Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Aπαράδεκτη η εικόνα της δημοτικής αστυνομίας

Ένας χαμός στο Μεσολόγγι, με την δημοτική αστυνομία
Φωνάζει λοιπόν κάποιος από την δημοτική αρχή της πόλης, (κάποιος από την αντιπολίτευση, όπως δείχνει η επόμενη πρόταση)
Aπαράδεκτη η εικόνα της δημοτικής αστυνομίας, (για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω από μένα, αφού είναι και δημοτικός σύμβουλος)
"Δεν θέλω να ... βάλω τιμωρίες γιατί είμαι και εγώ εργαζόμενος" (ωωώπ, από την πρόταση αυτή καταλαβαίνουμε ότι είναι κάποιος που έχει σχέση με τη δημοτική αστυνομία, προΐσταται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο της υπηρεσίας αυτής. Άρα η πρώτη σου σκέψη ότι δηλαδή είναι κάποιος από την αντιπολίτευση σου φεύγει και σου γεννιέται καινούρια, είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, που έχει τσακωθεί με τον γιάννη τον άχριστο και θέλει να του κάνει αντιπολίτευση) …………………………................. καταγγέλλοντας την ………………………………………… υπηρεσία, επειδή δεν επέδωσε τα χαρτιά των προστίμων που επιβλήθηκαν σε καταστηματάρχες για παραβάσεις.
Έτσι λοιπόν αφού οι καταστηματάρχες δεν ειδοποιήθηκαν, όπως ήταν φυσικό δεν ανταποκρίθηκαν κιόλας, με αποτέλεσμα να επιβληθούν και προσαυξήσεις από το δήμο στα πρόστιμα. Τελικά με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ανακλήθηκε η απόφαση με την όποια επιβλήθηκαν τα πρόστιμα ………………………………………
«Δεν πάει άλλο με τη δημοτική αστυνομία. Θα απευθυνθώ και στο γενικό γραμματέα της περιφέρειας», ……………..……… …………………………… (κάτσε τώρα, ξανά μπέρδεμα, ΔΕΝ είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, γιατί τι θα πάει να πει του γραμματέα της περιφέρειας; Δεν έκανα καλά τη δουλειά μου, μάλωσέ με; Να μου επιβληθούν κυρώσεις; Άρα; Άρα είναι τελικά της αντιπολίτευσης και εγώ δεν κατάλαβα καλά) «Όταν θα ….εκλεγώ δήμαρχος (δεν σας το είπα; της αντιπολίτευσης είναι τελικά, και μάλιστα υποψήφιος δήμαρχος, ο μουρκούσης ΔΕΝ είναι γιατί δεν είναι δημοτικός σύμβουλος, ποιος μας μένει; Ο πρεβεζάνος, που είναι και πτέραρχος, ε όσο νάναι ξέρει από αυτά τα πράγματα) η δημοτική αστυνομία και η λειτουργία της θα είναι το πρώτο μου μέλημα». (μπράβο και πολύ καλά θα κάνεις, η καταστολή uber alles)
Μπράβο πτέραρχε, ωραία του τα έχωσες
Τι πράγμα;
Δεν τα λέει ο πτέραρχος;
Και ποιας τα λέει;
(ψίθυρος)
Ποιος; Έλα ρε αποκλείεται
Ναι ρε σου λέω
Ε, αποκλείεται σου λέω, δεν σε πιστεύω, τέτοια βλακεία δε τη γράφω στο blog
Αποκλείεται ε; Ορίστε αφού δεν με πιστεύεις, δες εδώ/a>
τι; ο γιάννης ο άχριστος τα λέει;
μόνος του;
για τον εαυτό του;
αυτός δεν είναι προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας;
τον εαυτό του θα πάει να καταγγείλλει στον γενικό γραμματέα της περιφέρειας;
και τι θα πει;
είμαι ανίκανος αλλάξτε με;
πάει καθόλου καλά; έστω λίγο
θα μας τρελάνει;

ρε σεις αδέρφια Μεσολογγίτες, είναι σίγουρο ότι αυτός είναι ο δήμαρχός σας;
Αυτός το ξέρει;
διότι μέχρι κι ο δικός μας ο νίκος - νίκος το θυμάται καμιά φορά.




και όσο να πεις, ο νίκος - νίκος, ΔΕΝ είναι και το πρώτο μυαλό



Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: