Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Πήραν το νόμο στα χέρια τους;


Μαθαίνουμε ότι στο Αιτωλικό αρχίζουν και εμφανίζονται φαινόμενα που κάθε άλλο τιμούν την επίσημη πολιτεία τα όργανά της και όλους εκείνους τους χοντρόκολους δημοσίους police (και αναφέρομαι μόνο σε αυτούς), που κατά καιρούς χρησιμοποιεί ως άλλοθι η κυβέρνηση, ώστε να επιβάλει νέα ποιο σκληρά μέτρα.
Ποιο συγκεκριμένα, κάποιοι συμπολίτες μας μπροστά στη διάλυση, την ανασφάλεια και το φόβο που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού ιστού, αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να δώσουν μια απάντηση, με το δικό τους τρόπο, στην ανεξέλεγκτη δραστηριότητα των τσιγγάνων κατά τις νυχτερινές ώρες.
Ο δρόμος είναι ολισθηρός και το μόνο που θα συμβουλεύαμε θα ήταν η αυτοσυγκράτηση.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι, όλοι μας υποφέρουμε από τη δραστηριότητα αυτών των ανθρώπων. Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου, κλεψιές, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καυγάδες, οπλοφορία, διατάραξη κοινής ησυχίας και όλα τα πρωτοκλασάτα άρθρα του ποινικού κώδικα, συντροφεύουν την καθημερινότητα, των τσιγγάνων της περιοχής μας.
Όμως ας αναλογιστούμε, αυτά τα φαινόμενα έπεσαν από τον ουρανό ή ήταν αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας της επίσημης πολιτείας των κομμάτων και όλων εκείνων των τοπικών δικτατορίσκων και γελοίων αντιπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης; Αυτοί οι άνθρωποι μόνο κακό έχουν μέσα τους;
Ποιος ανάλαβε να τους καλλιεργήσει τα ατού της φυλής τους ώστε να γίνουν συμμέτοχοι και χρήσιμοι για αυτόν τον τόπο;
ΚΑΝΕΙΣ

Πόσοι είναι οι αστυνομικοί που περιπολούν την πόλη μας ώστε να αισθάνεται ασφάλεια ο πολίτης;
ΚΑΝΕΙΣ
Τι έκαναν μέχρι σήμερα οι δημαρχίσκοι αυτού του τόπου;
ΤΙΠΟΤΑ,
Μήπως τους έβλεπαν ως πληρωμένη ψήφο και μόνο;
ΝΑΙ
Κατάντησαν το Αιτωλικό γυφτούπολη με μόνο όραμα την διασφάλιση και επέκταση στο χρόνο της δημαρχιακής τους πολυθρόνας.
Δυστυχώς όμως για εμάς δεν θα είναι εδώ για να δουν τα αποτελέσματα των πράξεων και των επι
λογών τους. Κάτοικοι Αγρινίου είναι και από εκεί θα απολαμβάνουν το φλεγόμενο Αιτωλικό.
Αυτοί θα είναι και οι πρώτοι που θα ζητήσουν να καταδικαστούν τέτοιες ενέργειες από όλους μας, ως ρατσισμός ή παράνομη πράξη κατά το νόμο, όπως μας έχει συνηθίσει να λέει ο απελθών αντιδήμαρχος σαμαντάς, νομοταγής και πραγματικός εκτελεστής του νόμου.
Ουστ αλήτες, καπηλευτές και δολοφόνοι αυτής της όμορφης πόλης, αυτής της κοινωνίας και όλων αυτών των παιδιών που θέλουν να ζήσουν να προσφέρουν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους σε αυτή τη πόλη.
Η προσωποποίηση της καταστροφής είστε, σε εσάς θα οφείλονται οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Κρυφτείτε και μάλιστα κρυφτείτε καλά, η κοινωνική αντίδραση και κατακραυγή είναι κοντά.


ΓΕΚΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: