Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

περιοδείες, πολλές περιοδείες

Σιγά παιδιά, θα λιώστε τα παπούτσια σας
Γράφω φυσικά για τις περιοδείες προς άγρα ψήφων στις πόλεις και χωριά του νέου Δήμου μας. Στις περισσότερες από αυτές (στα χωριά κυρίως) οι περισσότεροι, ανάθεμα και έχουν πάει πότε, κι ανάθεμα αν ήξεραν ότι υπάρχει χωριό με τέτοιο όνομα στο Δήμο.
Ας είναι όμως, λόγω έκτακτων προεκλογικών αναγκών, θα κάνουν ένα κόπο να περάσουν κι από κει, και μετά βεβαίως, μην τον είδατε το Παναή".
Από κοντά βεβαίως και τα στελέχη του συνδυασμού και φυσικά οι κατά τόπους "φερόμενοι ως αντιδήμαρχοι"
πρώτος και καμαρωτός, μας έστειλε δελτίο τύπου ο... νίκος άχριστος, για τον οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι δείχνει περισσό θάρρος.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, παρόλο που τραβάει τα πάνδεινα από τα σχόλια μας. ΜΠΡΑΒΟ ΑΧΡΙΣΤΕ ΝΙΚΟ
(καλύτερα να ασχολούνται μαζί σου, έστω και σκωπτικά, παρά να μην ασχολούνται καθόλου, έτσι, πονηρέ νίκο;;;;;)

διαβάστε λοιπόν
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ι.Π. Μεσολογγίου 22/10/10

Εγκάρδιας υποδοχής έτυχε ο δημοτικός συνδυασμός «Το μέλλον είναι τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου, (αυτό είναι αλήθεια, το τι γέλιο έπεσε, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ, αυτοί βεβαίως, το εξέλαβαν ως εγκαρδιότητα) γιατρού Νίκου Μουρκούση, που περιόδευσε σήμερα (εννοεί χθες) το πρωί στο Αιτωλικό και επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά (έχουνε μια ψύχωση οι πολιτικοί κάθε κατηγορίας με τις λαϊκές ρε παιδιά, ή είναι η ιδέα μου;) και το κέντρο του νησιού.
Ο Νικ. Μουρκούσης ήρθε σε επαφή (πόσο στενή επαφή; όχι τίποτα άλλο, για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε, μην μας βγει ο νίκος μας, μακρυτσούτσουνος σαν το γιάννη τον άχριστο και πάθουμε κάνα κακό τώρα και πίσω) με εκατοντάδες πολίτες και καταστηματάρχες, άκουσε τα προβλήματά τους (ιμένα δήμαρχ, η τασούλα τ' μακ, έχ ένα σκλι, π' γαβγιζ ουλ μερα κι δι μπουρου να σχασου καθολ, κι του πδι μ φετους διν παννηλινιις, πως θα διαβάσ' δήμαρχι αυτου του μαυρόπιδου;; τι θα καμσ;;) και διαπίστωσε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που έχει αναλάβει, (μόνος σου την ανέλαβες, δεν σου είπαμε εμείς έτσι; μην πεις μετά, γιατί δε με ψηφίσατε; εντάξει;) να δώσει στους συμπολίτες του την δυνατότητα να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από το νέο καλλικρατικό Δήμο και να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας στον τόπο, που σήμερα βιώνει έναν οικονομικό μαρασμό.
Ο γιατρός που εργάζεται επί 25 συνεχή έτη στο Κέντρο Υγείας του Αιτωλικού, χαίρει εκτίμησης (ειδικά από τους κατέχοντες αναπηρικές συντάξεις) στο νησί και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για την αναβάθμιση και ανάπτυξη του τόπου μας, ήταν πολύ θερμές, (θερμές δεν θα πει τίποτα, όλοι είχαν ανάψει από το πρωί τους θερμοσίφωνες - πως ας πούμε σε άλλες περιπτώσεις γίνεται σημαιοστολισμός, ε, εδώ γίνεται θερμοσιφωνοανοιχτισμός - δυο όμως, τα άφησαν πολύ ώρα ανοιχτά - δεν τα πρόλαβαν κι έσκασαν, αυτοί νόμιζαν ότι πετούσαν οι δημότες πανηγυρικά πυροτεχνήματα), δίνοντας το στίγμα της ευρείας αποδοχής του (τώρα να σου πω, αν το 10-15% θεωρείται ευρεία, τότε ΝΑΙ, συμφωνούμε είναι πράγματι ευρεία) από την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημαρχείο του νησιού,
(φωτό από την ιστορική επίσκεψη, με την κρυφή κάμερα του paparazzi, που διαθέτει και ανιχνευτή σκέψης - κάντεclick για μεγέθυνση)

όπου είχε πολύ φιλική συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γαλάνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Φραγκούλη. (άμα είχες φιλική συνάντηση με αυτούς τους δυο, τότε τα 'πιασες τα λεφτά σου- αυτά μην τα γράφετε ρε παιδιά στα δελτία τύπου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, για ένα υποψήφιο δήμαρχο) Εκεί ο Ν. Μουρκούσης αντάλλαξε απόψεις (σε ποια γλώσσα ανταλλάξατε απόψεις κύριε νίκο μας; ο δικός μας πέρα από το αααα, το εεεε, και το οοοο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) με τον απερχόμενο δήμαρχο (ξεχάσατε τη λέξη ΑΝΑΓΑΚΑΣΤΙΚΑ, αναγκαστικά απερχόμενος - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ τον μετρούσαν παντά για φύρα) και ανανέωσαν το ραντεβού τους (κααάλα, σιγά μην έρθει σε ραντεβού ο γαλάνης) για πλατιά ενημέρωση πάνω στα έργα και τα οικονομικά του Δήμου. (ααααα, απ' τον γαλάνη θα ενημερωθείς για τα έργα και για τα οικονομικά, ΨΩΝΙΣΕΣ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ, για ποια έργα μανούλα να ενημερωθείς; αυτά είναι τα έργα στον επί γαλάνη Δήμο Αιτωλικού, που βλέπεις στην αποκάτω φωτογραφία,

όσο για τα οικονομικά, άστο, γιατί θα 'ρχίσεις τα σκούξα, να'τα τα 'ρχισες)

και συνεχίζει το δελτίο τύπου με πράγματα που δεν αφορούν το Αιτωλικό, για επόμενες επισκέψεις κλπ. οπότε σταματάω εδώ την ανάρτηση





Τειρεσίας
η πρόταση (ιμένα δήμαρχ, η τασούλα τ' μακ, έχ ένα σκλι, π' γαβγιζ ουλ μερα κι δι μπουρου να σχασου καθολ, κι του πδι μ φετους διν παννηλινιις, πως θα διαβάσ' δήμαρχι αυτου του μαυρόπιδου;; τι θα καμσ;;) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ούτε για υποτιμήσει τους συμπολίτες μου Αιτωλικιώτες, ούτε επειδή αυτά είναι τα προβλήματα του Αιτωλικού. Υπάρχει στα πλαίσια του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού-
ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ - αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο, είναι ότι ΔΕΝ έχουμε πειστεί, ότι οι διαφαινόμενοι δήμαρχοι τα ξέρουν, εάν έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με αυτά, και αν το κάνουν ,αν έχουν την ικανότητα να τα λύσουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: