Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πολιτικής αλητείας και Καιροσκοπισμού, Δικαίωση

Το πιθανότερο είναι ότι είναι απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. PASOK. ο φίλος μας ο γιατρός ο νίκος ο άχριστος. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που διδάσκονται στην σχολή αυτή με καλύτερό του, το μάθημα του πολιτικού καιροσκοπισμού και της πολιτικής αλητείας.
θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στο πράσινο στρατόπεδο και να έχει και υψηλή θέση στην κομματική ιεραρχία.
Τι μου ήρθε και τα έβαλα πάλι με τον γιατρό;
Θα σας εξηγήσω
Φαντάζομαι, δεν έχετε ξεχάσει το "ενεργό πολίτη" καρανικόλα, που κατέβαινε για δήμαρχος και ζήταγε το χρίσμα από το κόμμα του, μετά δεν κατέβαινε, γιατί κατάλαβε λέει, ότι το κόμμα δεν είναι σοβαρό και τον εμπαίζει, μετά όμως πάλι κατέβαινε, αλλά ανεξάρτητος αυτή τη φορά και γενικώς δεν ήξερε τι να κάνει, πήγαινε πέρα δώθε και μας είχε ζαλίσει.
Τελικά βρήκε τι να κάνει, όταν ο... από μηχανής θεός του γαλάζιου κόμματος, αποφάσισε με καθυστέρηση 6 μηνών να κάνει δημοσκόπηση (gallop στα Ελληνικά) για να διαλέξουν υποψήφιο δήμαρχο οι νουδοπαδοί και έτσι να δώσει το "χρίσμα" ΟΥΑΟΥ!!!
Και φτάνω τώρα στο θέμα μου
Ο καρανικόλας λοιπόν, όπως προείπαμε, ΔΕΝ ήθελε λέει χρίσμα, αλλά μετά την ανακοίνωση της δημοσκόπησης, ήθελε και πήγε να δοκιμάσει κι αυτός τη τύχη του.
Έγινε η δουλειά, έχασε, έβγαλε μια ανακοίνωση, ότι τελικά πάει, το πήρε απόφαση, έχασε, αποσύρεται, ΔΕΝ θα είναι στον συνδυασμό του πρεβεζάνου, γεια σας τα μαζεύω και πάω σπιτάκι μου. και καλά, πολύ καλά έκανε το παλικάρι
η επιστολή αυτή βρίσκεται εδώ
Όμως υπάρχει στην επιστολή του, μια ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ
Αυτή παρακάτω (οι επισημάνσεις είναι δικές μου)
"Σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής του γκάλοπ, όπως μου προτάθηκαν από το κόμμα, οι Υποψήφιοι που θα μετείχαν στο γκάλοπ θα αποδέχονταν τον πρώτο σε ψήφους Υποψήφιο και οι υπόλοιποι, είτε θα έμπαιναν στον Δημοτικό Συνδυασμό του πρώτου, είτε θα απείχαν από τις Δημοτικές εκλογές. .................... Δυστυχώς όμως, κάποιος από τους συνυποψήφιους, ενώ αρχικά δέχτηκε τους όρους διεξαγωγής του γκάλοπ, μετά την αποτυχία του ακολούθησε το δικό του ανεξάρτητο και πάλι δρόμο προς τις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Από τη στιγμή που με καλεί το κόμμα να συμμετέχω στη διαδικασία του γκάλοπ ως Νεοδημοκράτη και όχι ως ανεξάρτητο Υποψήφιο, οφείλω να ακολουθήσω μέχρι το τέλος τις διαδικασίες του γκάλοπ και του χρίσματος. Λυπάμαι, που είχα τέτοιο συνυποψήφιο, αλλά περισσότερο λυπάμαι που ο χώρος μας περιλαμβάνει τέτοιους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται Νεοδημοκράτες για να διεκδικούν ψήφους και δύναμη από τον χώρο μας, ενώ στην πραγματικότητα ούτε νιώθουν, ούτε ανήκουν στην παράταξή μας".
Είναι βεβαίως σαφές ότι μιλάει για τον νίκο τον άχριστο, τον καιροσκόπο μουρκούση, που ενώ από τη μία καμώνεται ότι ΔΕΝ θέλει το κομματικό "χρίσμα", ενώ παρακαλάει και καίγεται, από την άλλη συμμετέχει, στις διαδικασίες και όταν χάσει συνεχίζει, από εκεί που είχε μείνει.
Η δικαίωση της πολιτικής αλητείας του καιροσκοπισμού.
Φίλοι της ν.δ. αυτόν το δήμαρχο έχετε ονειρευτεί;
Γιατί αυτόν θέλουν να σας πλασάρουν οι βουλευτές σας και οι παρατρεχάμενοι ιδιοτελείς πολιτευτές.




Ούτως η άλλως φίλοι μου, η ν.δ. μετά τους υπέροχους χειρισμούς του αρχηγού της και του χαζοχαρούμενου μιχαλιλιάκου, (οι οποίοι έκαναν ότι είναι δυνατόν, για να επιβραβεύσει ο κόσμος το πα.σο.κ. για την προδοσία του) δεν θα ξεπεράσει το 30-35% στο Δήμο, σε αυτές τις εκλογές και οι δυο μαζί υποψήφιοι, "χρισμένος" και άχριστος.
Στηρίξτε το επίσημο υποψήφιο του κόμματος σας, τον πρεβεζάνο, απλώς και μόνο για να μην καταγραφεί το κόμμα σας σαν τέταρτο και εξαφανίστε από την πολιτική σκηνή καιροσκόπους και φελλούς.
Επιτέλους, πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε πολιτικά όντα και όχι υποχείρια των καταστρεπτικών πολιτικάντηδων (διαβάστε το σχόλιο αυτής της ανάρτησης) που απαρτίζουν τα κόμματα εξουσίας.



Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: