Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

κι άλλος γιατρός; ΔΕΝ θα το αντέξω ο άρρωστος

Διαβάζω μια είδηση στο "παρόν της Αιτωλοακαρνανίας", ποια είδηση; αυτή την είδηση την οποία σε περίπτωση που βαριέστε να την διαβάσετε, λέει χοντρικά ότι αρνήθηκε οριστικά ο Κοντός (τώρα που αρνήθηκε, ψήλωσε λίγο στα μάτια μου) στη ν.δ. να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Συμπληρώνει η είδηση (αντιγράφω όπως ακριβώς το γράφει) "Εκτάκτως καλούνται άλλοι ενδιαφερόμενοι για υποψηφιότητα στη Ρηγίλλης", (εν ολίγοις τρεχάτε παιδιά ποιος θα φτάσει πρώτος). Καταρχήν, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό δείγμα, για το πως αντιμετωπίζει το κόμμα αυτό τον καλλικράτη και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες λέει ο αρχηγός του ότι δίνει διάσταση δημοψηφίσματος (καλά κρασά) Δεύτερον, δείχνει την ...αξία που έχει ο Δήμος μας για την συγκεκριμένη πολιτική παράταξη και τέλος μαρτυράει την οργάνωση και τη δομή του κόμματος αυτού, που όταν πάει καλλιά του το πα.σο.κ. εμείς σαν τα χάπατα θα τρέξουμε να το ψηφίσουμε ΠΑΛΙ επειδή θα έχουμε ξεχάσει τι καφενείο είναι και θα νομίζουμε ότι έγινε καφετέρια, γιατί κόμμα ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ.
Εν πάσι περιπτώσει πάντως ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μου, όταν έρθει εκείνη η ώρα, ότι σας φωτίσει η γκλάβα σας κάντε, το θέμα μας είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου μας Δήμου.
Αρνήθηκε λοιπόν οριστικά ο κοντός ο δε άχριστος (προς το παρόν τουλάχιστον) μουρκούσης, έχει λέει η είδηση, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, (αλλά το κολαράκι του παίζει για να το πάρει, τα έχουμε πει αυτά εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ.), οπότε το κόμμα καφενείο σε αδιέξοδο,
Αίφνης κάνω την σκέψη να κοιτάξω και αλλού να μάθω νεώτερα, μιας και ο σύνδεσμος μου από το κόμμα, ΔΕΝ σήκωνε το τηλέφωνο, μάλλον θα φοβήθηκε ότι θα τον αρχίσω στο ψιλό γαζί πάλι.
Πάω λοιπόν ψάχνοντας φτάνω κάπου και διαβάζω το παρακάτω, "Εν τω μεταξύ η Νέα Δημοκρατία δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια" όχι παίζουμε, νομίζετε ότι τα στελέχη της ν.δ. είναι τίποτα ανεπρόκοποι και τίποτα ακαμάτηδες. Αφού έχετε δει τόσο καιρό τι δραστήριοι είναι, έχει κάνει το πα.σο.κ ογδόντα εφτά φορτηγά μαλακίες και αυτοί προσπαθούν ακόμα λέει "να βρούνε τον βηματισμό τους". (κάάάλα, μέχρι να μάθουν αυτοί να περπατάνε, το πα.σο.κ θα έχει ξεπουλήσει εκτός από την Ελλάδα και την Αλβανία και τα Σκόπια πακέτο δύο σε ένα).
Χάνομαι από το θέμα μου συνεχώς σήμερα σας ζητώ συγγνώμη αλλά με μπερδεύουν οι πολλές παράμετροι (ωραία δεν το έθεσα;) της είδησης.
Συνεχίζω από εκεί που είχα μείνει, ότι δηλαδή ΔΕΝ κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια, και συνεχίζει η είδηση γράφοντας ότι "και νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βολιδοσκοπείται για στήριξη από το κόμμα...." - κρατηθείτε ή καθίστε ή κάντε τα και τα δυό μαζί "γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου Βασίλης Μπρούμας, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία." ε άει στο διάολο, εάν δεν είσαι αρρωστιάρης σ΄αυτό τον τόπο δεν πρόκειται να γνωρίζεις τον δήμαρχο.
Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά πάλι;
Σε ποια τοπική κοινωνία είναι "ιδιαίτερα γνωστός", κατά πως λέει η είδηση;
Στο Αιτωλικό, είναι ιδιαίτερα γνωστός ή έστω, σκέτο γνωστός;
Το Αιτωλικό ξέρει που είναι;
Η ίδια ερώτηση για τις Οινιάδες
Εσείς τον γνωρίζετε;
Εάν ΝΑΙ από που τον γνωρίζετε;
Είστε ασθενής του;
Εάν ΝΑΙ απαντήστε παρακαλώ παρακάτω: (εάν όχι, μην απαντήσετε τίποτα, εξυπακούεται)
Τι ειδικότητα έχει;
Είναι φακελάκιας;
Εάν ΝΑΙ πόσο παίρνει;
Εάν ΌΧΙ, μήπως είναι και μου λέτε ψέμματα;
Εάν έχετε την τύχη να είστε υγιής και ΔΕΝ τον γνωρίζετε επειδή είστε φιλάσθενος, αλλά τον γνωρίζετε επειδή είναι "ιδιαίτερα γνωστός" απαντήστε παρακαλώ παρακάτω:
Έχει ξαναπαίξει στα αυτοδιοικητικα;
Τι κόμμα είναι; (μηηηη γελάτε, ξέρω εγώ τι ρωτάω, έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εδώ πέρα)
Έχει κάποια άποψη για κάτι;
Την έχει εκφράσει;
Για ποιο θέμα; (εδώ τώρα ψάχνουμε για οτιδήποτε έχει εκφράσει άποψη, απλώς για να δούμε τον τρόπο που σκέφτεται, ακόμα κι αν είχε κάποια άποψη για τις μαϊμούδες του Ουζμπεκιστάν)
Και τι είπε;
Που είναι καταγεγραμμένη;
Για κάποιο άλλο θέμα; (εκτός του ΠΟΛΥ ενδιαφέροντος θέματος των μαϊμούδων του Ουζμπεκιστάν, που σαφώς είναι καθοριστικό για την εξέλιξη και την εφαρμογή του καλλικράτη)
Και μερικές γενικές ερωτήσεις
Τι ξέρει για μένα;
Διαβάζει Μη Ενεργούς Πολίτες;
Πόσες ώρες την ημέρα;

Με συγχωρείτε για την βροχή των ερωτημάτων, αλλά επειδή τυχαίνει, παρ΄όλες τις κατάρες και τα μπινελίκια που μου ρίχνουν, να παραμένω υγιής (φοράω μάτι για να μην με βασκάνουν, η λέξη άρρωστος στον τίτλο, είναι παραπλανητική για τους οχτρούς μου) και ΔΕΝ έχω την τιμή να έχω επαφές με την συμπαθή τάξη των γιατρών, πρέπει να συγκεντρώσω πληροφορίες.
την είδηση για τον γιατρό την βρήκα εδώ αν δε με πιστεύεται



Τειρεσίας
Θα επανέλθουμε μετά την συλλογή και επεξεργασία των ανωτέρω ερωτηματολογίων
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μια είδηση για το Μπρούμα την οποία δε γράφει στο εν λόγω σαιτ που παραπέμπεις, αλλά στη λέω εγώ για να είναι πλήρης η δικιά σου δημοσίευση:

είναι γνωστός ως ψυχικά ασθενής, κοινώς ως τρελός, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί όλη η τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου, κι αν θες ψάξτο, δε θα δυσκολευτείς να το διαπιστώσεις!
Τον τιμούν άλλωστε όπως του αρμόζει με την ψήφο τους όταν πολιτεύεται!

Ανώνυμος είπε...

ο Μπρούμας είναι ένας κατα γενικήν ομολογίαν τρελός που θερίζει το μίσος σε δύο πόλεις
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

zourlomandias tou xreiazetai.....

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw ki epafxanw