Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν ΣΗΜΑΙΝΕΙ

ότι η μειοψηφία έχει άδικο.
Σημαίνει πως, ενώ σέβεται την κυβερνητική πλειοψηφία, υψώνει δυνατά τη φωνή της κάθε φορά που νομίζει ότι η πλειοψηφία έχει άδικο (ή ακόμη χειρότερα όταν αντιτίθεται στους νόμους, την ηθική και τις αρχές της δημοκρατίας), και οφείλει να το πράττει δυναμικά, γιατί αυτή είναι η εντολή των πολιτών. Όταν η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι έχει δίκιο και η μειοψηφία δεν αντιδράει, τότε η δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.
UBERTO ECO

Το παραπάνω απευθύνεται κυρίως στον Κώστα Σταράμο, αλλά συγχρόνως, αφορά και απευθύνεται και .... στους κυρίους Σπύρο Βασιλείου, Κώστα Λύρο, Σάκη Καραπαναγιώτη, και σε όσους άλλους, τα ονόματα τους ακούγονται σαν τα ονόματα των υποψήφιων δημάρχων.
Κύριοι & κυρίες υποψήφιοι, το Αιτωλικό στο Ναδίρ, το Αιτωλικό στον πάτο, στην χειρότερη στιγμή του και εσείς παρακολουθείται απαθείς, χωρίς διαμαρτυρία, χωρίς θέσεις, χωρίς άποψη, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΑΣ.
Περιμένετε να τελειώσει η θητεία γαλάνη για να αλώσετε ότι θα έχει απομείνει από το πτώμα του Αιτωλικού. Να βγάλετε λόγους, να συνάψετε συμμαχίες, να βγείτε δήμαρχοι για να καταγγείλετε τότε, τα άδεια ταμεία, τις ατασθαλίες που θα βρείτε, να βγάλετε μια, δυο, πέντε κορώνες δικαιολογώντας έτσι την δική σας ανεπάρκεια και μετά να τα θάψετε για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΕΝΌΧΟΥΣ.

Μην θυμώσετε μαζί μας, όταν θα καταθέσετε τις υποψηφιότητές σας και μας βρείτε απέναντι, γιατί θα μας βρείτε.
Θα έχετε πληθώρα ερωτημάτων να απαντήσετε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Μην κατηγορήσετε εμάς, για την αποτυχία σας στις εκλογές, γιατί θα αποτύχετε.
Οι δημότες ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΜΑΣ να αντιδράσουμε, να καταγγείλουμε
Περιμένουν από τους άρχοντές τους να γίνουν ενεργοί, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΓΚΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, Η ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ.

Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.


Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: