Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Θετικές είναι οι πρώτες αντιδράσεις

Θετικές δείχνουν να είναι οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων που φαίνεται οτι θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο κομματικό χρίσμα του πα.σο.κ.
Ειδικότερα, όσον αφορά για τα ονομάτα των ήδη αντινομαρχών, που φαίνονται ιδιαίτερα αγαπητοί στην πόλη του Μεσολογγίου, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια και εξάρουν το μέχρι στιγμής σημαντικό τους έργο.
Μας ήρθε από φίλο, δηλωμένο (παλιά) εκλογέα του π.σο.κ. η παρακάτω ανάρτηση με τον ιδιαίτερα κολακευτικό τίτλο

Ο πρώτος του χωριού και το .... αρχ....ι του βοδιού.
και γράφει:
Έκλεισαν και υποψηφιότητες για δημάρχους και περιφερειάρχες στο ΠΑΣΟΚ. Μέγα γεγονός. Η κάθε κουτσή μαρία υπέβαλε αίτηση ανάλογα με τα συμπλέγματα της και την ακτά την γνώμη της αναγνωρίσιμοτητα της.
Για το δήμο Αγρινίου μάθαμε ότι κατέθεσαν υποψηφιότητα κάπου 5 άτομα. Για το δήμο Μεσολογγίου περίπου ... 13 (είναι και πρωτεύουσα ε!).
Για σταθήκαμε βρε παιδιά. από που και ως που φιλοδοξείτε; Καλά ο Αναγνωστόπουλος είναι δήμαρχος, οπότε... κουτσά στραβά εκπαιδεύτηκε στην λειτουργία του δήμου. Αλλά εσείς κύριοι Πετρόπουλε, Ψαράκη, Κατσούλη, Λιαπίκο, Δρόσο, κλπ φερέλπιδες δήμαρχοι, τι είδατε και θέλετε δημαρχιλίκι; Προφανώς θέλετε να βάλετε το ΠΑΣΟΚ να δουλεύει για σάς γιατί από μόνη σας είστε ανίκανοι να συγκροτήσετε ψηφοδέλτιο.
Ιδού μια μεγάλη διαφορά με τον Αναγνωστόπουλο! Σας γνωρίζουν άραγε όλοι οι Μεσολογγίτες ή κρύβεστε στα σπίτια σας; Γνωρίζετε που πέφτει η κεντρική πλατεία ή όχι; Επιπλέον ειδικά για τους τρεις πρώτους, μήπως όταν ελέω Σώκου (ετερόφωτοι δηλ) προωθηθήκατε για να στελεχώστε έναν μηχανισμό (όπως ακριβώς τα τούβλα σε έναν τοίχο), εσείς νομίσατε ότι μπορεί να γίνετε και αυτόφωτοι; Θα πάρετε την απάντηση σας τώρα. Όποιος και να σας στηρίξει......

πηγή antidimos.blogspot



για την αντιγραφή
ο Γραμματοσυλλέκτης
(για την ορθογραφία ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη, έτσι ήταν)
έρχονται εκλογές, τιμωρήστε τους έγχρωμους υποψήφιους

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο blogspot-antidimos. Δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τους χυδαίους λεονταρισμούς των νυν εκλεγέντων και ανταρτοκένταυρων δημαρχίσκων.
ετολικο.@.αμάν.