Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ και οι ΠΡΟΒΕΣ


Την ώρα που εσείς ασχολιόσασταν με τις δουλειές σας, σαν σοβαροί άνθρωποι που είστε, η συντονιστική επιτροπή δούλευε για εμάς.
Πυρετώδεις χαρακτηρίζονται οι προετοιμασίες για την αυριανή κινητοποίηση
Η συντονιστική επιτροπή λίγη ώρα νωρίτερα σήμερα, ολοκλήρωσε και τις πρόβες για την διανομή των εντύπων στον κόμβο Κεφαλοβρύσου.
Οι συντονιστές θα φοράνε ειδικά κοστούμια που διαλέχτηκαν με προσοχή από desinger του εξωτερικού που έχει ντύσει και την Μαντόνα σε δύο συναυλίες. Ο γνώμονας με τον οποίο σχεδιάστηκαν τα κοστούμια είναι να είναι αφαιρετικά να τραβούν τα βλέμματα των διερχόμενων οδηγών, χωρίς όμως να είναι πολύ τολμηρά και γίνουν η αιτία να γίνει κάποιο ατύχημα.
Στην αυριανή κινητοποίηση εκλήθησαν να συμμετέχουν και οι αγρότες, που θα παρατάξουν 5 τρακτέρ συμβολικά, ένα για κάθε μέλος της συντονιστικής επιτροπής.

ο paparazzi ήταν προσκαλεσμένος της συντονιστικής επιτροπής και έχει αποκλειστικές φωτογραφίες. ...


Δυστυχώς ο αποστόλης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην πρόβα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στον μέρμηγκα, πράγμα που είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ από την αστεία κινητοποίηση.

Δυστυχώς όμως και ο κώστας σταράμος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην φωτογράφηση γιατί το κοστούμι του είναι ακόμα στις δοκιμές στους δρόμους της νέας Υόρκης για να δουν πόσο αποτελεσματικό είναι. (έτσι έκανε δοκιμές στους μπουφέδες)
Όμως εμείς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε φωτό και από τις δοκιμές αυτές, μέσω του συνεργάτη μας στις Η.Π.Α.


ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ
ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ






paparazzi

Δεν υπάρχουν σχόλια: