Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ο κ. ΜΗΔΕΝ & ο κ. ΤΙΠΟΤΑΣ

Θα μπορούσε αυτή η ανάρτηση να έχει τίτλο, ο απίθανος κ. αποστόλης 6. ή απίθανου κ. αποστόλη επιτυχίες, η κάποιον άλλο σχετικό.
Πλην όμως, πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος περιγράφει ακριβώς το θέμα της.
στην ανάρτηση της 4ης Σεπτεμβρίου «Περί της των πολιτικών ευφυΐας», υπήρχαν κάποιες απλές διατυπώσεις σχετικά με το εν λόγω αντικείμενο, και μια επίσης απλή, σχετική ανάλυση για την ευφυΐα των πολιτικών ή όσων τέλος πάντων νομίζουν ότι είναι, ή θέλουν να ονομάζουν τους εαυτούς τους πολιτικούς.
Και τα συμπεράσματα ήταν αυτά που λίγο πολύ, γνωρίζουμε όλοι, ότι η πολιτική (και οι πολιτικοί) διέπεται (διέπονται) από έναν απλό κανόνα:
«Τόσο απλό που ΜΟΝΟΝ ΒΛΑΚΕΣ θα τον ακολουθούσαν!
Όταν μια κατάσταση γεράσει ο ξύπνιος το αντιλαμβάνεται Παλεύει για να φέρει το καινούργιο στο προσκήνιο. Το καινούργιο όμως είναι ακόμη αδύναμο».
«Ο βλαξ δεν αντιλαμβάνεται τίποτα. Δεν βλέπει τι φέρνει το μέλλον. Εξακολουθεί να προσκυνά το παλαιό, διότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ»!!!
Διαβάστε την είδηση

Πολλοί «πράσινοι» Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας, βλέποντας το αρνητικό κλίμα που... επικρατεί στα κομματικά ψηφοδέλτια των νέων Δήμων που ανήκουν , αποθαρρύνονται να συνδράμουν στην προσπάθεια και στρέφουν το βλέμμα τους στην περιφέρεια. Θα προτιμήσουν την ενασχόληση τους με τις περιφερειακές εκλογές, φοβούμενοι πως θα τους συμπαρασύρει το κακό κλίμα στους Δήμους. Παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που δέχθηκαν οι Δήμαρχοι: Αρακύνθου, Νεάπολης, Αγγελοκάστρου, Παρακαμπυλίων, Θεστιέων, δεν ακολουθούν τον υποψήφιο Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο, Παύλο Μοσχολιό. 5 Δήμαρχοι δεν στηρίζουν έμπρακτα τον χρισμένο υποψήφιο ενώ ένας εξ αυτών, ο κ. Τραπεζιώτης, ακολούθησε ήδη το αντάρτικο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Όπως μαθαίνουμε, πέραν του Δημάρχου Θεστιέων ο οποίος θα ασχοληθεί με τα δημοτικά , οι υπόλοιποι Δήμαρχοι εξετάζουν την συμμετοχή τους στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Πέρα όμως από τους προαναφερόμενους δημάρχους υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις πράσινων Δημάρχων που δεν θα στοιχηθούν στην κομματική προσπάθεια για την κατάκτηση Δήμων.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο δήμαρχος Αιτωλικού Νίκος Γαλάνης (ο Θεός να τον κάνει δήμαρχο) ο οποίος ήδη μάθαμε έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον κ. Κατσιφάρα, (με τον απίθανο κ. αποστόλη) αλλά και ο Δήμαρχος Μεδεώνος Γιάννης Σεραφής που επίσης δέχτηκε πρόταση από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και την εξετάζει σοβαρά!
Μάλιστα, ωραία, την διαβάσατε την είδηση;
Έχει συμφωνήσει, ο ψεύτης, ο καταστροφέας, ο ανίκανος, ο κ. ΜΗΔΕΝ με τον κ. αποστόλη τον απίθανο, τον κ. ΤΙΠΟΤΑ
Καταρχήν λογικό, διότι το ΜΗΔΕΝ ταιριάζει απολύτως με το ΤΙΠΟΤΑ
Αναρωτιέμαι όμως, ο απίθανος κ. αποστόλης, ο κ. ΤΙΠΟΤΑΣ, είναι τόσο πολύ απελπισμένος, ώστε θέλει την συνεργασία του κ. ΜΗΔΕΝ για να κάνει ψηφοδέλτιο;
Σαφώς όμως είναι ταιριαστό ζευγάρι, δυο φελλοί που κατάφεραν να επιπλεύσουν ακολουθώντας πιστά, αρχές και αξίες που διέπουν το πα.σο.κ.
το ψέμα το γλείψιμο, την οσφυοκαμψία, τη λαμογιά, την απάτη, την καταστροφή, την μακρυχεριά και άλλες τέτοιες αθάνατες αξίες, που λαμπρύνουν την πολιτική ζωή του τόπου.
Θα γίνει λέει, αν εκλεγεί, (που ΔΕΝ, αλλά λέμε τώρα) περιφερειακός σύμβουλος.
Μα αγαπητέ μου κ. απίθανε, αυτός για το μόνο πράγμα που μπορεί να συμβουλεύσει, είναι η καταστροφή και ο μηδενισμός και για αυτά τα δυο, εσείς του πα.σο.κ. δεν χρειάζεστε συμβουλές, τα έχετε έμφυτα.Εν πάσει περιπτώσει, οι Μ.Ε.Π. ευχαριστούν θερμά τον κ. απίθανο, διότι επιβεβαίωσε τα γραφόμενα μας, πόσο ΤΙΠΟΤΑΣ είναι, και πόσο ταιριαστός με το ΜΗΔΕΝ.
Που πάμε ρε παιδιά;



ο Δημοσιογράφος
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: