Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...


Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμη την ίδρυση τεσσάρων νέων Εφετείων στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Χαλκίδα, στο Αγρίνιο και στη Μυτιλήνη.
Μάλιστα στο Αγρίνιο ετοιμάζουν και σχετική φιέστα. Ενώ στο Μεσολόγγι πίνουν καφέ της παρηγοριάς.
Μπροστάρης βέβαια στην παντελή απουσία απότελεί ο νύν δήμαρχος ΠιΚατσου, ο οποίος απείχε καθόλη τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των φορέων αλλά και της προηγούμενης δημοτικής αρχής, ε, μη δυσαρεστήσει και τα...αφεντικά εξ Αγρινίου. Και ενώ έπρεπε να σειστεί ο τόπος στο μεσολόγγι οι μεσολογγίτες κάθονται ατάραχοι να κοιτούν την ανικανότητα του δημάρχου ο οποίος ούτε τους συνεργάτες του να μην μπορέι να μαζέψει. Και τό μόνο που αναλίσκεται είναι να κάνει τον καμπόσο σε καθαρίστριες, μουσικούς, χορευτές (θυμάστε το περιβόητο ξυδάκι ε;)
Επίσης τι έγινε εκείνος ο αγωνιστής πρώην δήμαρχος κ. Ρεπάσος, αλλά και πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου; Ποια είναι η παρουσία του για το Εφετείο τώρα πιά.;Φυσικά ανύπαρκτη ε βλέπεις δυο μισθοί είναι αυτοί λίγο είναι σε τέτοιες εποχές (και δεν αποκλείεται να δούμε και τρίτο);
Αλήθεια που κρύφτηκαν οι ΠαΣώκοι βουλευτές;...
Ας ζητήσει κάποιος την άμεση σύγκλιση του ΔΣ τουλάχιστον να ξεμπροστιαστούν κάποιοι ΠαΣώκοι και να μην διακατέχονται από το πνεύμα του άρχοντα των πομάκων τώρα πια δηλ "Όλα στο Αγρίνιο".
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το σχέδιο για αποδυνάμωση της περιοχής Μεσολογγίου εξυφαίνεται εδώ και καιρό. Πρωτα μας συρρίκνωσαν με τον Καλλικράτη μετά έθεσαν εκτός παιχνιδιού τον Αναγνωστόπουλο που παρόλες τις ασυγχώρητςε και χωρίς λογική μα!$#;@#$ιες του έβαλε πλάτη και για το εφετείο αλλά και γενικότερα κόντρα στο Σώκο και στους Αγρινιώτες βουλευτές. Αυτοί ήθελαν απλά έναν "υπάλληλο" δήμαρχο και το πέτυχαν στο πρόσωπο του ΠιΚατσου εκμεταλλευόμενοι την αρρωστημένη αλλαζονία του και επιθυμία του να γίνει σώνει και καλά χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Θυμάστε πάντως που τα λέγαμε τότε με το πλατυγιάλι που ευτυχώς ματαιώθηκε για άλλους λόγους.
Να είστε σίγουροι με το ρυθμό που πάμε σε λίγο διάστημα ο δήμος Μεσολογγίου θα ονομάζεται ίσως Ιερό διαμέρισμα Δήμου Αγρινίου αφού το Αγρίνιο πρέπει να αποκτήσει λιμάνι και παραλία!!! και θα είμαστε απλώς για να μαζεύουμε τα σκουπίδια τους...και τότε να δείς φωνές!!!
Ένας Δικηγόρος και original Μεσολογγίτης.


http://antidimos.blogspot.com/2011/02/blog-post_1684.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: