Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός (δηλαδή της πουτάνας), το σιδηρούν κιγκλίδωμα (δηλαδή το κάγκελο)

Όλο μαζί; Της πουτάνας το κάγκελο- τυχαίο; δε νομίζω,
μια ζωή της πουτάνας το κάγκελο γινόταν στο πασοκ

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ «η ΦΑΜΙΛΙΑ»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
Όλα ξεκίνησαν ένα γλυκό απόγευμα του Οκτωβρίου στο Αγρίνιο. Ο αγρινιώτικος ουρανός είχε πάρει το μωβ χρώμα του σούρουπου και η νύχτα σα πέπλο σκέπαζε σιγά - σιγά την πρωτεύουσα (και επειδή με το πρωτεύουσα, στεναχωρώ τους φίλους μου τους Μεσολογγίτες, την μετονομάζω σε βασιλεύουσα).
Η νύχτα ερχόταν γοργά και η φύση ησύχαζε,…. Ώσπου ξάφνου ένα κακόηχο και παράφωνο κλάμα, έσπασε την σιωπή. Το κλάμα, ανακατεμένο με άναρθρες κραυγές, έσπασε τα νεύρα του ιδιοκτήτη του παρακείμενου μπακάλικου που απεγνωσμένος προσπαθούσε να καταλάβει από πού ερχόταν αυτός ο ανατριχιαστικός και αηδιαστικά εκνευριστικός ήχος. Τότε έκανε τη φρικτή διαπίστωση ότι προερχόταν μέσα από το ίδιο του το μαγαζί και συγκεκριμένα από το ράφι με… τις πάνες. Κινήθηκε κατά κεί αναστατωμένος και αντίκρισε το θέαμα που βλέπετε δεξιά. Ο γιάννης ο άχριστος, είχε χωθεί στην αγκαλιά του σπύρου πασοκ, (σημ του συγγραφέα: η λέξη πασοκ στην Ελλάδα, είναι ΚΑΙ επίθετο, ΚΑΙ επαγγελματική ιδιότητα, ΚΑΙ τίτλος σπουδών, ΚΑΙ κλειδί για κάθε είδους πόρτα, ΚΑΙ συνώνυμο της παραπολιτικής, ΚΑΙ συνώνυμο της λαμογιάς, ΚΑΙ όνομα ΦΑΜΙΛΙΑΣ, ΚΑΙ γενικώς έχει μια πολύ ευρεία χρήση) και έκλαιγε γοερά με αναφιλητά. Ο μπακάλης περίεργος (το ‘χουν αυτό οι μπακάληδες του Αγρινίου) έστησε αυτί να ξεχωρίσει τις λέξεις. Ο αχριστόγιαννος μέσα στο παραλήρημα του ψέλλιζε συνεχώς τις ίδιες λέξεις «σπύρου μ’ θα μι φάει ου κατσούλς, δε μι θέλουν, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να πάρου του χρίσμα, πρέπει να του πάρουουουου» και ο σπύρος πασοκ σε μια προσπάθεια να τον ησυχάσει του απαντούσε χαϊδεύοντάς του το άσχημο κεφαλάκι του και χτυπώντας τον καθησυχαστικά στο κολαράκι «μη φοβάσει φούλη μ’ θα μιλήσου ιγω τ’ κρητικού, μη κλαις φούλη μ’, μη κάνεις ετσ, έλα φούλη μ' ησύχασε τώρα»
βιβλιογραφία:Αιχμή

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’
Την επόμενη, ξημέρωσε μια λαμπρή ηλιόλουστη μέρα. Ο σπύρος πασοκ, (με ιδιότητα σκέτο γραμματέας) σήκωσε το τηλέφωνο για να μιλήσει στον «κρητικό», όπως είχε υποσχεθεί στον προστατευόμενό του, αχριστόγιαννο.
Στην άλλη άκρη της γραμμής, μια πληθωρική φωνή με έντονη κρητική προφορά απάντησε «ίντα τρέχει ώρε σύντεκνε;» (εν τω μεταξύ ΜΟΛΙΣ είχε μάθει να χρησιμοποιεί την αναγνώριση κλήσης – γιατί δεν ήταν και πολύ έξυπνος, γιατί στο πασοκ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ, για να μην ξεπερνάει τον αρχηγό) (στην ωραία φωτό μας ο αρχηγός - καταλαβαίνετε, πόσο έξυπνοι είναι οι άλλοι της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, για να έχουν αυτόν για αρχηγό)
_Θέλει να σε δει ο γιάννης, σύντροφε μιχάλη πασοκ (δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, απλώς το επίθετο πασοκ, είναι πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα. Το πασοκ είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΜΙΛΙΑ)
_Ίντα λες μω΄ρε σύντεκνε σπύρο πασοκ; Αυτό είναι πιο βλαμμένο κι από τον πρόεδρο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
_Στο ζητάω για χάρη σύντροφε μιχάλη πασοκ
_Σου είπα σύντεκνε σπύρο πασοκ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ίντα θες μωρέ; Να με βρει κάνα κακό;
_Αν δεν μου κάνεις τη χάρη, τότε και εγώ σύντροφε μιχάλη πασοκ θα πω ….(σημ του συγγραφέα: δεν έχει καμία σημασία τι του είπε. Αυτός είναι ο συνήθης τρόπος να κάνουν τις δουλείες τους στην ΦΑΜΙΛΙΑ, ο εκβιασμός. Όλα τα μέλη της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, αν δεν είναι βουτηγμένα στο σκατό μέχρι το λαιμό, έχουν το λιγότερο, κρυμμένα μυστικά, και όλοι έχουν ράμματα για τη γούνα ΟΛΩΝ)
_Καλά σύντεκνε σπύρο πασοκ, φέρτον το απόγευμα στη Πάτρα, αλλά να θυμάσαι ότι μου χρωστάς, εντάξει; (αυτό είναι η μόνιμη επωδός, σε όλες τις συζητήσεις των μελών της οικογένειας, όλοι χρωστάνε κάτι στους άλλους – έτσι κάνει τις δουλειές της η ΦΑΜΙΛΙΑ) και έκλεισε συφιλιασμένος το τηλέφωνο.
_Ώρε κακό που με βρήκε τον κρητίκαρο, μονολόγησε ο μιχάλης πασοκ
Ο σπύρος πασοκ, χωρίς να χάσει καιρό, κάλεσε αμέσως τον αχριστόγιαννο, που εν τω μεταξύ κόντευε να πλαντάξει από το κλάμα
_Έλα άχριστε, τα κάταφερα, του είπε. Ο σύντροφος μιχάλης πασοκ, είπε να πας στη Πάτρα το απόγευμα να τον συναντήσεις. Θα έρθω κι εγώ, αλλά να θυμάσαι ότι μου χρωστάς, εντάξει;
Και έκλεισε με ένα ύποπτο χαμόγελο το τηλέφωνο.
Μια σκέψη είχε περάσει από το μυαλό του. Πήρε ένα χαρτί και άρχισε να γράφει

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ’
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο άχριστος γιάννης και ο σπύρος πασοκ, με την δημαρχιακή Mercedes που αγοράστηκε εν μέσω οικονομικής καταστροφής του Δήμου Μεσολογγίου, για να δείχνει σπουδαίος ο αχριστόγιαννος, ταξίδεψαν για τη Πάτρα.
Παρακολούθησαν μια συγκέντρωση αυτοδιοικητικών «στελεχών» της ΦΑΜΙΛΙΑΣ (σημ του συγγραφέα: τα αυτοδιοικητικά στελέχη της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, είναι χαμηλόβαθμα μέλη της, και έχουν τον εκτελεστικό ρόλο των δήμων και κοινοτήτων της χώρας, με τον όρο «εκτελεστικό» στην κυριολεκτική του έννοια. Διάσημοι εκτελεστές, υπήρξαν ο γαλάνης, ο αλετράς, ο αχριστόγιαννος κά.) . (αναρωτιέμαι μήπως τον αχριστόγιαννο, έπρεπε να τον καλέσουν σε συγκέντρωση αυτοκαταστροφικών στελεχών)- τέλος πάντων συνεχίζω, και στο τέλος συνάντησαν τον σύντροφο μιχάλη πασοκ.
Μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα, έγινε η συνάντηση - συζήτηση των τριών στελεχών της ΦΑΜΙΛΙΑΣ.
Το κλίμα ήταν γλυκόπικρο, σαν μελιτζανάκι που αντί για αμύγδαλο του ‘χουνε βάλει πιπεριά. (νέο κινέζικο γλυκό)
Αφού ανταλλάχθηκαν απόψεις του γνωστού οικογενειακού ύφους «εγώ θα πω αυτό, εγώ θα πω το άλλο, ναι, αλλά αν εσύ πεις αυτό, εγώ θα πω εκείνο, ε τότε και 'γω θα σε καρφώσω για αυτό» η συζήτηση δεν κατέληγε.
Ο αχριστόγιαννος, είχε αρχίσει πάλι να δακρύζει, ο σπύρος γραμματέας πασοκ, είχε ρίξει στο τραπέζι τα πιο μεγάλα χαρτιά του.
_Θα σε καρφώσω για …. (είπαμε ΔΕΝ έχει καμία σημασία τι του είπε) αλλά αυτή τη φορά ο εκβιασμός έπιασε. Αυτό που πέταξε ο σπύρος ήταν πολύ χοντρό, είχε παίξει το τελευταίο του χαρτί.
Έπρεπε πια να βρεθεί λύση
Ο αχριστόγιαννος σκούπισε τα δακρυσμένα του ματάκια και κοίταξε τους δυο άντρες με αγωνία
Παιζόταν το χρίσμα του
_Καλά ωρέ σύντεκνε σπύρο, κάτι θα κάνουμε για τούτο το κουζουλό, είπε ο μιχάλης γραμματέας πασοκ
_Δηλαδή θα μου δώσετε το χρίσμα σύντροφε μιχάλη πασοκ; αναθάρρησε ο αχριστόγιαννος
_Όσι ζιατί θα φάμε πολλές κλωτσιές στα κολομέρια, σύντεκνε αχριστόζιαννε, ΑΛΛΑ μπορείς να πεις ότι συναντηθήκαμε και εγώ δεν θα το διαψεύσω, και μπορείς να λες ότι είσαι πασοκ, αλλά να θυμάσαι ότι μου χρωστάς, εντάξει;
_Εντάξει, απάντησε ο αχριστόγιαννος, σχεδόν χαρούμενος από την απρόσμενη εξέλιξη και του φίλησε το χέρι, πάγια τακτική της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, όταν είχαν απέναντί τους κάποιον υψηλότερο στην ιεραρχία της.
_Και εσύ, να το κυκλοφορήσεις το χαρτί που έγραψες, αντιγύρισε στον σπύρο πασοκ, να το κυκλοφορήσεις και εγώ θα κάνω ότι δεν ξέρω τίποτα, αλλά να θυμάσαι ότι μου χρωστάς, εντάξει;
_Πάμε να φύγουμε, πρόσταξε ο σπύρος πασοκ τον αχριστόγιαννο, αλλά να θυμάσαι ότι μου χρωστάς, αχριστόγιαννε εντάξει; Πάμε τώρα, και του πέρασε το λουρί
_Για ποιο χαρτί μιλάει ο σύντροφος μιχάλης πασοκ, σύντροφε σπύρο πασοκ; ρώτησε διστακτικά και με την παιδική του αφέλεια ο αχριστόγιαννος πασοκ (είχε πλέον γυρίσει στη ΦΑΜΙΛΙΑ – ήταν κι αυτός ένας πασοκ)
_Θα σου πω στο δρόμο, απέφυγε να απαντήσει ο μυστικοπαθής σπύρος πασοκ, αλλά όταν σου πω, θα μου χρωστάς διπλά, εντάξει;
_Μα σου έχω δώσει το Πανεπιστήμιο, το Εφετείο, σου έδωσα τον Δήμο Μεσολογγίου όσο πιο μικρό γινόταν, διέλυσα το νοσοκομείο, τι άλλο σου χρωστάω; ρώτησε ο αχριστόγιαννος πασοκ
_Θέλω κι άλλα, απάντησε ξερά ο σπύρος πασοκ
Μπήκαν ξανά στην δημαρχιακή Mercedes και χάθηκαν στο σκοτάδι.
Μέσα στην σκοτεινή νύχτα που ακολούθησε, κατέστρωσαν το σχέδιο

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’
Η μέρα ξημέρωνε βροχερή δεν έδειχνε καθόλου καλή για σχέδια, όμως οι δυο αποφασισμένοι άντρες δεν θα έκαναν πίσω, εξάλλου δεν μπορούσαν, χρωστούσαν και οι δύο στον γραμματέα μιχάλη πασοκ.
Πρώτος θα χτύπαγε ο αχριστόγιαννος πασοκ, θα έβγαζε δελτίο τύπου και θα χτυπούσε μ’ αυτό τον Κατσούλη στο στομάχι.
Σηκώθηκε πρωί, το ‘γραψε και το αμόλησε στο διαδίκτυο, τρέμε τώρα Κατσούλη
Η είδηση που προηγήθηκε του δελτίο τύπου έλεγε: «Χθες το απόγευμα συναντήθηκε στην Πάτρα (έτσι μπράβο παιδιά, στην Πάτρα, να ‘στε μακριά από εμάς, όσο πιο μακριά, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ο (ας πούμε) δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Αναγνωστόπουλος με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη. (ο κρητικός)
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα (τα είπαμε στο παραπάνω κεφάλαιο, και είναι λογικό να λέει θερμό με τόσους εκβιασμούς που ανταλλάχθηκαν, ε σίγουρα θα ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα, δε μπορεί) και ο γραμματέας εξέφρασε την αμέριστη συμπάθεια του (αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς) στο πρόσωπο του δημάρχου Μεσολογγίου (είναι δυνατόν κανείς φυσιολογικός άνθρωπος να δει αυτά τα τόσο πασοκικά μούτρα του αχριστόγιαννου και να εκφράσει συμπάθεια; Οοοοόχι, εκτός κι να είναι πασοκ, της ΦΑΜΙΛΙΑΣ δηλαδή) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έμπρακτη υποστήριξή του. (η οποία βέβαια ΔΕΝ ήρθε ποτέ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ). Στο δήμαρχο Μεσολογγίου ίσως (όχι ίσως, σίγουρα) να χρεώνουν διάφορα κατά καιρούς.
Ένα όμως δεν μπορούν να του χρεώσουν... ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ».(και αυτό μας το λέτε για καλό δηλαδή τώρα ε;;;;)
Και στη συνέχεια μέσα σ’ ένα επιθετικό οργασμό, ακολούθησε το δελτίο τύπου
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατέρρευσε η προπαγάνδα του «Σωτήρα!!!» του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι
«Η ενόχληση του κ. Κατσούλη για την επίσημη (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;) πρόσκληση και συμμετοχή του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου (εννοεί τον αχριστόγιαννο, την αφεντομουτσουνάρα του) στη συνάντηση των αυτοδιοικητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (Τετάρτη 13/10), είναι απολύτως δικαιολογημένη, αφού κατέρρευσε η ύπουλη προπαγάνδα του, (ύπουλε Κατσούλη, σε έχω κόψει κι εγώ τι ύπουλος τύπος φαίνεσαι, ειδικά όταν φουσκώνεις τα μαγουλάκια σου) ότι τάχατες είναι, ο «εντεταλμένος άνωθεν σωτήρας!!!» της δημοκρατικής παράταξης (όταν λέει δημοκρατική παράταξη, ποια να εννοεί άραγες;) του δήμου μας.
Το ύφος της ενόχλησης δείχνει, (δηλαδή τι ακριβώς ύφος είχε;) τη δεινή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο «μουσαφίρης» (καλά μωρέ αχριστόγιαννε, είχατε μουσαφίρη και δεν τον φιλέψατε το κάτι τι σας, εσύ τέσσερα χρόνια «μουσαφίρης» στο Μεσολόγγι και τα ‘φαγες όλα μάνα μου, ντροπή!!) της δημοκρατικής παράταξης, εξαιτίας της καθημερινής απόρριψης (γιάννη άχριστε, μην μιλάς, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ για απόρριψη, μας διαβάζει κι ο κόσμος) που εισπράττει από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας.
Προκαλεί γέλωτα στην κοινωνία, (εδώ κοιτάχτηκε στον καθρέφτη) η εικόνα του περιφερόμενου από κόμμα σε κόμμα του δημοκρατικού χώρου κ. Κατσούλη, (τουλάχιστον ρε χαμένε, ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΣΟΚ!!) διαφημίζοντας τα «μαντζούνια» που διαθέτει για τη «γιατρειά» τους. (ενώ εσύ διαφημίζεις αναπηρικές συντάξεις, για περάστε παρακαλώ)
Με πεζοδρομιακές εκφράσεις ο κ. Κατσούλης προσπαθεί να αντιπαρέλθει, (ναι – ναι, για λέγε) τη διαχρονική προσήλωση του Γιάννη Αναγνωστόπουλου στις αρχές του ΠΑΣΟΚ. (ααα αυτό ήθελες να πεις, ότι είσαι διαχρονικά προσηλωμένος στο πασοκ, που κατέστρεψε τη χώρα, ψευδολόγησε για να εκλεγεί, μας έφερε «μουσαφιρεούς» το ΔΝΤ, διέλυσε τον κοινωνικό ιστό, δεν σεβάστηκε καμία νομοθεσία, αποσάθρωσε το ασφαλιστικό σύστημα που αν είναι αλήθεια ότι καταρρέει, καταρρέει επειδή κάτι άχρηστοι γιατροί σαν εσένα, το χρέωναν αφειδώς και χωρίς καμιά ντροπή με αναπηρικές συντάξεις, σε αυτό το πασοκ είσαι προσηλωμένος; Και αυτό μας το λες για καλό;) Μια προσήλωση που αναγνωρίζεται απ’ όλο το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος και κυρίως, των φίλων και των μελών του. (στελεχιακό δυναμικό εννοείς τα μέλη της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, να φανταστώ)
Την πρώτη απάντηση από την τοπική κοινωνία του νέου δήμου, ο κ. Κατσούλης την έχει ήδη εισπράξει και την τελευταία και την πλέον αποστομωτική θα την εισπράξει την Κυριακή της 7ης Νοέμβρη.» (καλά, ο Κατσούλης θα εισπράξει την αποστομωτική απάντηση, εσύ που θα εισπράξεις διάφορες δωρεές σώματος πως θα σου φανεί;) είναι το σχόλιο του γραφείου τύπου του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία», στην ανακοίνωση του κ. Κατσούλη, για την παρουσία του δημάρχου Μεσολογγίου, Γιάννη Αναγνωστόπουλου σε σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα, ύστερα από πρόσκληση που του απευθύνθηκε.
Σε αγαστή συνεργασία οι δύο άντρες της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, εξαπέλυσαν την επίθεσή τους μαζί.
Ο σπύρος γραμματέας πασοκ, ήταν από το πρωί στημένος στο διαδίκτυο και περίμενε να εκτοξευθεί η ρουκέτα – δελτίο τύπου του εκλεκτού του.
Αμέσως μετά στρώθηκε στη δουλειά. Έβγαλε πολλά – πολλά αντίγραφα της επιστολής που είχε ετοιμάσει και ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ στους ψηφοφόρους του πασοκ (όσοι έχουν μείνει τέλος πάντων), ότι η νομαρχιακή επιτροπή της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, αυτόν – τον αχριστόγιαννο δηλαδή- είχαν προτείνει για υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου, ώστε να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο, (αφού αυτό ήταν που χρώσταγε ακόμα στον σπύρο πασοκ).
Η επιστολή διαδόθηκε με την ταχύτητα που διαδίδονται οι επιστολές του κκε, ταχύτατα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, είχε φτάσει και στο τελευταίο χωριό του δήμου.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε’
Την ίδια ώρα που η ΦΑΜΙΛΙΑ του πασοκ είχε εξαπολύσει την σφοδρή της επίθεση ο τάκης πασοκ, έτρωγε τα λυσακά του για να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. (αυτό είναι άσχετο με το μυθιστόρημά μου, αλλά ήθελα να το βάλω).
Όμως αυτή τη φορά, η ΦΑΜΙΛΙΑ είχε εμπιστευτεί το ρόλο του εκτελεστή στους δύο χειρότερους, στα δυο πιο χαμένα μέλη της. Ξεκίνησαν με άσφαιρα πυρά και σύντομα βρέθηκαν από επιτιθέμενοι, ΚΑΙ κυνηγημένοι ΚΑΙ δαρμένοι. Τα μέλη της ΦΑΜΙΛΙΑΣ στο Αγρίνιο, που πήραν χαμπάρι τελευταία στιγμή με τι μαλάκες είχαν να κάνουν, επήραν τα τουφέκια τους και έριξαν μια ισχυρή ομοβροντία που ακούστηκε σ’ όλο τον κάμπο.
Τι έλεγε η κανονιά
"Ουδέποτε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στον νομό μας πήρε απόφαση να προτείνει ως υποψήφιο για το Χρίσμα στο Μεσολόγγι τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Αυτό ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ θέση του γραμματέα αλλά και του βουλευτή Αιτωλ/νίας κ. Πάνου Κουρουμπλή". (τώρα και συγγνώμη για το σχόλιο δηλαδή, αλλά ο κουρουμπλής πως είδε ότι ήταν οοοοόλα καλά στο Μεσολόγγι και πρότεινε τον αχριστόγιαννο;)
Και ο ίδιος συνέχισε: "Τόσο η ανακοίνωση όσο και η τακτική του Γραμματέα που παρουσιάζεται στις κάθε είδους προεκλογικές εκδηλώσεις του κ. Γ. Αναγνωστόπουλου δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ συνολικά αλλά αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και κατά περίεργο και εξωθεσμικό τρόπο, προτιμήσεις του". (όταν λέει προτιμήσεις, να έχει άραγες και τίποτα άλλες πιπεράτες προτιμήσεις ο σπύρος γραμματέας;)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ’
Η καινούρια μέρα, βρήκε τα δυο άχρηστα μέλη της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, μόνα, δαρμένα και εκτός ΦΑΜΙΛΙΑΣ. Εκεί που πήγαν να κουρέψουν το Κατσούλη, βρέθηκαν αυτοί κουρεμένοι. Από την ΦΑΜΙΛΙΑ δεν τους μίλαγε κανένας.
Αισθάνονταν σαν τον γαλάνη με τον κατσιφάρα, σαν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο. Ο Κατσούλης τους είχε απαντήσει, τους την είχε χώσει χοντρά, τους είχε ειρωνευτεί, τους είχε κοροϊδέψει, με τα δικά τους όπλα, τα μέλη της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, και από pi.katsoy είχε ξαναγίνει Κατσούλης και ήταν και πάνω στ’ άλογο καβάλα.
Είχε τολμήσει, να αποκαλέσει τον σπύρο πασοκ, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ.








Θέε μου, γιατί να γεννηθώ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ;
Γιατί γεννηθώ μαλάκας;;
Γιατί να τα κάνω ΠΑΝΤΑ σκατά στο τέλος;
Μήπως απλά, γιατί είμαι πασοκ;



Αυτή είναι η ιστορία της ΦΑΜΙΛΙΑΣ, που στηρζεται σε πραγματικά γεγονότα!!!






Μέσος Μαύρος Δάχτυλος
εικονογράφηση paparazzi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

cosa pasokonostra
o mafiozos