Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Βαμπίρ και βαθύ πασοκ, οι εντολοδόχοι του διορισμού της αντιδημάρχου στο Αιτωλικό.


Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι ο σώκος και στελέχη από το βαθύ πασοκ, συμφώνησαν με τον Ιερό Δήμαρχο της Ιεράς πόλης να διορισθεί η κ. Φούντα ως αντιδήμαρχος στο Αιτωλικό. Ακούγετε μάλιστα ότι αυτή η συμφωνία έγινε προεκλογικά και ήταν μια από τις απαιτήσεις του θύμιου, ώστε να στηρίξει τον τότε άχρΙστο υποψήφιο Δήμαρχο Κατσούλη. Η άρνηση της πραγματοποίησης τέτοιων εντολών έστειλαν τον Ψαράκη στα αποδυτήρια, τον μόνο υποψήφιο από το πασοκ που τίμησε μέχρι τέλους την αξιοπρέπειά του.

Ο Κατσούλης αποδείχτηκε άριστος παίχτης στη σκακιέρα των εντυπώσεων και της ίντριγκας. Άφησε την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας να εκδηλωθεί ενάντια στο πρόσωπο του καραδήμα, γνωστού και ως γίδι. Η αντίδραση αυτή οφείλονταν στο ότι ο καραδήμας ήταν αντιδήμαρχος στη δημαρχεία γαλάνη, άρα η μόνη υπηρεσία που θα μπορούσε να προσφέρει στο νέο Δήμο, θα ήταν η συγκάλυψη του πρώην αφεντικού του. Ο Κατσούλης με αυτή την αντιπαράθεση είχε ουσιαστικά κερδίσει και το παπί και τη φαλαρίδα. Εγκλώβισε την κλίκα γαλάνη, η οποία λόγο της αντιπαράθεσης πίστεψε ότι ο αυριανός αντιδήμαρχος θα είναι ο καραδήμας. Στους αντιφρονούντες διέρρεε υπόγεια ότι τελικά θα επιλέξει γυναίκα στο πόστο της αντιδημαρχίας του Αιτωλικού και όσο για τους υπόλοιπους, σχεδόν από την αρχή τους πειθανάγκασε συναισθηματικά να είναι με το μέρος του.

Αγαπητέ Ιερέ Δήμαρχε δεν πρέπει να ξεχνάς ότι καλή η στρατηγική, αλλά η ζωή είναι κάτι το ασύλληπτο, προσπάθησε από εδώ και μπρος, πρώτα να αφουγκράζεσαι και μετά να πράττεις. Αντιλαμβανόμαστε ότι στη πολιτική, δυστυχώς οι παράγοντες που επιβάλουν αποφάσεις είναι όλοι, εκτός από τον κυρίαρχο λαό, όπως αρεσκόμαστε να λέμε. Όμως βλέπεις την κατάντια του γαλανάρτη, ακόμη τρέχει για να ξεφύγει από την οργή του κόσμου. Παραμέρισε τα βαμπίρ και όλους αυτούς που σου υπόσχονται ακόμη και την αιωνιότητα και κοίταξε να συμπορευτείς με τους συνδημότες σου. Ο Καλλικράτης μέχρι να μπει στη ζωή μας θα περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια, θα σου έχει μείνει άλλος ενάμιση χρόνος για τις εκλογές, δηλαδή η θητεία σου θα είναι μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος. Όσο για εσάς αγαπητέ μας θύμιο, απέδειξες τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το τόπο, μην τον τυραννάς κι άλλο με τον απύθμενο εγωισμό σου και την καραβλάχικη συμπεριφορά σου. Οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν από τον διορισμό της Φούντα στο Αιτωλικό θα είναι ακόμη μια προσφορά σου, στη καταστροφή πορεία και την υποβάθμιση που έφερες στο τόπο μας.

Όσο για εμάς σαν μπλοκ, το είπαμε από την αρχή και το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Δεν αναγνωρίζουμε το σχέδιο Καλλικράτης, οι αντιπρόσωποι της νέας δημοτικής αρχής είναι εκπρόσωποι ενός στρατού κατοχής στη πόλη μας. Ο οποίος δεν μας επιτρέπει την αυτοδιάθεση και φέρνει την κ. Φούντα ως εγκάθετη ώστε να επιβάλει μέτρα και συμπεριφορές ασύμβατες με τον κόσμο του Αιτωλικού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από ποιο μετερέζι παρακολουθούσε η κα Φούντα το δράμα και τον κλαυθμό του Αιτωλικού; Για την λεηλασία των δήθεν έχει να μας πει κάτι;
Δαμόκλειος Σπάθη