Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Daniel Cohn-Bendit , είμαστε hypocrites (υποκριτές)

Είμαστε όλοι Έλληνες!!!
Βγάζουμε λέφτα στην πλάτη των Ελλήνων
Τους δίνουμε λεφτά για να αγοράζουν τα όπλα μας

Αυτό που ζητάμε από την Ελλάδα,
είναι παράλογο

το παράλογο όμως είναι, ότι ζητούν διεκδικούν και στηρίζουν την Ελλάδα, όλοι οι άλλοι εκτός από τους Έλληνες πολιτικούς.
Το παράλογο είναι, ότι οι πάντες έχουν τον τρόπο να υπερασπιστούν την χώρα μας, ΕΚΤΟΣ από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
και κυβέρνηση της χώρας μας, είναι η σοσιαλιστική κυβέρνηση του giorgakis papandreou, διαδόχου και κληρονόμου της Ελλάδας και σημερινού ιδιοκτήτη της εταιρείας ...
"οικογένεια παπανδρέου, πρωθυπουργοί Ελλάδος Α.Ε."

δείτε (αν βεβαίως γουστάρετε) το video
η λέξη hypocrites, όπως βεβαίως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι 100% Ελληνική και αυτή ακριβώς είναι και η τελευταία λέξη που ακούγεται στο videάκι



διαβάστε τώρα (πάλι αν γουστάρετε)
Ο Daniel Cohn Bendit γεννήθηκε το 1945 στη Γαλλία από Γερμανοεβραίους γονείς, που είχαν εγκαταλείψει τη Γερμανία το 1933, για να γλιτώσουν από τα νύχια του ναζισμού. Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος. Το 1958 επιστρέφει στη Γερμανία, όπου θα διαλέξει τη γερμανική υπηκοότητα, προκειμένου να αποφύγει τη στράτευση.Το καλοκαίρι του 1961 βρίσκεται στη Σόφια, συμμετέχοντας στις φοιτητικές αναταραχές, όχι όμως όπως θα ήθελε, αφού μαζί με άλλους ακτιβιστές είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση κατά των ΗΠΑ έξω από την αμερικανική πρεσβεία της Σόφιας, αντ’ αυτής όμως στήθηκαν έξω από την Εθνική Τράπεζα κατά λάθος, μπερδεύοντας τα κτίρια και η συγκέντρωση πήγε χαμένη! Ήταν μόνο δεκαέξι ετών!
Το 1966 ξαναγυρίζει στη Γαλλία για να σπουδάσει Κοινωνιολογία, σύντομα όμως προσχωρεί στη μεγαλύτερη αναρχική οργάνωση της εποχής. Οργανώνεται και οργανώνει το φοιτητικό κίνημα σε μια Γαλλία που βράζει, ενώ παράλληλα αρχίζει να φλερτάρει και με τον σοσιαλισμό. Δραστηριοποιείται ιδιαίτερα υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας των φοιτητριών στα Πανεπιστήμια, κάτι που μαζί με τις ανατρεπτικές ιδεολογικές αποκλίσεις του, παραλίγο να του στοιχίσει την αποβολή του από το Πανεπιστήμιο, την οποία απέτρεψε αποχή των φοιτητών. Στις 3 Μαΐου 1968 ξεσπά το φοιτητικό κίνημα εναντίον της κυβερνήσεως Charles de Gaulle στο Παρίσι, του οποίου ηγείται μεταξύ άλλων και ο “Κόκκινος Ντανί” (Dany le Rouge). Τον αποκαλούσαν έτσι και λόγω της ιδεολογίας του, αλλά και λόγω του χρώματος των μαλλιών του. Οι ταραχές επεκτείνονται, ξεσπά γενική απεργία και τα γεγονότα είναι, λίγο πολύ, γνωστά σε όλους μας. Οι αντίπαλοι του Ντανί, εκμεταλλεύονται την ξένη καταγωγή του για να τον δυσφημίσουν, οι Γάλλοι φοιτητές όμως απαντούν τραγουδώντας: “Είμαστε όλοι Γερμανοεβραίοι”! Ίσως αυτό το σύνθημα να είχε στο μυαλό του ο πρωτεργάτης του Μάη του ’68, όταν υποστήριξε πρόσφατα τη χώρα μας και φώναξε με παρρησία: “Είμαστε όλοι Έλληνες”!
διαβάστε περισσότερα για τον Daniel Cohn-Bendit εδώ


Κασσάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: