Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ο απίθανος κ. αποστόλης 1.

Τον απίθανο κ. αποστόλη επέλεξε (διαπιστωμένο και διασταυρωμένο) ο επίσης απίθανος πρωθυπουργός (συντρόφια να τον χαίρεστε), για υποψήφιο περιφερειάρχη.

Ποιός όμως είναι ο κ. αποστόλης;
Γιατί τον λέω απίθανο;
Είναι πράγματι απίθανος;
Τι ακριβώς σημαίνει απίθανος;

Τα βασανιστηκα αυτά ερωτήματα θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως, ξεκινώντας από το τελευταίο
[αρχ. 'áπίθανος < 'á στερητ. + πιθανός]
-η, -ο επίθ. (Κ -ος, -ον) ο μη πιθανός, απίστευτος | εκπληκτικός

και τώρα θα απαντήσω στα άλλα 3 μαζί για οικονομία χρόνου.
Κατ΄αρχήν, για τους αδαείς γράφω ότι ... είναι σήμερα που μιλάμε, υφυπουργός δικαιοσύνης στην σοσιαλιστική πασοκοκυβέρνηση.
Αμέσως τώρα θα σας γράψω τα τεράστια προσόντα που έχει και τις σπουδές του, ώστε και ο τελευταίος κακεντρεχής να μην έχει την παραμικρή αμφιβολία.
1ο και σπουδαιότερο προσόν:Γεννήθηκε στο Καλέντζι Αχαΐας,
Για τους αδαείς πάλι, γράφω ότι το Καλέντζι Αχαΐας, είναι το μέρος καταγωγής των παπανδρέου, εκεί γεννήθηκε και ο αντρέας. Από μόνό του λοιπόν αυτό το γεγονός του προσδίζει τις εξωπραγματικές ικανότητες και δεξιότητες που οφείλει να έχει ένας σοσιαλιστής υπουργός όταν πρωθυπουργός είναι ένας παπανδρέου, οι οποίοι παπανδρέου, είναι διεθνώς γνωστοί ότι προάγουν την αξιοκρατία.
2ο προσόν: οι τίτλοι σπουδών που έχει στην κατοχή του.
Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Διοίκησης και Οικονομίας Πάτρας, σπουδές που βεβαίως του εξασφαλίζουν το αδιαφιλονίκητο δικαίωμα να είναι υφυπουργός δικαιοσύνης.
3ο προσόν: Διατέλεσε διευθυντής στο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΕΟΤ στο διάστημα 1982-1989
Μάλιστα κυρίες και κύριοι, διετέλεσε διευθυντής ΚΑΜΠΙΝΓΚ. Αυτό κι είναι προσόν για να θητεύσει λίγα χρόνια αργότερα υφυπουργός και υποψήφιος περιφερειάρχης.
Μερικές ασήμαντες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα:
1. ότι όταν διετέλεσε διευθυντής ΚΑΜΠΙΝΓΚ, ήταν μόλις 22 χρονών, (λογικά κάπου εκεί θα είχε απολυθεί από φαντάρος - και μόλις απολύθηκε είχε τέτοια κάβλα το ΚΑΜΠΙΝΓΚ για διευθυντή και περίμενε τον κ. αποστόλη να απολυθεί) ,
2. ότι εντελώς συμπτωματικά τότε ήταν κυβέρνηση (η πρώτη) το πα.σο.κ. με τον αντρέα πρωθυπουργό και το ότι όταν έπεσε το πα.σο.κ το 1989 έφυγε από διευθυντής ΚΑΜΠΙΝΓΚ, πιθανότατα γιατί είχε διοριστεί με μέσον και όχι λόγο ικανοτήτων.
κρίνονται ώς ανυπόστατες, και λασπολογία των πολιτικών του αντιπάλων.
4ο προσόν: Είναι ανηψιός του άλλου απίθανου, πρώην υπουργού του πα.σο.κ. γιώργου κατσιφάρα, ο οποίος με την σειρά του είχε επίσης τρομακτικά προσόντα, δηλαδή καταγόταν και αυτός από το Καλέντζι Αχαΐας και ήταν συνομίληκος και φίλος του αντρέα.
5ο προσόν: Είναι συνδικαλιστής του πα.σο.κ.
για όλα τα παραπάνω εδώ

Καταλάβατε τώρα νομίζω μετά από την επιστημονική μου ανάλυση, ποιος είναι ο κ. αποστόλης και γιατί ο κ. αποστόλης είναι απίθανος.

Γιατί πόσο πιθανό είναι το δικό σας παιδί, που λέγεται Γιάννης Σαχλαμπούχλας, ΔΕΝ κατάγεται από το Καλέτζι, το Καρπενήσι, τα Χανιά, την Μεσσηνία, την Πρώτη Σερρών και ΔΕΝ είναι γραμμένο στο κόμμα, να τελειώσει ένα Τ.Ε.Ι. της πλάκας, να γίνει υφυπουργός και στην συνέχεια περιφερειάρχης.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!

θα τον ψηφίσετε; απίθανο
φυσικά θα επανέλθω στον κ. αποστόλη




Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: