Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια Πολλά από αναγνώστη


Άγιες ημέρες έρχονται!
Τα πάγανα κρύβονται στις σκοτεινές στοές τους και το Φως πλημμυρίζει τη ζωή και τις καρδιές μας.
Στο Αιτωλικό τα πάγανα δεν είναι άλλοι από τους δοσίλογους της δημοτικής αρχής, με προεξάρχοντα τον αλαζόνα Νικολέον. Έφτασαν στο τέλος τους.
Άδειο κτίριο η Δημαρχεία, τέλειος αντικατοπτρισμός της τελευταίας οκταετίας. Στέκει αγέρωχο, αντικρίζοντας την παγωμένη κίνηση στους ερημωμένους δρόμους της πόλης.

Οι κάτοικοί της, ταπεινωμένοι και απογοητευμένοι, όχι μόνο από τον αφανισμό του Δήμου Αιτωλικού, αλλά και από την οικονομική κρίση, για την οποία κάποιοι έσπευσαν να τονίσουν ότι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, διότι… «μαζί τα φάγαμε»!
Εξού και η περαίωση στον αποθανών πλέον μπάρμπα-Γιάννη. Πρέπει να πληρώσεις 1500 ευρώ…μπάρμπα-Γιάννη. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα…..

Σκάστε επιτέλους αγύρτες! Σιωπή!!! και μάλιστα τόσο μεγάλη, ώστε να ενώνετε με το σύμπαν. Η Ελπίδα μας ενσαρκώνεται, γεννιέται σε λίγες μέρες. Ο χαμός σας σκοταδιστές είναι νομοτελειακός. Η αγάπη, η ελπίδα, η ευλογία από το υπέρτατο, είναι η δύναμή μας. Το χαμόγελο… το όπλο μας.

Όσο και να προσπαθήσετε δεν θα υποκύψουμε. Μπορεί να λυγίσουμε, μπορεί να ματώσουμε, αλλά θα μας έχετε πάντα μπροστά σας. Τσάχαλο στο μάτι όλων των δοσίλογων που θέλουν την άνευ όρων παράδοσή μας. Όχι!!! δεν θα κάνουμε αυτό που θέλετε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα ελπίζουμε και θα αγωνιζόμαστε για το αύριο.
Αυτά τα Χριστούγεννα θα το διασκεδάσουμε και θα χαρούμε την γέννηση του Φωτός.



Χρόνια Πολλά με υγεία ευτυχία και αγάπη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελικά ο αρχικαλικάντζαρος φεύγει πριν τα Φώτα και έτσι δεν θα προλάβει την αγιαστούρα! Αυτός φραγγέλιο ήθελε. Ουστ αγύρτες που ροκανίσατε το μέλλον του Αιτωλικού.