Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

τα πράσινα σκυλιά

αναμεταδίδω από Αβόλευτος

Χαμός έγινε χθες μετά την επίσκεψη των πασόκων βουλευτών στην ιερά πόλη του Μεσολογγίου. Έξω από την καφετέρια "Βύρων" όταν με την εμφάνιση του Θ. Μωραίτη οξύνθηκαν τα πνεύματα με υποψήφιο από του συνδυασμό Αναγνωστόπουλου ο οποίος τον έλουσε με ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα (σε άπταιστα γαλλικά!!) σε σημείο που παραλίγο να έλθουν και στα χέρια.
Αντίστοιχο γεγονός σημειώθηκε πάλι με τον Θ. Μωραίτη και την Σ. Γιαννακά και "αγανακτισμένους" πολίτες στην καφετέρια "νέο καφέ" απέναντι από το εκλογικό κέντρο του Π. Κατσούλη, όπου εκεί μάθαμε ότι τραβήχτηκαν και μανίκια από ταγιέρ και σακάκια!!!
Σήμερα δε έσκασε μύτη και ο... Νομάρχης (αν και δεν καταλάβαμε το γιατί) προφανώς για να δώσει ώθηση στον Π. Κατσούλη.
Οφείλουμε δε να πούμε ότι όλες αυτές τις μέρες συμπαρίσταται στον αγώνα του Π. Κατσούλη ο έτερος πολιτικός γίγαντας και νηφάλιος πολιτικός Νάσος Μπασαγιάννης δίνοντας έτσι ένα χαρακτηριστικό τόνο στον Π. Κατσούλη
Αγαπητέ κ. Κατσούλη επειδή σας συμπαθούμε νομίζω ότι έπρεπε να αφήσετε εντελώς έξω τους πολιτικά έκθετους βουλευτές και τελειωμένους νομάρχες. Είναι σαφές ότι βλάπτουν σοβαρά την υγεία... του συνδυασμού σας, ειδικά στην παρούσα φάση των μνημονιακών πολιτικών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολιτικοποιήσατε ένα παιχνίδι ειδικά αυτή την περίοδο... Δεν ξέρετε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να εισπράξετε τα δέοντα!
O Cutty Sark αναγνώστης





για την αναμετάδοση
η Πύλη
την ωραία φωτό μας, που επιμελήθηκε ο paparazzi
πράσινα σκυλιά αλληλοεξοντώνονται
και τα αφεντικά τους κοιτάν και καμαρώνονται
βρε θάνο, βρε θανούλη, πάλι σου χαλάσαν την καπέτα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: