Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Που πήγε η τιμή;

ΣΤΟ μυθιστόρημα του paparazzi με τον ωραίο τίττλο "η ΦΑΜΙΛΙΑ", περιέγραφε μεταξύ άλλων ωραίων, και την συνάντηση του γιάννη του άχριστου, με τον γραμματέα του πασοκ μιχάλη καχριμάκη.
Σε εκείνη την συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών (τρομάρα τους, ένα μάτσο άχρηστοι) του κινήματος (ξανά τρομάρα τους, ένα μάτσο μαφιόζοι) , ο αμετανόητος και καλοπληρωμένος από το κόμμα γραμματέας, (το κόμμα χρηματοδοτείται από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή από εμάς) μίλησε όπως ήταν φυσικό για τις εκλογές που έρχονται και εστίασε στο θέμα ως ακολούθως: "είναι θέμα τιμής η νίκη του πασοκ στην Αχαΐα".
Μία ημέρα μετά, είχε έλθει η απάντηση,
και η απάντηση που ήλθε, ΔΕΝ παρέπεμπε σε πολιτικό λόγο, ΑΛΛΑ σε... κανονικό πήδημα.
Όχι ότι ίδρωσε βεβαίως το αυτί του χοντρόπετσου γραμματέα, ο παχυλός μισθός να πέφτει και κάνω και τούμπες πρόεδρε, σαν τον κ. απίθανο.
Αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ πασοκ, ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ,
ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΔΙΆ
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Διαβάστε την απάντηση
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΜΙΛΑ Ο κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκη, ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Β. Χατζηλάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην Πάτρα, ο κ. Καρχιμάκης χαρακτήρισε “θέμα τιμής” τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.
Για ποια τιμή ακριβώς μας μιλά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
Πού πήγε η τιμή του κόμματός του, όταν έταξαν στον λαό σοσιαλισμό και τον έριξαν στη βαρβαρότητα του Μνημονίου;
Πού πήγε η τιμή τους όταν διαβεβαίωναν ότι η χώρα δεν θα υπαχθεί στο “μηχανισμό στήριξης”, για να μας ρίξουν στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ;
Πού πήγε η τιμή τους όταν μας έταζαν ανάπτυξη και αναδιανομή εισοδήματος, για να μας κόψουν μισθούς και συντάξεις, και να δώσουν 78 δισ. ευρώ στις τράπεζες;
Ειδικά στην Αχαΐα ο κ. Καρχιμάκης δεν δικαιούται να ομιλεί για τιμή.
Κι αυτό, γιατί ενώ ο νομός έχει στηρίξει επανειλημμένα το ΠΑΣΟΚ, τον κατάντησαν τελευταίο των τελευταίων.
Γιατί και η κοροϊδία έχει όριο.
Ας αφήσουν λοιπόν τις επικλήσεις στο παρελθόν που οι ίδιοι έχουν διαγράψει προ πολλού, κι ας ετοιμαστούν να εισπράξουν την οργή των πολιτών που εξαπάτησαν.
Ο κ. Καρχιμάκης, αντί να μιλά σε κομματικά στελέχη σε ξενοδοχεία προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ας πάει στις ουρές του ΟΑΕΔ Πάτρας, στους διαδρόμους της Παθολογικής Κλινικής, ας περπατήσει στις γειτονιές που πλημμύρισαν χθες από τη βροχή, ας πάει στα χωριά που ερημώνουν, για να δει πού η κυβέρνησή του και οι τοπικοί παράγοντες που τη στηρίζουν έχουν φέρει την αξιοπρέπεια και την τιμή της Αχαΐας




τι σχόλιο να κάνω;
Αηδιάζω κάθε μέρα και περισσότερο
ΔΕΝ θα κάνω κανένα σχόλιο
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
για την αντιγραφή και τις επισημάνσεις
ο Δημοσιογράφος
ήρθε από φίλο αναγνώστη με αυτόν τον σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: