Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ωχ, ωχ, ωχ

Και ο γιάννης ο άχριστος είναι πια διαγγελματίας, όπως κάθε υποψήφιος που σέβεται έστω και ελάχιστα τον εαυτό του.
Τι είναι οι άλλοι δηλαδή και βγάζουν διαγγέλματα;
Και ο γιάννης δηλαδή θα υστερήσει;
Και γιατί να υστερήσει παρακαλώ; Αδέξιος είναι; Όλα τα έχει, τι του λείπει δηλαδή; Επειδή είναι άχριστος;
Ανέβηκε στο καλάμι του, και διαγγέλλευσε, και όποιν πάρει ο χάρος.
Σιγά το πράγμα!!!
Εδώ έγινε δήμαρχος ο άλλος, ο δικός μας, που ήταν εντελώς άχρηστος, (μαθαίνω ότι έχει βάλει υψηλούς στόχους, αναμείνατε, θα γελάσουμε)
Διαβάστε το διάγγελμα του γιάννη του άχριστου (στις παρενθέσεις, παραθέτω τις παράλληλες σκέψεις μου)

Συνδυασμός «Όραμα (ωχ, ωχ, άμα ακούω για οράματα, κάπως μου ‘ρχεται, σα σκόρτσος ένα πράμα) – Δημιουργία».
Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αναγνωστόπουλος (ο άχριστος)
Διακήρυξη αρχών (εμ, τι διακήρυξη θα ήταν γιάννη μας, τελών; Αρχών θα ήταν, τα τέλη θα μας ανακοινώσετε στο τέλος, όποιος από σας εκλεγεί)
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ -ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.
«ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»
«Συνδημότισσες, Συνδημότες (κανονικά, για να τονώσει το τοπικό αίσθημα θα έπρεπε να λέει, ιεροπολίτες, ιεροπολίτισσες, καλά ντε μη βαράτε, μια ιδέα είπα)
Στον εκλογικό συνδυασμό «Όραμα - Δημιουργία», διαμορφώνουμε το... όραμά (άστο το όραμα ρε παιδάκι μου, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, το νοιώσαμε το όραμα στο πετσί μας, απ΄ τον άλλον) μας για τον Διευρυμένο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, (ααα, τελικά θα υπάρχει το «ιεράς πόλεως» να ησυχάσει και η Καρακάξα, που είναι δυό βράδια άϋπνη η γυναίκα) εκφράζοντας τις προσδοκίες (άμα εκφράζεις εσύ γιάννη μας τις προσδοκίες μας, είμαστε για πνίξιμο και εμείς και οι προσδοκίες μας μαζί) και τις ελπίδες (το ίδιο ισχύει και για τις ελπίδες μας) των συμπολιτών μας, σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε με την ψήφιση του νόμου «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης – πρόγραμμα Καλλικράτης». (πσσσς, ωραίο όνομα, μεγάλο, εντυπωσιακό, τι τα θες, είναι ο ραγκούσης στο να σκαρώνει ονόματα, μανούλα. Τα ακούει ο giorgakis, γουστάρει σα τρελός, βλέπετε του αρέσουν τα μεγάλα. Τα σχέδια εννοώ, τα οράματα, αμέσως να βάλετε κακό στο νού σας).
Σήμερα θεωρούμε πως πρέπει να συμπορευτούμε με όλες τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας σε μια μεγάλη κίνηση με τους συμπολίτες μας, για την συγκρότηση του Δήμου μας και την ανάπτυξη των Τοπικών Κοινωνιών του. (της μπουρδολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχομεεεεν 1.) Εκτιμούμε ότι είναι υποχρέωση όλων να εκφράσουμε τη βούληση των κατοίκων (γίνεται γιάννη μας να την εκφράσετε σε άλλο δήμο;) του διευρυμένου Δήμου μας, για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και για ένα τόπο συμβατό με το επίπεδο του πολιτισμού μας. (έτσι μπράβο, πάνω απ΄όλα ο πολιτισμός, όχι σαν κάτι άλλους ανεκδιήγητους δήμαρχους που ξέρω, που έκοψαν το ρεύμα σε πολιτιστική εκδήλωση σε δημοτικό τους διαμέρισμα, γιατί δεν τους έδωσαν το μικρόφωνο να μιλήσουν).
Όραμα – Δημιουργία για τον Δήμο, την Τοπική Κοινωνία και το ρόλο της στις νέες συνθήκες των αλλαγών στο περιβάλλον, την κοινωνία και την τεχνολογία. (τα έμπλεξε εδώ, κοινωνία, περιβάλλον, τεχνολογία, τα έκανε... έναν αχταρμά)
Όραμα – Δημιουργία για τις επιδιώξεις και τους στόχους ανασυγκρότησης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, ώστε να αποτελεί μια ασφαλή και διαρκή βάση της οικονομικής ανάπτυξης, χωρίς συγκρούσεις των παραγωγικών δραστηριοτήτων, με ενδυνάμωση της πολιτικής ευθύνης του διευρυμένου Δήμου γι` αυτή την επιδίωξη. (της μπουρδολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχομεεεεν 2.)
Όραμα – Δημιουργία για τις επιδιώξεις και τους στόχους της οικονομικής ανάπτυξης των Τοπικών Κοινωνιών.
Όραμα – Δημιουργία για τις επιδιώξεις και τους στόχους της κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης και την απαιτούμενη ενδυνάμωση της ευθύνης της αυτοδιοίκησης για στήριξη της πολυφωνίας και της συμμετοχικότητας γι` αυτές τις επιδιώξεις. (της μπουρδολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχομεεεεν 3.)
Όραμα – Δημιουργία για τους Δήμους Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιάδων που δίνουν τη θέση τους στο νέο διευρυμένο εδαφικά και πληθυσμιακά Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου με την ανεπανάληπτη ιστορική διαδρομή. (ότι είναι ανεπανάληπτος ο γαλάνης είναι, σ΄αυτό θα συμφωνήσουμε)
Τα οράματα υλοποιούνται με συγκεκριμένη πολιτική και γι` αυτό το σκοπό σχεδιάσαμε: (ναι; Για πείτε μας αναλυτικά γιάννη μας τι σχεδιάσατε)
να προβάλουμε τα οράματα και τις ιδέες μας (ιδέες και οράματα, είχε σχεδιάσει και ο άλλος και τα είδαμε τα χαΐρια μας) για την ανάπτυξη του τόπου μας να συγκεντρώσουμε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις και να διαμορφώσουμε την απαιτούμενη συλλογικότητα στις Τοπικές Κοινωνίες, που θα τις καθιστά ικανές να αγωνιστούν και να υλοποιήσουν τα οράματα (γαμώ τα οράματά μου μέσα γαμώ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΡΕ, πως το λένε;) και τις προσδοκίες τους.
Να καταστήσουμε το έργο της ανόρθωσης του Δήμου μας (γιατί ΔΕΝ είναι ανορθωμένος; Τόσα χρόνια τι κάνατε γιάννη μας, πεσμένο τον είχατε; Τον Δήμο εννοώ, όχι τον λίλα, τον δήμο τον κανονικό, έλα ρε παιδιά, μια ώρα να πάρετε στροφές να καταλάβετε τι εννοώ) και της ανάπτυξης των Τοπικών Κοινωνιών του υπόθεση όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του Δήμου και έργο όλων των δημοτών ώστε τα αποτελέσματα της να διαχέονται σε όλους τους κατοίκους. (της μπουρδολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχομεεεεν 4.)
Η πολιτική του Δήμου μας για να καθοδηγεί μακροχρόνια και να λειτουργεί αποτελεσματικά, προϋποθέτει την πολιτική φιλοσοφία του αναπτυξιακού διεκδικητικού σχεδιασμού, (πσσς, πετάει κι ο καρανικόλας παπάρες, αλλά εσύ μεγάλε με αυτό, τον τσάκισες) (για οποιον θέλει να κάνει ένα ευχάριστο διάλλειμα ή να συγκρίνει τις παπάρες να ακολουθήσει παρακαλώ τους παρακάτω συνδέσμους για το αφιέρωμα - παπάρες καρανικόλα 1-2-3&4), την πολιτική φιλοσοφία που θα μας καθοδηγήσει στα πρώτα και θα αποτιμήσει στα ύστερα αποτελέσματα. (πωωωωπωωωω, τι λέει ο άνθρωπος ρε παιδιά, με έστειλε, άκου, άκου, η πολιτική λέει φιλοσοφία θα τον καθοδηγήσει στα πρώτα, -ποια πρώτα εννοεί άραγες;- και μετά θα αποτιμήσει τα ύστερα. Καλά μεγάλε, έχω μείνει μαλάκας)
Είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε το νέο Δήμο, (και γιατί δεν το κάνατε τόσα χρόνια γιάννη μας;) να του δώσουμε νέο πρόσωπο, (πλαστική θα του κάνετε; μην τον πάτε όμως στον Φουστάνο, παίρνει πολλά και έχουμε κρίση) να τον εξοπλίσουμε με υποδομές, οργάνωση και λειτουργίες. (συγγνώμη για την επιμονή μου γιάννη μας, αλλά ξαναρωτάω, τόσα χρόνια γιατί δεν τα κάνατε τα παραπάνω, τι περιμένατε;)
Ένα διευρυμένο πλέον Δήμο που θ` αγκαλιάσει και θα ενώσει αρμονικά το σύνολο των δημοτών στη νέα πραγματικότητα παρέχοντας σε όλους ίσες ευκαιρίες. (αααα, κατάλαβα, αυτό περιμένατε).
Απλώνουμε το χέρι (μάζεψε το κουλό σου ρε) σε κάθε συνδημότισσα και συνδημότη πέρα και πάνω από κομματικούς εναγκαλισμούς και σας καλούμε σε συστράτευση για την επίτευξη των στόχων μας (όχι στόχων ΜΑΣ, στόχων ΣΑΣ, εσείς θα είστε στη μαμάλα, σωστά,; εμείς θα είμαστε στις πληρωμές, σωστά;) για ένα καλύτερο αύριο. (για ποιον ακριβώς θα είναι καλύτερο το αύριο γιάννη μας;)
ΈΧΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ (να σου δώσουμε ένα δίευρο να την κάνεις;)
Γιάννης Αναγνωστόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
(Προσέξτε πως κλείνει, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, γιατί δήμαρχος ΔΕΝ είναι, αυτό το κατάλαβε επιτέλους)
Ο γιάννης ο άχριστος λίγο πριν διαγγελεύσει, έκανε μια βόλτα με το καλάμι του, πάνω από την πόλη ΤΟΥ, χαρίζοντας τη θέα του στιβαρού του κορμιού, στις πάμπολλες θαυμάστριές του. Μαθαίνω ότι το ίδιο θα κάνει και την ημέρα των εκλογών, ώστε να επηρεάσει τον θηλυκό πληθυσμό.
(φωτό paparazzi)




Τειρεσίας
Ευχαριστούμε άχριστε γιάννη μας για την αυτοθυσία σου, ΑΛΛΑ δεν θα πάρουμε
Κατέβα τώρα από το καλάμι, βάλε το όραμα εκεί που το έβαλε κι ο άλλος και πάρτο με τα πόδια το δρόμο προς το κέντρο υγείας
Άντε καλές κάλπες
Έρχονται εκλογές, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ τους ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ και τους ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ

Αναρωτιέμαι, ποιος τους γράφει αυτούς τους λόγους; Μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους.
Έχουνε κάποιοο βιβλίο μπούσουλα και συμπληρώνει ο καθένας τη δική του παπαριά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: