Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

μας δουλεύουν κα-νο-νι-κό-τα-τα

κανονικότατα σας λέω
Από την μια μεριά μας βομβαρδίζουν με τα περί κρίσης
Μας πανικοβάλλουν με τις συνεχείς στατιστικές που δείχνουν την κατάντια της Ελληνικής οικονομίας
Μέσα σ' αυτό το ζοφερό κλίμα, έχουν καταφέρει με την ηλίθια πολιτική τους να σταματήσουν εντελώς την οικονομική δραστηριότητα, να στεγνώσουν την αγορά από ρευστό και γενικώς έχουν δημιουργήσει ένα καταστροφικό περιβάλλον που έχει φέρει την υπανάπτυξη
Φροντίζουν βεβαίως, να μας ενημερώνουν, ότι δεν είμαστε μόνοι μας στην καταστροφή, αλλά και άλλες οικονομίες αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της χώρας μας, όπως πχ. η Ισπανία ή η Πορτογαλία, η Ιταλία κλπ.
Και μέσα σ αυτόν τον ορυμαγδό, διαβάζω την παρακάτω είδηση...
"Διαστάσεις επιδημίας τείνει να πάρει πλέον παγκοσμίως η νέα μόδα των ATMs που “μοιράζουν” χρυσάφι.. Μετά το Abu Dhabi Hotel στο Dubai, σειρά είχε το Westin Palace Hotel στη Μαδρίτη… Τα μηχανήματα διανέμουν πλακίδια χρυσού και το σύστημά τους ενημερώνεται κάθε 10 λεπτά για την τιμή του χρυσού. Ο ενδιαφερόμενος τροφοδοτεί με χαρτονομίσματα και εισπράττει ατόφιο χρυσό 24 καρατίων!!! Έτσι απλά…"

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, πηγαίνει ο συνταξιούχος των 475 ευρώ, βάζει χαρτονομίσματα και βγάζει ατόφιο χρυσάφι. Και μετά το βάζει στη καρέκλα και κάθεται απάνω του
Πηγαίνει ο νεολαίος των 572 ευρώ και επειδή του περισσεύουν, σου λέει, "μωρέ δεν κάνω λίγα από το τεράστιο απόθεμα μου χρυσάφι, έτσι για επένδυση, για το μέλλον μου"

Και συνεχίζει η είδηση, με τον ηλίθιο σχολιασμό του χαζοχαρούμενου blogger του οποίου του αρέσει η ιδέα και γράφει "Με την αγάπη που τρέφει ο Έλληνας για το πολύτιμο μέταλλο δε βρίσκω και άσχημη την ιδέα εγκατάστασής του και στην Ελλάδα"

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, δεν το βρίσκει άσχημη ιδέα, του αρέσει του ηλίθιου, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ, το μόνο προβληματάκι που βλέπει να υπάρχει και να χρειάζεται να εξεταστεί είναι το εξής: "Προσοχή μόνο από τις συμμορίες με τα τρακτέρ και τα γερανοφόρα που έχουν ξεριζώσει τα ATMs της Κρήτης"

Άμα το λύσουμε κι αυτό, το πρόβλημα της ασφάλειας των ΑΤΜs, τότε ποιος μας πιάνει
Βουρ στα μηχανάκια για να βγάλουμε χρυσάφι
Μας έχει πνίξει η μαλακία, το ψέμα, κι η υποκρισία, και δεν δίνει κανείς σημασία

άει στο διάλο, συγχίστηκα πάλι η γυναίκα πρωί - πρωί



Καρακάξα
το χαζοχαρούμενο αυτό ιστολόγιο μάλλον είναι του giorgakis, αλλιώς ΔΕΝ εξηγείται ΤΟΣΗ... τι λέξη να βάλω; βάλτε όποια νομίζετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: