Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

τώώώώώρα μάλιστα

Χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί από το μεγάλο κτήριο της πλατείας, χωρίς την παραμικρή ανακοίνωση, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση, μαθαίνουμε από τα blogs, ότι ο αντικαταστάτης του σαμαντά, (άρα πράγματι παραιτήθηκε ο σαμαντάς ουάου), είναι ο δήμος. (όχι ο δήμος Αιτωλικού ή πχ ο δήμος Οινιαδών, ΑΛΛΑ ο δήμος τσοκάντας), ο οποίος δήμος, όχι ο δήμος Αιτωλικού, ο δήμος τσοκάντας είπαμε, έλα συγκεντρωθείτε, μην ρωτάτε συνέχεια το ίδιο πράγμα, πέρισυ θα τα παράταγε, ήταν έλεγε απογοητευμένος, είχανε έλεγε, φάει τα λεφτά κλπ. κλπ. κλπ.
Οι Μ.Ε.Π. χαιρετίζουν τον νέο αντιδήμαρχο, συλλυπούνται και του εύχονται... σιδεροκέφαλος, καλά κρασιά και καλά έργα. Διότι όπως πληροφορούμεθα, ο δήμος (τσοκάντας) θα γίνει αντιδήμαρχος επί των έργων στη θέση του φραγκούλη, και ο φραγκούλης αναβαθμίζεται σε αντιδήμαρχο επί των οικονομικών του προσωπικού και διοικητικού και επί της εφαρμογής των νόμων.
Τώώώώώώρα μάλιστα, ήρθε το πράμα κι έδεσε!!!
Αν θυμάμαι καλά, ο φραγκούλης έχει κατηγορηθεί επώνυμα, ότι έβαλε τον δήμο (όχι τον δήμο τσοκάντα, τον δήμο Αιτωλικού) 3.000.000 ευρώ μέσα.
Για το θέμα αναταλλάχθηκαν μηνύσεις μεταξύ καταγγέλοντος και καταγελλόμενου, απειλές εκατέρωθεν, λεονταρισμοί, τελικά ο καταγγέλων δεν ενημέρωσε τι κατάληξη είχε το θέμα και γενικώς λίγο μετά φφφφφστ ως δια μαγείας ξεχάστηκε.
Έλα μου όμως ντε που εμείς είμαστε ή γκαμήλες ή ελέφαντες (ένα από τα δύο αυτά ζώα φημιζεται για τη μνήμη του, αλλά δεν θυμάμαι τώρα ποιο από τα δυο, γι αυτό τα γράφω και τα δυο) και ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΜΕ.
Μήπως είναι πρόκληση να μπαίνει αντιδήμαρχος επί της μαμάλας ο φραγκούλης;
Φυσικά και είναι
και ένα μικρό σχόλιο για τον δήμο (όχι τον δήμο Αιτωλικού, τον δήμο τσοκάντα).


Καρακάξα
α ρε μαύρο Αιτωλικό, κονόμησες από δήμαρχους, αλλά και από αντιδήμαρχους, δεν πήγες άσχημα.
άντε με το καλό να μάθουμε αν βρήκατε και αντικαταστάτη για δημοτικό σύμβουλο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτό το πάνω κάτω του Φραγκούλη; Βρε παιδάκι μου,δεν σε πόνεσαν τα πόδια σου; Πότε θα βολευτείς να ηχυχάσεις κι εσύ!