Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

τα φυλλάδια

Και όμως τελικά οι εξελίξεις μας πρόλαβαν.
Εκεί που ρωτούσαμε και κατακρίναμε την συντονιστική επιτροπή των 5 σχετικά με τα φυλλάδια που θα μοιραστούν και ποιο θα είναι το επιχείρημα ή τα επιχειρήματα που θα προβάλλονται, εκείνοι αποδείχτηκαν ταχύτεροι και πιο αποτελεσματικοί από ποτέ.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι:
Αμέσως μετά την λήξη της λαϊκής συνέλευσης της Παρασκευής, η πεντάδα στρώθηκε στη δουλειά. Συνεδρίαζαν επί ώρες την ώρα που εμείς πίναμε το καφεδάκι μας. Εργάστηκαν μεθοδικά την στιγμή που εμείς μεθοκοπούσαμε στα κάθε είδους καταγώγια. Δούλεψαν για το κοινό καλό με ομόνοια και αγάπη, την ώρα που εμείς εκτοξεύαμε μύδρους κατηγοριών εναντίον τους. Έσκυψαν το κεφάλι πάνω από το πρόβλημα την ώρα που εμείς τους φωνάζαμε προδότες.
Αυτοί ασυγκίνητοι και άκαμπτοι από τις διαμαρτυρίες, έχοντας αυτιά ερμητικά κλειστά, ως νέες ... Νικολ Κίντμαν και Τομ Κρουζ, αγνόησαν τις σειρήνες της προσωπικής γαλήνης και ξεκούρασης και προσηλωμένοι στον στόχο τους, ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Με ηλεκτρονικό μήνυμα μας έστειλαν σήμερα το πρωί, πετώντας μας κυριολεκτικά στα μούτρα το αποτέλεσμα των εργασιών της συντονιστικής επιτροπής.

Μας έστειλαν και σας παρουσιάζουμε, τα δύο τελικά, (τέτοια ουσιαστική δουλειά έκαναν), έντυπα που θα μοιράζονται στον κόμβο Κεφαλοβρύσου.

Το μήνυμα, εκτός των παρουσιαζόμενων εντύπων που όπως μας ενημέρωνε,θα τυπωθούν σε 3 ατίγραφα το καθένα, (ο δήμος από ότι φαίνεται αποφάσισε να βάλει βαθειά το χέρι στην τσέπη), τελείωνε ως εξής: "Τι έχετε να πείτε τώρα ξεδιάντροποι; ΧΑ!!"

Επίσης πληροφορηθήκαμε από το μήνυμα ότι τελικά θα δημιουργηθούν και άλλα 8 έντυπα ώστε τελικά να υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιχειρημάτων
Το συνολικό κόστος για αυτά τα 10 έντυπα με 3 αντίγραφα το καθένα (σύνολο 30 σελίδες Α4) θα είναι τελικά σε τυπογραφείο επιλογής στο στρατηγοεκδότη, (λόγω εμπειρίας ανατέθηκε σε αυτόν να βρει την καλύτερη προσφορά) 29.983,26 ευρώ και η μοιρασιά θα γίνει ως ακολούθως
Στατηγοεκδότης 19.980,00 ευρώ (5.000,00 ευρώ αμοιβή + 14.980 προμήθεια από το τυπογραφείο)
Πρόεδρος επιτροπής γαλάνης 5.000 ευρώ
Αντιπρόεδρος επιτροπής φραγκούλης 5.000 ευρώ
Μέλος επιτροπής σταράμος 0.000,00 ευρώ (τον είχε πάρει ο ύπνος και δεν κατάλαβε την ώρα της μοιρασιά να ξυπνήσει)
Μέλος επιτροπής αποστόλης 2,00 ευρώ (παράγγειλε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ένα ούζο με μεζέ 1,00 ευρώ, έναν φραπέ σε πλαστικό άλλο 1,00 ευρώ σύνολο 2,00 ευρώ και 1,00ευρώ είναι η προμήθεια του στρατηγοεκδότη επειδή δεν είχε πάρει λεφτά μαζί του ο αποστόλής τα πλήρωσε αυτός και φυσικά από κάπου πρέπει να τα πάρει πίσω με την αναλογούσα προμήθεια του) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
Τα υπόλοιπα 0,26 ευρώ είναι τα κόστος των 30 σελίδων Α4 που θα φωτοτυπήσουν

τέλος το μήνυμα έκλεινε ως ακολούθως:
"Κύριοι σας παρουσιάζουμε τα 2 πρώτα έντυπα που θα μοιραστούν κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων τις αμέσως επόμενες ημέρες στο κόμβο Κεφαλοβρύσου. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι είναι δημιούργημα της κορυφαίας σκέψης ημων των τόσο φωτισμένων ανθρώπων. Πρόκειται για το απάυγασμα πολύωρων συσκέψεων και ιδεών που έπεσαν στο τραπέζι. Μερικές φορές αισθανόμασταν ότι τα κεφάλια μας θα σπάσουν από την πολλή και κουραστική σκέψη. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ".
οι 5 σωτήρες σας

ιδού τα 2 πρώτα έντυπα
(κάντε click για μεγέθυνση)


το μήνυμα μας ενημέρωνε ότι τα αρχικά στην κορυφή των εντύπων σημαίνουν:
Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Ωστε Να Μείνει Το Αιτωλικό Αυτόνομος Δήμος


όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, τα προβαλλόμενα επιχειρήματα, ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ και δύσκολα θα βρει κατάλληλες απαντήσεις ο ράγκούσης τώρα για να μας πείσει να κάνουμε πίσω.
ΣΚΕΠΗ ΚΥΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟ



Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ανακοίνωση 5μελούς επιτροπής για αυτονομία Δήμου Αιτωλικού "το μοναδικό εσωτερικό νησί στην Ελλάδα" Δηλαδή,τα επτάνησα θα λέγονται οκτάνησα; Βοηθήστε με ?
(Χ)