Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

"Νέες αποκαλύψεις για την εταιρία ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. που πήρε ο Μπόμπολας"


"Η σύμβαση παραχώρησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας προς την «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» υπεγράφη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2003 και κυρώθηκε με το Νόμο 3220/18.01.2004 (ΦΕΚ 15Α). Στο νόμο αυτό ρητά αναφέρεται ότι η παραχώρηση πραγματοποιείται με όλες τις προβλεπόμενες από το Μεταλλευτικό Κώδικα εγκρίσεις. Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ τη σύμβαση.
Η σύνθεση της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.», περιλάμβανε τον περιβόητο κ. Frank Timic, που είχε...
καταδικαστεί για εμπορία ναρκωτικών!

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» ο κ. Δημήτριος Κούτρας και η μετοχική σύνθεση της εταιρίας η εταιρία Paneuropean Goldfields με ποσοστό 65% και η εταιρία ΑΚΤΩΡ με 35%.

Η εταιρία Paneuropean Goldfields έχει μετόχους τον κ. Frank Timic με ποσοστό 18%, ενώ το υπόλοιπο 82% ανήκει στους εξής μεγάλους χρηματοοικονομικούς ομίλους: Merrill Lynch, Goldman Sachs, Morley Fund Management και άλλους μικρομετόχους.

Έκαναν “ταμείο” λοιπόν τον Χρυσό της Ελλάδας ο Μπόμπολας, η Goldman Sachs και τ’ άλλα παιδιά της “Ισχυρής Ελλάδας”. Έτσι, σταμάτησε και η προβολή των κινητοποιήσεων των κατοίκων αφού όπου μπαίνει ο Μπόμπολας επικρατεί ο νόμος της Σιωπής.

Έπεται και συνέχεια για τις περιπέτειες των συνεταίρων…"

www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: