Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δημοτική αρχή με "αδρανή υλικά" μέρος βού....


Είδαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (εδώ) τις προσπάθειες του ΠιΚατσου και των συν αυτώ, να βάλουν στο "χέρι" τον Εύηνο ποταμό σε ότι αφορά τα "αδρανή υλικά" όπως ονομάζονται και στην περιοχή μας είναι το αμοχάλικο. Μετά από τα σχετικά δημοσιεύματα το θέμα πάγωσε αφού η κ. Τζωρτζοπούλου της ΚΕΔ στο μεσολόγγι έκανε πίσω φοβούμενη τις συνέπειες μιας τέτοιας άδειας.
Φυσικά κανένας δεν περίμενε ότι οι "μάγκες" του...
δήμου Μεσολογγίου θα καθόταν στ' αυγά τους. Γιαυτό είπαν να κινηθούν στο άλλο ποτάμι της περιοχής- τον Αχελώο, που στην περιοχή των οινιαδών αυτή τη φορά έχει επίσης πολλά "αδρανή υλικά".
Έτσι μια απο τις προηγουμενες ημέρες εθεάθη στο εστιατόριο "Αρχοντικό" του Μεσολογγίου ο κ. Κοταντάκης, που συνέτρωγε με τον κ. Κρασά. Ο κ. Κρασάς είναι επιχειρηματίας των αθηνών (ήταν εδώ παλιά) και η εταιρεία του εκμεταλλεύεται σκαπτικά μηχανήματα.
Κάποιος από το διπλανό τραπέζι τους άκουσε να συζητάνε για τις αμμοληψίες στο Ποτάμι στις Οινιάδες και πώς μπορεί να δοθούν στον κ. Κρασά. Απορούμε βέβαια με τέτοιου είδους εξυπηρετήσεις. Γιατί άραγε; Ρωτάμε, μήπως εντελώς τυχαία η σύζυγός του ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΠιΚατσου;
κ. Τζωρτζοπούλου αυτή τη φορά είστε ενήμερη; ή θα ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες της ΚΕΔ οι ίδιοι πάλι για να εξασφαλίσουν την "άδεια"; Τελικά και να θέλατε να αγιάσετε δεν σας αφήνουν οι... δημοτικοί άρχοντες.

ΥΓ: Αμμοχάλικο, πετρέλαια, αμμοχάλικο. Ωραία κύριοι του δήμου κάνετε τριγωνικούς συνδυασμούς. την επόμενη φορά χτυπήστε καμμιά γεώτρηση στη λιμνοθάλασσα και που ξέρετε μπορεί να βγει και φυσικό αέριο...
Ε.Τ.
Ο ωτακουστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: