Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

αρχίσαμεεεε!!!

Διαβάζω στα καρφιά της ΑΙΧΜΗΣ

"Σας είχα πληροφορήσει χτες για την συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Μεσολογγίου μέσω της οποίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.Πενιχρός ο απολογισμός του και είναι λογικό αφού πενιχρά είναι και τα έργα του. Βάφτισε «ιδανική την κατάσταση στην καθαριότητα και το πράσινο, καρπώθηκε το έργο της Αγίου Αθανασίου που θα γίνει χάρη στον Χρ. Πετρόπουλο και δεν ξεκίνησε ακόμη, ανέφερε την δημιουργία μεγάλου πάρκινγκ στην παλιά ηλεκτρική (που ήθελε να δώσει σε ιδιώτες αλλά τον φρέναραν) και ακόμη δεν έχει ούτε πίσσα και… διαφήμισε την επάρκεια για το ΕΣΠΑ που αλλοίμονο αν δεν την έπαιρνε ένας δήμος 20.000 κατοίκων με τεχνική υπηρεσία εδώ και πολλά χρόνια.Κατά τα άλλα δεν κατάφερε να μην διαφανεί η ...αγωνία του για εξεύρεση πολιτικών φίλων, αναγκαζόμενος να ρίξει την γλώσσα μέχρι το πάτωμα απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής ισότιμα και με πρωταγωνιστικό ρόλο και λόγο στους δημάρχους Αιτωλικού και Οινιαδών. (αυτά σας τα είχαμε ... πει, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, απλώς για τα μάτια του κόσμου δεν ανακοινώνεται ακόμα η προδοτική για το Αιτωλικό συμφωνία και το φέρνουν τάχα μου σιγά - σιγά, για να μην το καταλάβουμε, γιατί είμαστε χαζοί)
Το πιο ωραίο όμως είναι η δήλωσή του ότι «αποτελεί υποχρέωσή μας - απέναντι στην ισχυρή εντολή του 64% (61,9% είναι στην πραγματικότητα) που έχουμε λάβει από τους πολίτες του δήμου μας - να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε την 1-1-2007, για τον επιπρόσθετο λόγο της ειλικρινούς σχέσης αλληλοεκτίμησης και σεβασμού με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Αιτωλικού και των Οινιάδων, από την 25ετή θητεία μου στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού».Αν είναι να ψηφίσουμε δήμαρχο για δεύτερη τετραετία με το κριτήριο ποιον είχαμε γιατρό, ποιος μας χτυπούσε την πλάτη, ποιος μας έκανε τις ενέσεις ή μας έγραφε αφειδώς φάρμακα ε, τότε είμαστε για μεταδημότευση στο… Γαλατά!"

Αρχίσαμεεεε λοιπόν, έσκασε μύτη ο πρώτος σοσιαλιστής που ανακοινώνει ότι θα διεκδικήσει το νέο ενιαίο Δήμο.
Όταν δε, ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί ΔΕΝ θα το πάρει, θα "ξεχάσει" ότι το είχε ζητήσει και θα αρχίσει πάλι αυτές τις αηδίες περί ανεξάρτητου συνδυασμού.
Αυτός ο υποψήφιος βεβαίως θα μας απασχολήσει ιδιαιτέρως, διότι εκτός από πασόκος, είναι και συνεργαζόμενος με τον άλλο επιτυχημένο ,τον δικό μας τον νικολέωντα.
Εάν περιμένεις γιαννάκη να πάρεις με αυτόν συνεργάτη μισή ψήφο στο Αιτωλικό, ε τότε εγώ να ψοφήσω.

Τώρα που θα πιάσουμε στο στόμα μας τον αναγνωστόπουλο, προβλέπω νέο κύκλο μηνύσεων και άλλων τέτοιων αηδιών. Αναμένετε
Που πας ωρέ γιάννου μ΄αυτόν αλά μπρατσέτα;
του σκέφκης καλά μουρέ π'δάκι μ;

Πασόκοι όλοι της γης, ενωθείτε...
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ






Καρακάξα
σημ: όταν αντιγράφουμε μια ανάρτηση από άλλο blog σπεύδουν αμέσως να συνδέσουν τον διαχειριστή του με εμάς, λέτε τώρα που αντιγράφουμε από την ΑΙΧΜΗ να στοχοποιήσουν την εφημερίδα ως Μ.Ε.Π., πλάκα θα έχει.
Πάμε για μεγάλα γέλια
Καλό τον κόβω στη ωραία φωτό μας, με το κλασικό πασοκικό μουσάκι του, με το λινό του το κουστουμάκι, χωρίς γραβάτα, τυπικός πασόκος, ΑΛΛΑ το προφίλ του δικού μας δεν το έχει, έτσι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε μας λέει ο γιαννάκης πόσα € χρειάζεται για να αφήσει το μαγαζί ελεύθερο; Ας βρεθεί κοντά στους ασθενείς αν είναι άξιος και να αφήσει τα αντάρτικα του κωλ..