Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Περί ΝΑΤΟικών ασκήσεων στο Κιλκίς για καταστολη εσωτερικών κρίσεων (ανατριχιαστικό βίντεο)




Πρόκειται για έναν στρατόκαυλο αξιωματικό εν αποστρατεία που μας εξηγεί το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ για τη δεκαετία 2010-2020 που -μαντέψτε!- υπεγράφη και από.....
την Ελλάδα και αναφέρει ότι ελλείψει εξωτερικών κινδύνων, οι ΝΑΤΟικοί στρατοί πλέον στρέφουν το "ενδιαφέρον" τους στις εσωτερικές έριδες των χωρών, στις λαικές εξεγέρσεις κλπ.

Ανατριχιαστικές πληροφορίες για το ρόλο του ΝΑΤΟ.

Η Ελληνική 71η Ταξιαρχία που εδρεύει στο Κιλκίς εκπαιδεύεται με την άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, για την αντιμετώπιση εσωτερικών κρίσεων και ο νους μας πάει -πού αλλού;- σε μια πιθανή εξέγερση του ελληνικού λαού ενάντι στους δυνάστες του.

Μια πρώτη γεύση -σαν ορεκτικό- παίρνουμε από τα όσα τραγικά συμβαίνουν εδώ και περισσότερο απόένα μήνα στην Κερατέα, με τις Δυνάμεις Ασφαλείας εκεί να να εφαρμόζουν πρωτοφανείς μεθόδους καταστολής για τη μεταχουντική Ελλάδα.

Ανάλογη καταστολή θα πρέπει κανείς να αναζητήσει στη Χούντα της επταετίας 1967-1974, στις ταραχές της προχουντικής περιόδου 1965-1967 και στις μετεμφυλιακές κρίσεις... Σε τελική ανάλυση.... και στον Εμφύλιο αυτό δε συνέβη; Μία ευρύτατη μερίδα των Ελλήνων πολιτών που αντιδρούσε με το υπάρχον κατεστημένο, κρίθηκε παράνομη και αντιμετωπίστηκε από τον Ελληνικό Στρατό επιβάλλοντας σε φαντάρους να πυροβολούν και να σκοτώνουν συμπατριώτες τους, με μοιραίο επακόλουθο να συμβεί και το αντίστροφο...

Ο Ελληνικός Στρατός ετοιμάζεται για Εμφύλιο!

Ετοιμαστείτε συμπατριώτες!

Και φυσικά δεν εννοώ να προμηθευτούμε κονσέρβες...
--
http://toixo-toixo.blogspot.com/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_5095.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: