Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΩΡΑ για ΔΡΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ

Παρακολουθώ εδώ και μέρες και φαντάζομαι και εσείς, τον ωραίο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων στο chat κάτω δεξιά. Πολιτισμένα, με επιχειρήματα, με γνώμη και άποψη. Δύο αναγνώστες που είναι σοβαροί, χωρίς περιττές κουβέντες, χωρίς περιττές ανοησίες. Είναι ο abc, παλιός αναγνώστης που μας παρακολουθεί καιρό και ο Έναστρος, που είναι καινούριος τουλάχιστον με αυτό το ψευδώνυμο.
Αφορμή για να κάτσω να γράψω αυτές τις σκέψεις μου, στάθηκε αυτό το σχόλιο του ....
abc: «Πότε θα αρχίσουμε να ρωτάμε : τί γίνεται με το νερό ; τί γίνεται με την βρώμα στον περιφερειακό ; γιατί κανείς δεν υπακούει στα σήματα της τροχαίας ; και τόσα άλλα».
Αλλά και το τελευταίο σχόλιο του Έναστρου: «να προχωρήσουμε στη δράση εκείνη, που οι καιροί απαιτούν».
Αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε εμείς εδώ στους Μ.Ε.Π. Αυτό είναι που φωνάζουμε, αυτό είναι που σας ζητάμε και σας προκαλούμε – προσκαλούμε, σε δράση, στην απαίτηση αυτών που δικαιούμαστε, σαν άνθρωποι, σαν δημότες, σαν πόλη.
Ότι και να γράφουμε εμείς, χωρίς δράση από την κοινωνία, ΔΕΝ θα υπάρξει αποτέλεσμα.
Και η δράση είναι στους δρόμους, όπου τους συναντάτε, όπου τους βλέπετε, μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί, κάντε τους να ντρέπονται που βρίσκονται εδώ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
Δράση επίσης υπάρχει στο δημοτικό συμβούλιο, να συμμετέχουμε να πάμε, να αποδώσουμε σε ΟΛΟΥΣ τους ανίκανους και αδιάφορους δημοτικούς συμβούλους τις ευθύνες τους.
ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ
Ας σταθούμε όλοι μας, απέναντι στις ευθύνες μας


o Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: