Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

βρήκε δουλειά

Η κοινοποίηση των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει γλέντια
του Άγγελου Στάγκου astagkos@reporter.gr από reporter.gr
Αν η κυβέρνηση υλοποιήσει την ανάρτηση όλων των φορολογικών δηλώσεων στο διαδίκτυο και αυτή θα μείνει στην ιστορία και εμείς θα περάσουμε χάρμα. Θα το ευχαριστηθούμε τόσο πολύ που θα την ψηφίζουμε και θα την ξαναψηφίζουμε μέχρι θανάτου, μήπως και έλθει κανένας άλλος, με παντελή έλλειψη της αίσθησης του χιούμορ, κανένας ξυνισμένος από εκείνους που αναμασούν συνεχώς εκείνα τα περίεργα περί δικαιωμάτων του πολίτη και προσωπικών δεδομένων και μας κόψει την πλάκα.

Φαντασθείτε δηλαδή τον έλληνα να έχει την ευκαιρία να καρφώσει σαν κεφτέ τον διπλανό του, τον γείτονα, τον συγγενή, τον φίλο, τον συνεταίρο και τον τέως συνεταίρο, τον πρώην σύζυγο, τη γκόμενα ή τον γκόμενο, την παλιά ερωμένη και τον παλιό εραστή, τον αδελφό, τη μάνα του και τον πατέρα του, όλους τους πάντες, τέλος πάντων.
Θα σεληνιαστεί από τη χαρά του, σε σημείο που θα ξεχάσει τα μνημόνια και τις τρόϊκες και θα κάνει εικόνισμα τον Παπακωνσταντίνου να τον φιλάει τρεις φορές την ημέρα. Δεν είναι τυχαίο το ανέκδοτο του Θεού που ρώτησε τον ισπανό, τον ρώσσο και τον γάλο τι θα ήθελαν να κάνει γι αυτούς, του είπαν εκείνοι τις επιθυμίες τους και όταν έφθασε η σειρά του έλληνα ζήτησε ξερά «να ψοφήσει το γαϊδούρι του γείτονα».
Από το πρωί ως το βράδυ λοιπόν θα μελετούμε τις δηλώσεις των γνωστών και των αγνώστων και μετά θα τους καρφώνουμε στην εφορία, αλήθεια ή ψέματα δεν έχει σημασία, για να έχουμε την ανείπωτη χαρά να τους δούμε σταυρωμένους. Αν μάλιστα έχουμε και κάποιο λόγο να τους εκδικηθούμε, ακόμη καλύτερα βρε αδελφέ. Εδώ, χωρίς να έχει βγει φιρμάνι και δίχως να κοινοποιηθούν φορολογικές δηλώσεις έχουμε 18.000 καταγγελίες, αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν μπορούμε να μετράμε ευρώ- ευρώ τι δηλώνει ο καθένας. Θα κυλιστούμε όλοι μαζί στις λάσπες και θα γίνει μεγάλο γλέντι σας λέω…

καταλάβατε νομίζω, ποιος βρήκε δουλειά και τι δουλειά

μα φυσικά ο ....
νίκος νίκος,
που βρήκε δουλειά, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ της ΕΦΟΡΙΑΣ
η πρόσληψη είναι 100% αξιοκρατική
και η δουλειά του αξίζει, γιατί:
1. και ταλέντο έχει,
2. και γονιδιακά του ταιριάζει γάντι,
3. και η οικογενειακή επιχείρηση ΔΕΝ θα πάει στράφι
και τώρα που μας ξεκουβαλιέται, να συμπλρώσει κάπως το παιδί το εισόδημα του

διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο εδώ
άλλο σχετικό άρθρο εδώ, και από τα "ΝΕΑ"




Καρακάξα
η ωραία φωτό μας, -paparazzi- είναι αναμνηστική από την πρώτη μέρα στη δουλειά.
Στο χέρι το εργαλείο της δουλειάς, παλιό οικογενειακό κειμήλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: