Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

η αίτηση

Τέτοια πλάκα, ΔΕΝ έχει ξαναματαγίνει.
Έκτακτο παράρτημα έντυπης έκδοσης εφημερίδας, θα μπορούσε να βγει, μόνο και μόνο για να προσφέρει το γέλιο.
Θα άξιζε το κόπο, όσο κι αν κόστιζε
Είχαμε εξελίξει όπως ήταν αναμενόμενο, στο θέμα της οικοδομής στον Πόρο,οι οποίες έχουν ως εξής: Μετά την αναφορά του Σωματείου στον εισαγγελέα και στις αρμόδιες υπηρεσίες, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου των ψαράδων επισκέφθηκε χθες το μεγάλο κτίριο της πλατείας και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο νικοφράγκουλο, για να του ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με την εν λόγω οικοδομή.
Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ, αντιδήμαρχος, απάντησε με περισσό θάρρος, σε συνδυασμό με περιφρόνηση για τα πάντα, βάζοντας μια δόση αλαζονείας, που την είχε πασπαλίσει λίγη άγνοια για το τι τον περιμένει, ΝΑΙ ΡΕ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
Ο ψαράς ζήτησε τα ρέστα, , απειλήθηκε σύρραξη, ο άλλος όμως τίποτα. Της απαυτής του το χαβά (δεν μπορώ να γράφω κακιές λέξεις, κορίτσι πράμα ξέρετε ποια είναι η απαυτή του). επέμεινε ότι καλώς έκανε και έχει δίκιο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο ψαράς κατέληξε με την απαίτηση
_Ωραία, να μου δώσεις και μένα άδεια οικοδομής
και ο ακατάλληλος αντιδήμαρχος απάντησε
_Γιατί μου ζήτησες και δεν σου έδωσα;

Όλα αυτά χθές
Μέχρι εκεί τα γνωρίζαμε από εχθές το μεσημέρι και γνωρίζουμε κι άλλα, όπως ας πούμε για κάποια τηλέφωνα που έπεσαν χθες (αλλά δεν μπορούμε τώρα να τα γράψουμε γιατί θα εκτεθούμε)
Μέχρι πριν από 10 λεπτά, που κατέφθασε μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο
Ήταν από τον σύνδεσμό μας στο μεγάλο κτίριο της πλατείας και μας ενημέρωνε για τα σημερινά τεκταινόμενα επί του θέματος
Οι εξελίξεις είναι οι ακόλουθες...
ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ και αποδεικνύεται ότι έχουν και πολύ - πολύ χιούμορ
Κατέθεσαν αίτηση στο Δημαρχείο, η οποία έχει ήδη φτάσει στα χέρια των ανικανόνικων, και η οποία λέει τα εξής:
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ είναι πλάκα, ΔΕΝ είναι καλαμπούρι, ΔΕΝ είναι από εκείνες τις αιτήσεις που φτιάχνουμε μόνοι μας για να γελάσουμε, γιατί για τέτοια μοιάζει, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, έχει αριθμό πρωτοκόλλου, είναι απολύτως υπαρκτή

η αίτηση
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ «Ο ΝΤΟΛΜΑΣ»
Αιτωλικό 13/10/2010
Αίτηση για έκδοσης άδεια – απόφαση οικοδομής
Σε συνέχεια της συζήτησης που είχε ο γραμματέας του σωματείου μας με τον αντιδήμαρχο κ. Φραγκούλη και μετά την απάντησή του, ότι η ανέγερση οικοδομής στη νησίδα Πόρος έγινε με προσωπική απόφαση του Δημάρχου κ. Γαλάνη και του ιδίου, δηλ. αντιδημάρχου κ. Φραγκούλη, παρακαλούμε: Όπως μας δοθεί εγγράφως η παραπάνω απάντηση όπου θα αναφέρετε επίσης ότι η προσωπική απόφαση Δημάρχου ή Αντιδημάρχου μπορεί να τεκμηριώσει οικοδομική άδεια σύννομη και ότι με αυτή μπορούμε να προβούμε σε ανέγερση οικήματος ή Εκκλησίας.
Σας ενημερώνουμε δε ότι: Το σωματείο μας, προκαταλαμβάνοντας το θετικό της απάντησής σας σχετικά με την έκδοση των παραπάνω αποφάσεων – αδειών, έδωσε εντολή στο Δ.Σ. του να πραγματοποιήσει απογραφή των αστέγων συναδέλφων. Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι οι οικογένειες αυτές ξεπερνούν τις 100 (123 για την ακρίβεια).
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε να μας εκδώσετε τις αντίστοιχες αποφάσεις - άδειες οικοδομής, (τα ονόματα θα σας τα καταθέσει άμεσα ο γραμματέας του σωματείου μας) ώστε να μπορέσουμε να νομιμοποιηθούμε και να ξεκινήσουμε τις οικοδομικές εργασίες οι οποίες θα λάβουν χώρα στις νησίδες της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Επίσης να εκδώσετε άδεια - απόφαση ανέγερσης Πρόναου πάνω στη κεντρική πλατεία Αιτωλικού που θα κτιστεί ακριβώς μπροστά στην ήδη υπάρχουσα εκκλησία ώστε να ενσωματωθεί ωραία στο περιβάλλον.
Τέλος, θα χρειαστούμε άλλη μια άδεια – απόφαση, προκειμένου να χτιστεί στο λόφο Κατσάς εκκλησάκι, για να βοηθήσει, εκτός της λατρευτικής του λειτουργίας, στην ανάπτυξη του οικοτουρισμού και της αύξησης των επισκεπτών στη πόλη μας. Βεβαίως θα πρέπει να μελετηθεί και ο χώρος –και να εκδοθούν αντίστοιχες άδειες – αποφάσεις - στον οποίο θα ανεγερθούν και τα βοηθητικά κτίσματα που θα παραχωρηθούν στις οικογένειες των εργαζομένων, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της εκκλησίας αλλά και τις ανάγκες όλων των οικοτουριστών, που σίγουρα θα κατακλίσουν την περιοχή.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η σημερινή ημέρα να είναι η απαρχή μιας κοινής πορείας για ένα καλύτερο αύριο με απώτερο σκοπό την σωτηρία της ψυχής μας.
Ευχαριστούμε και παρακαλούμε για την θετική γνωμοδότηση της αίτησή μας.

ο Πρόεδρος ο Γραμματέας

Φίλλιπας Κατσάρης Αθανάσιος Τσίντζος








Καρακάξα

δεν έχουν το Θεό τους οι ψαράδες
είναι τρομεροί
ήθελα να ήξερα ποιός πούστης συνέταξε αυτή την αίτηση, να του έσφιγγα το χέρι και να υποκλινόμουν

τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε ε; copy - paste, αλλάζετε τα στοιχεία βάζετε το ονοματάκι σας, εκτύπωση και βουρ στο μεγάλο κτίριο της πλατείας για να την καταθέσετε.
Άντε ρε, θα βρεθούμε όλοι οικοπεδούχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: