Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ και οι ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μας ήρθε με ηλεκτρονικό μήνυμα
Διαβάστε το…
Θα σας χρειαστεί μέρες που ‘ρχονται
1) Με αφορμή το σκάνδαλο Μαγγίνα (δήλωσε το σπίτι του σαν αναψυκτήριο) είπαν: "Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ".
Δηλαδή: Τί τον κατηγορείτε ; Αφού και εσείς τα ίδια κάνετε!
η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν ήταν σαν εμάς να πληρωνόταν και τον μισθό του απλού πολίτη. Τον πληρώνουμε πλουσιοπάροχα και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να είναι... καλύτερος από τον μέσο Έλληνα . Αλλιώς να βγάζαμε τους υπουργούς και τους βουλευτές με κλήρωση. Χωρίς εκλογές .
2) Καραμανλής είπε: Είναι πολλοί οι διεφθαρμένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν μπορώ να τους βάλω φυλακή όλους.
η ΛΥΣΗ: Βάλε φυλακή (κρέμασε) μόνο το 1%. Και αν οι υπόλοιποι εξακολουθήσουν να είναι διεφθαρμένοι, τότε θα πούμε ότι είχες δίκιο!
3) Πάγκαλος είπε:"Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος".
η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δηλαδή ομολογείς ότι δανειζόσασταν για να πληρώσετε μισθούς και να αγοράσουμε αμάξι, να χτίσουμε σπίτι κλπ
Δηλαδή αυτό που θα έκανε ο τελευταίος βλάκας (αν τον βάζαμε πρωθυπουργό) το κάνατε εσείς που υποτίθεται έχετε σπουδάσει στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και σας πληρώναμε αδρά για να διαχειρίζεστε την τύχη του ελληνικού έθνους.
Και για πες μας ρε φίλε, όλα αυτά τα σπίτια (52;) που έχεις, τα αγόρασες με την βουλευτική αποζημίωση; Αφού εσείς οι ίδιοι μας λέτε ότι η βουλευτική αποζημίωση είναι μικρή. Έχετε να πληρώσετε ενοίκια πολιτικών γραφείων, μισθούς γραμματέων, έξοδα παράστασης κλπ. Σχεδόν δεν σας περισσεύει τίποτα! Εσένα πώς σου περίσσεψαν;
4) Είπε η Mrs Diamantopoulou σε ερώτηση δημοσιογράφου: "Στην λέσχη BILDENBERG απλώς μαζεύονται εξέχουσες προσωπικότητες, νομπελίστες κλπ και συζητούν τα επίκαιρα προβλήματα. Αυτός ο μαύρος θρύλος γύρω από την λέσχη, είναι το γνωστό άγχος της συνωμοσιολογίας
o ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Και μόνο τα λάθη που συσσωρεύτηκαν σε μια τόσο μικρή πρόταση φανερώνουν ότι λέει ψέματα. Από δίπλα της ο Αβραμόπουλος να επιβεβαιώνει τα λόγια της. Είναι δε γνωστόν, πως ό,τι λέει ο Αβραμόπουλος, το αντίθετο ισχύει!
Με το λίγο μυαλό που έχουμε εμείς οι χωριάτες, γνωρίζουμε ότι μια μηδαμινή προσωπικότητα (σαν την περιλάλητη κυρία) μέσα σε μια σύνοδο με νομπελίστες, δύο έργα μπορεί να επιτελέσει:
α) Να κάνει τον γελωτοποιό ώστε οι νομπελίστες να γελάσουν λίγο, έκθαμβοι από το πόσο ανοησία μπορεί να κρύβει ένα ανθρώπινο κρανίο.
β) Να ΛΑΒΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ από τους νομπελίστες κλπ, για το τι θα κάνει στους ιθαγενείς υπηκόους της, ώστε να δεχτούν αδιαμαρτύρητα την παγκόσμια υπερκυβέρνηση
Διαλέγετε και παίρνετε





για την αντιγραφή
ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: