Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ένα καράβι για τη Γάζα, ο απόηχος

Οι φοβερές καταγγελίες των 6 Ελλήνων της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα» που επέστρεψαν πρώτοι στην Αθήνα, αποκάλυψαν ότι οι Ισραηλινοί νεοναζί, και μετά τη δολοφονική πειρατική επιδρομή εναντίον του Στόλου της Ελευθερίας, συνέχισαν τα βασανιστήρια σε βάρος των εκατοντάδων συλληφθέντων μελών της αποστολής, περιλαμβανομένων των 31 Ελλήνων ακτιβιστών που παρέμειναν δέσμιοι του σιωνιστικού κράτους.
Όσο υπεύθυνο είναι το Ισραήλ, αυτό το εγκληματικό κράτος-έκτρωμα που υπάρχει ελέω υποστήριξης των ΗΠΑ και της ανοχής της Ε.Ε. και του λοιπού «πολιτισμένου» κόσμου, άλλο τόσο υπεύθυνη είναι και η σοσιαλιστική κυβέρνηση Παπανδρέου, που παρακολούθησε απαθής το όργιο της σιωνιστικής τρομοκρατίας. Οι προκλητικοί ισχυρισμοί της κυβέρνησης Παπανδρέου-Δ.Ν.Τ.- Ε.Ε., ότι ... είχε προειδοποιήσει τους… ακτιβιστές για τον κίνδυνο, αποδεικνύουν τη συνενοχή της.
Στην συνέχεια, είχαμε την πορεία διαμαρτυρίας προς την Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα, η οποία εξελίχθηκε όπως είναι γνωστό στην «προληπτική» αιματηρή καταστολή που μάθαμε από τα ΜΜΕ (όσα μας είπαν) και τα επεισόδια που έγιναν εκεί.
Τα επεισόδια αυτά, έξω από την πρεσβεία των δολοφόνων στην Αθήνα κατ’ εντολή του σοσιαλιστή ψεύτη και δοσίλογου πρωθυπουργού Παπανδρέου σε συνεργασία με τον επίσης σοσιαλιστή υπουργό καταστολής Χρυσοχοΐδη (στου οποίου το βιογραφικό μεταξύ άλλων αηδιών γράφει «ταυτόχρονα δεσμεύτηκε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. και της ελληνικής κοινωνίας, στη βάση του σεβασμού των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και κατοίκων της χώρας. Για μια αστυνομία σύγχρονη, φιλική και ανταποκριτική προς τον πολίτη» δείχνει ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση ξέρει να εξαντλεί την πυγμή της στους πολίτες, την ίδια ώρα που πίνει καφέ και συνεργάζεται στην αστεία οργάνωση με το όνομα "σοσιαλιστική διεθνής" με τους δολοφόνους.
Δείτε στις φωτογραφίες πως οι σοσιαλιστές οικοδομούν τη νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ. με τους πολίτες.








Τειρεσίας
Οι βουλευτές αυτού του κόμματος θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο σας για τον "εκλεκτό" τους υποψήφιο δήμαρχο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Αυτοί που βλέπετε στις φωτογραφίες, δεν είναι ¨κάποιο άγνωστοι" είναι κάποιοι από εμάς, είναι πολίτες αυτής της χώρας, ίσως κάποιοι από αυτούς να ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις προηγούμενες εκλογές "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι"

Τώρα ξέρετε, δεν έχετε καμία αιτιολογία για να κάνετε λάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια: