Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Φασιστοσιαλιστής περιφερειάρχης

Όσοι παρακολουθήτε και τα εκτός των δικών μας πολιτικών τεκταινομένων, θα ξέρετε ότι ο βουλευτής Γιάννης Δήμαράς (πρώην δημοσιογράφος κι αυτός - από τους "εγκριτους" στην εποχή του - αλλά δεν είναι τώρα αυτό το θέμα μας-) εξελέγη με το προδοτικό πασοκ.
Στην συνέχεια αρνήθηκε να προσυπογράψει το μνημόνιο και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με την δημοκρατική διαδικασία,
"όποιος διαφωνεί με τον αρχηγό και με τις μαλακίες του, διαγράφεται".
Παρέμεινε ανεξάρτητος βουλευτής και όταν προκυρήχθηκαν οι εκλογές για τα αυτοδιοικητικά όργανα, κατέθεσε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Αττικής.
Ο κόσμος, αντιδρώντας στους δοσίλογους πασόκους και εκτιμώντας δεώντος τις μαλακίες του... σαμαρά, που αντί να διαλέξει υποψήφιο ένα ικανό αυτοδιοικητικό στέλεχος, προτίμησε ένα άνθρωπο του life style,τον μπασκετμπολίστα κικίλια, που ναι μεν δεν έχει κανένα αυτοδιοικητικό προσόν, ούτε και διοικητικό, πλην όμως είναι ωραίο παιδί, αναγνωρίσιμος και ευκολοδιαχειρήσιμος, -αν εκλεγόταν- πράγματα σημαντικά στην πολιτική, φέρνει τον Δημαρά πρώτο, στις δημοσκοπήσεις τουλάχιστον.
Αυτό όμως, επειδή από το πασόκ προσμετράται σαν αντιμνημονιακή ψήφος, έκανε τα πασόκια να θυμώσουν.
Ο Δημαράς -και πολύ ορθά έπραξε- ζήτησε να συναντηθεί με τον νυν περιφερειάρχη Λιακόπουλο, όχι ο βιβλιοπώλης- ο οποίος να σας θυμίσω, ΔΕΝ είναι καν εκλεγμένος, είναι διορισμένος από το πασοκ (διότι αυτή ήταν η διαδικασία προ καλλικράτη) και να ενημερωθεί για τα τρέχοντα της περιφέρειας αφού είναι εν δυνάμει, επόμενος περιφερειάρχης
διαβάστε την είδηση
"αποφεύγει συστηματικά α συναντήσει εδώ και μία εβδομάδα ο (διορισμένος) περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Λιακόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο κ. Δημαράς έχει ζητήσει συνάντηση με τον κ. Λιακόπουλο από τις αρχές της εβδομάδας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της Περιφέρειας Αττικής και κυρίως για το ΠΕΠ Αττικής, ωστόσο ο κ. Λιακόπουλος και οι συνεργάτες του αποφεύγουν συστηματικά να ορίσουν το συγκεκριμένο ραντεβού"

όχι φίλε μου, εγώ θύμωσα και δεν σε συναντάω, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
γιατί αυτό πρεσβεύει ο φασιστοσιαλισμός
και εμείς του πασοκ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ
εμείς ιδρύσαμε τον ΦΑΣΙΣΤΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
η ποωτότυπη ανάρτηση εδώ





εάν προτιμάτε έναν περιφερειάρχη με αυτά τα χαρακτηριστικά
τότε ο απίθανος κ. αποστόλης , είναι ο άνθρωπός σας
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ
και οτιδήποτε άλλο ΠΡΑΣΙΝΟ υποπέσει στην αντίληψή σας , χρισμένο κι άχριστο γιατί θα είναι άχρηστο


Καρακάξα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και υπέρ ποίου η "τιμωρία" ω Αγαθέ;

Ανώνυμος είπε...

Mε την καλή έννοια...

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

και με την καλή και με την κακή και με όποια έννοια σας αρέσει, υπερ του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, υπερ του Σπύρου του Φούκουτου, υπερ σωτηρίας των ψυχών υμών, υπερ πάντων, υπερπριζουνίκ μαρινόπουλος.
υπερ εσού
μόνο ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Καρακάξα η Αγαθή με την καλή την έννοια