Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Άρθρο 162 Εξαπάτηση εκλογέων

Το ότι η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη είναι γεγονός.
Το ότι αυτές οι (δήθεν) προσπάθειες της (δήθεν) ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΉΣ κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ. για αποσόβηση του μοιραίου δεν θα πιάσουν τόπο, λίγο πολύ κι αυτό είναι γεγονός.
Το αν θα κηρύξει η χώρα και επισήμως χρεοκοπία, το βλέπω δύσκολο, γιατί η Ελληνική οικονομία συμμετέχει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη διεθνή οικονομία και κυρίως στην Ευρωπαϊκή και μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν δυσάρεστη για πάαααρα πολλές ισχυρές οικονομίες.
Αυτό που θα μείνει τελικά από αυτή την ιστορία, ΔΕΝ θα είναι η αποπληρωμή των χρεών, (αυτά θα τα ξεπληρώναμε ούτως ή άλλως) αλλά η αποδόμηση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας, γιατί αυτό ήταν εξ' αρχής το ζητούμενο και αυτή ήταν και η επιταγή που είχε υπογράψει ο giorgakis για να καταφέρει με την βοήθεια του κωστάκη να γίνει πρωθυπουργός, έστω και υπό κηδεμονία.
Θα έχετε προσέξει φαντάζομαι, ότι τελευταία από τις ειδήσεις έχουν εξαφανιστεί οι λέξεις ΔΝΤ, χρέος, δάνειο, μηχανισμός στήριξης κλπ και έχουν αντικατασταθεί από την πιο εύηχη λέξη ... "τρόικα" και παίζουν μόνο τα μέτρα που ανακοινώνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και στοχεύουν εμάς, τους πολίτες, τη μάζα, ενώ αυτοί συνεχίζουν το κοστοβόρο τσιμπούσι τους.
Θεωρούν λοιπόν ότι εμείς πάει πια, το φάγαμε και έτσι είμαστε αποφασισμένοι να πληρώσουμε.
Μας έβαλαν να συζητάμε για το ασφαλιστικό, πότε (και αν) θα πάρουμε σύνταξη, πόσο μικρή θα είναι αυτή, πόσο μεγάλο πρόβλημα έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία και πόσο λίγα λεφτά έχουν.
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;
ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
Φίλοι μου δυστυχώς, είμαστε θύματα απάτης, απάτης που εντάσσεται στο κοινό ποινικό δίκαιο.
Και όπως πολύ καλά ξέρετε, η απάτη είναι ποινικό αδίκημα

Κώδικας ποινικής δικονομίας
Άρθρο 162 Εξαπάτηση εκλογέων:
"Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή".

Δεν έχει καμιά δουλειά στην ιστορία αυτή ο νόμος περί (αν) ευθύνης υπουργών.
EINAI ΑΠΑΤΗ
(μας έλεγαν οι πασόκοι, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, βρήκε ο καραμανλής λεφτά για τις τράπεζες και έχει κι άλλα, ΑΛΛΑ δεν δίνει στο λαό, ενώ μόλις έρθουμε εμείς, θα τα δώσουμε σε εσάς, ΑΛΛΑ είπαν ψέματα, ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, έλεγαν οι πασόκοι, ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ, αλλά τα αύξησαν ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ, μας είπαν ότι πρωθυπουργός θα είναι ο giorgakis, ΑΛΛΑ είναι ο Στρος Καν - άλλος μεγάλος σοσιαλιστής αυτός- ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ)
Αυτό λοιπόν δεν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ;
Φυσικά πρέπει, αλλά ΔΕΝ, γιατί ο ποινικός κώδικας αφορά αμάς, ΌΧΙ ΑΥΤΟΥΣ

και επειδή αυτή η ιστορία ΔΕΝ είναι καινούρια, ΑΛΛΑ ξεκινάει από πολύύύύύ παλιά,
ΔΕΊΤΕ εδώ - εδώ και εδώ



έρχονται εκλογές, ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ο Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: