Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ευχαριστήριο και από τον Κατσούλη

Οφείλω ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι πίστεψαν και έκαναν πράξη τη μεγάλη ανατροπή στο διευρυμένο δήμο μας.

Στους χιλιάδες των πολιτών στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό και στις Οινιάδες, που μας ψήφισαν, μας εμπιστεύτηκαν, μας υποστήριξαν και αγωνίστηκαν μαζί μας με πάθος και αυταπάρνηση για ν’ αλλάξει πορεία ο τόπος μας.

Στους εθελοντές της πολιτικής, ιδίως τους νέους ανθρώπους, που στελέχωσαν το συνδυασμό της «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» και έφεραν σε πέρας με επιτυχία την καθολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στο δήμο μας.

Από την 1η του Ιανουαρίου, μέσα σε δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, ξεκινά μια διαφορετική μέρα που φιλοδοξούμε ν’ αποτελέσει την αφετηρία μια νέας εποχής στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας. Μαζί με τους πολίτες. με την καλή συνεργασία των φορέων και των συλλόγων, με τον υγιή διάλογο όλων των δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, με απόλυτη διαφάνεια και ισονομία, μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη προς το συμφέρον όλων μας.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

θα θέλαμε πάρα πολύ ως δημότες να... πιστέψουμε, ότι πράγματι ξεκινάει μια διαφορετική ημέρα.
Θα θέλαμε πολύ να αποτελέσει η δημαρχία κατσούλη, πράγματι την αφετηρία μιας νέας εποχής
προς το παρόν όμως, έχουμε την πικρή γεύση της προεκλογικής περιόδου, που κατέταξε το Αιτωλικό και τις Οινιάδες σε πόλεις β' κατηγορίας, σε υποτελείς της Πρωτεύουσας. Έχουμε την καλή διάθεση (γιατί δεν οφελεί σε τίποτα να μην την έχουμε) να πιστέψουμε ότι αυτό ήταν απλά η προεκλογική περίοδος και τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Πρός το παρόν, οι επιλογές κατσούλη στο Αιτωλικό, δείχνουν τη νέα εποχή που μας περιμένει.
Φασισμός και σκοτάδι
κι άλλη επίθεση επώνυμη σε συνδημότη μας στην ανάρτηση
ευχαριστήριο του πτέραρχου και του συνδυασμού του
φανταζόμαστε με χαρά ότι θα συνεχιστούν οι επιθέσεις, και λέω με χαρά, γιατί όσο συνεχίζονται, τόσο μας επιβεβαιώνουν
σας ευχαριστούμε κύριοι, συνεχίστε την καλή δουλειά.
από εδώ και εμπρός ΔΕΝ θα διαγράφονται τα ονόματα και οι φορείς που επιτίθεστε, γιατί επιτέλους θα πρέπει να ακούσει βροντερά η πόλη το ποιόν σας και ίσως αυτό σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την κατώτερότητα σας
Και σκεφτόμαστε μάλιστα, σύντομα να σας ανοίξουμε και τα σχόλια, να ρίχνετε όσα βλαστήμια γουστάρετε.

κ. Κατσούλη, καλώς ή κακώς, αλλά έτσι τα έγραψε η ιστορία, τη νίκη την πήρατε από το Αιτωλικό, και φυσικά τη νίκη ξέρετε ποια ομάδα σας την έδωσε.
Η μικρή ομάδα των λαμογιοσκοταδιστών που ρήμαξαν την πόλη τα προηγούμενα χρόνια και που ήδη, (μετά την ανασφαλή γι αυτούς προεκλογική περίοδο), επέστρεψαν στην αγαπημένη τους ενασχόληση, να γυρνάνε στην πόλη πλιατσικολογώντας.
Είστε ΥΠΟΛΟΓΟΣ για αυτούς και για δεινά που θα φέρουν στην πόλη μας, και είστε υπόλογος, γιατί ξέρατε ποιοι είναι, ΔΕΝ μπορείτε να ισχυρισθείτε, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ
Και δεν είστε φυσικά υπόλογος σε εμάς, είστε ΥΠΟΛΟΓΟΣ στην κοινωνία του Αιτωλικού και αν όχι στους 1.591 που σας ψήφισαν αλλά στους υπόλοιπους 6.363 που δεν σας ψήφισαν, (οι περισσότεροι) εξ' αιτίας αυτών των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ σας επιλογών





ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: