Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Για όσους είδαν το ντοκιμαντέρ και πιστεύουν ότι τα περί λέσχης Μπίντελμπεργκ είναι αστεία ή απλά θεωρία συνομωσιολογίας διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσεις για να γίνει κατανοητό πως εφαρμόζεται αργά αλλά σταθερά η παγκόσμια δικτατορία. Για όσους δεν το είδαν, τους προτείνουμε να αφιερώσουν λίγο χρόνο από τη ζωή τους. Δίνονται απαντήσεις στο γιατί υπάρχουν δήθεν αντίπαλες ιδεολογίες, γιατί έχουμε κρίση! Γιατί υπάρχει αυτή η δήθεν εκστρατεία και το όψιμο ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος; (όπου να νε, ετοιμαστείτε, θα μας πούνε να κλείσουμε τα φώτα για τη σωτηρία του πλανήτη). Γιατί παρόλα τα μέτρα και τους αυστηρότατους κανονισμούς, που διέπουν την εκτροφή ή καλλιέργεια φυτών και ζώων, υπάρχουν τρανταχτά επιστημονικά τεκμήρια ότι όλα αυτά είναι πηγές μόλυνσης για την υγεία του ανθρώπου; Ποιος μας αναγκάζει να ενδώσουμε στα μεταλλαγμένα; Πως θα σας κάνουν να μισήσετε το φαγητό που τρώτε; Άρα και τον ίδιο σας τον εαυτό;
Η ανάπτυξη που μας υπόσχονται σε τι αποσκοπεί και που θα μας οδηγήσει; Τι λέει η κ. Διαμαντοπούλου, μέλος της λέσχης, της οποίας ο Ελληνικός λαός της έχει αναθέσει τη τύχη και το μέλλον των παιδιών του; Τι κοινό έχουν ο Μάρξ, ο Ένγκελς, ο Στάλιν, οι πρόεδροι της Αμερικής, ο Νεύτωνας, ο Δαρβίνος, ο Χίτλερ, ο Μάο, ο Σαρκοζί, η Μέρκελ, ο Μπράουν, η Χίλαρι; (δεν αναφέρομαι στους δικούς μας για ευνόητους λόγους)
Η φωτογραφία που θα δείτε αν ανοίξετε για να διαβάστε το κείμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλη για παιδιά. Όποιος όμως έχει τα κότσια, ας δει τι σχεδιάζουν για μας και πάνω απ όλα, για το καλό μας

Αδιανόητο Ανθρώπινα έμβρυα εκλεκτός μεζές στην Κίνα
Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας! Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευτεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων! Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήσει γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.
Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000).
Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρώση μωρών γιατί ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής.
“Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προστίθενται ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράση το μωρό επί 8 ώρες. Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.
Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρεπόρτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερωθεί από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι μενού περιελάμβανε “σούπα μωρό”
Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιωθεί ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι απεφάσισε να μην κρατήσει και να “ρίξει” το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.
Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν.
Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.
Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και ή γιατί είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια.
Αυτό το ειδεχθές έγκλημα ανέρχεται επιπλέον από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχει αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκά μωρά τους.
Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια και χρησιμοποιούνται ως λιχουδιές σχάρας…!’
Το μέγα ερώτημα, είναι γιατί οι διεθνείς οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που λαμβάνει χώρα στην Κίνα, αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής;
Γιατί τηρεί άκρα του τάφου σιωπή, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και εν γένει όλα τα κράτη;
Γιατί τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα;
Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας…
Άλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης!

Big Brother στα σκουπίδια των Βρετανών
microchips ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ
Μεγάλη ανησυχία και προειδοποιήσεις από οργανώσεις για τα προσωπικά δεδομένα προκαλεί η κίνηση της Βρετανικής κυβέρνησης να βάλει microchips στους κάδους απορριμάτων. Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θα μπορεί να μετρά πόσα σκουπίδια καταναλώνουν τα νοικοκυριά και να βάζει ανάλογα και πρόστιμα σε αυτούς που καταναλώνουν πολλά. Αυτό φυσικά έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και κάποιοι μιλούν για παραβίασή των προσωπικών δεδομένων.
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/big-brother.html
Το 75,8% των νεκρών πουλερικών που βγαίνουν από τα ευρωπαϊκά σφαγεία είναι μολυσμένα με καμπυλοβακτηρίδια, ενώ το 15,7% είναι μολυσμένα και με σαλμονέλες σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA)...
... Η σαλμονέλωση και η καμπυλοβακτηρίωση είναι οι δύο πιο συχνές ανθρώπινες ασθένειες που προκαλούνται από κατανάλωση τροφίμων.
Η EFSA αναφέρει ότι οι κίνδυνοι μόλυνσης των ανθρώπων από το κρέας των μολυσμένων πουλερικών μειώνονται με το καλό ψήσιμο.
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/75_9659.html


Το ερώτημα όμως παραμένει το ίδιο για όλους, πέρα από κάθε ιδεολογία ή ιδεολόγημα. Γιατί κύριοι εσείς που ανακαλύψατε όλα αυτά και μας πείσατε ότι όλα είναι ξεπουλημένα και φαύλος κύκλος, γιατί δεν μας προτείνετε μια λύση; Έστω και λανθασμένη; Γιατί να μην συμπεράνουμε ότι και η δική σας παρουσία είναι μια κατασκευασμένη δίοδος και μάλιστα ασφαλής ώστε να εκτονωθεί η όποια αντίδραση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: