιούχος του...
ΙΚΑ και μάλιστα άρχισε ήδη να εργάζεται χωρίς καν πρόσληψη χωρίς αφάλεια κλπ.

Μοναδικό του προσόν φυσικά ήταν ότι υπήρξε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠιΚατσου. Βρε ξεφίτλες εμένα με δύο άνεργα παιδιά γιατί δεν με βάλατε να κάνω αυτή τη δουλειά. Και καλά εμένα μπορεί να μην σας άρεσα γιατί δεν βγάζατε μια προκήρυξη για να πάει κάποιος που έχει πραγματικά ανάγκη. Ενα να θυμάστε ότι τα σκατά που θα σας λούσουν θα φτάσουν μέχρι τη μύτη σας και δεν θα μπορείτε να αναπνεύσετε..... και ελπίζω να πάρει η βρώμα και τους πολιτικούς υποστηρικτές σας.
Άνεργος που δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠιΚατσου.


ΥΓ: Καλά που είναι η επιθεώρηση εργασίας, το ΙΚΑ το εργατικό κέντρο; Μήπως ήρθε η ώρα του εισαγγελέα.

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_9998.html#more

Ανώνυμος είπε...

http://antidimos.blogspot.com/2011/02/k.html#more

Ο ΠιKατσου δεν τρώει... τρέφεται!!!

Ήθελα να ξέρω όταν θα φύγει απο το δημαρχείο ο ΠιΚατσου πόσο θα είναι το χρέος; με το ρυθμό που πάει δηλαδή.
Ένα πουλάκι σφύριξε για τα νέα κατορθώματα του. Όταν έγιναν οι εκλογές της δεύτερης Κυριακής μετά μια περίπου εβδομάδα γιόρτασαν τα επινίκια στο ραδιομέγαρο (με τη βοήθεια μπουφέ). Αφού έφαγαν και ήπιαν τον άμπακο (μερικοί παραλίγο να σκάσουν κιόλας) και εν μέσω συζήτησης όλοι οι σπουδαίοι για τα...
μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, ετέθη και το ζήτημα (στην ηγετική ομάδα τουλάχιστον) ποιος πληρώνει το τσιμπούσι. Η απάντηση φυσικά ήταν μα ο δήμος. Μόνο που εξήγησαν στον κ. Μπούλη ότι μην κόψεις τώρα τιμολόγιο αλλά αργότερα αφού θα πληρωθείς όταν θα αναλάβουμε και το Μάρτιο που θα ξεκινήσει ο προϋπολογισμός. Και ακόμη δεν είχε αναλάβει φανταστείτε να αναλάβει κιόλας!!! Γιαυτό μην ακούσω κιχ από κανένα για περιόδους χάριτος και κάτι τέτοια. Ο άνθρωπος έδειξε τι είναι ακόμα και σ' αυτούς που δεν τον ήξεραν.
Από τότε μέχρι και σήμερα φυσικά έγιναν και άλλα τραπέζια αναλόγου διαμετρήματος όλα με τον ίδιο τρόπο. Θα τα βλέπουμε να σκάνε σιγά σιγά.
Αυτά για να βλέπουν οι δημότες τι βγάλανε.
Ενας πάρα τρίχα υποψήφιος...

ΥΓ: Και μη μας παρουσιάσει κανένα τιμολόγιο μούφα κανείς εκεί από το δήμο γιατί υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί...