Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Χοντρά υπονοούμενα για τον Γ. Παπακωνσταντίνου


Ένα ενδιαφέρον κείμενο για τον Γ. Παπακωνσταντίνου έχει το περιοδικό «Επίκαιρα». Για το κυβερνητικό αυτό στέλεχος που «ξεκίνησε από τη θέση του χαμηλόμισθου υπαλλήλου του ΟΟΣΑ για να υποθηκεύσει το παρόν και το μέλλον της χώρας», όπως υπογραμμίζει το περιοδικό, φημολογούνται πάρα πολλά.
«Στην τελική και επικρατέστερη εκδοχή ο κ. Παπακωνσταντίνου όχι μόνο γνώριζε και συμφώνησε με τους συνομιλητές του στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας έως το 2015, αλλά συναποφάσισε μαζί τους ότι οι ανακοινώσεις θα έπρεπε να...γίνουν από την τρόικα, για να μην χρεωθεί η κυβέρνηση το πολιτικό κόστος της πρωτοφανούς εκποίησης», αναφέρει το περιοδικό.

Ισως το πιο ενδιαφέρον σημείο του δημοσιεύματος είναι οι συγκαλυμμένες μπηχτές που ρίχνει το δημοσίευμα στον υπουργό των Οικονομικών γράφοντας ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν «αναζήτηση ποινικών ευθυνών» σε βάρος του, ρίχνοντας το χοντρό καρφί στην κατακλείδα του άρθρου του: Αν το επόμενο διάστημα ο κ. Παπακωνσταντίνου μείνει τελικά εκτός κυβερνητικού σχήματος υπό την πίεση της κοινής γνώμης και τη δυσφορία που έχει προκαλέσει στους συναδέλφους του υπουργούς τουλάχιστον θα έχει προλάβει να αποκτήσει ακριβά γούστα. Πρόσφατα μετακόμισε από το μικρομεσαίο διαμέρισμα στου Παπάγου σε άλλο μεγαλύτερο κι ακριβότερο στη Φιλοθέη».

http://e-parembasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: