Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Ήρθε με e-mail λίγες ημέρες πριν αλλά συνέβη πριν πολύ καιρό. Το επιβεβαιώσαμε, σας το δίνουμε με την ευκαιρία του τσοντοvideo της κ. αλεξανδράτου. Όταν η κυβέρνηση του παπανδρέου αποδομεί σήμερα κάθε δικαίωμα, κάθε κατάκτηση, στην δήθεν δίνη της χρεοκοπίας, όταν υπάρχει αυτή η είδηση και φιμώνεται, όταν η δικαστική εξουσία ΔΕΝ δέχεται να λογοδοτήσει, όταν οι κυβερνώντες μας, μας αντιμετωπίζουν ως σπερματοδόχο, για να ξεκαυλώσουν τους ευρωπαίους εταίρους τους, (γιατί δικοί μας εταίροι ΔΕΝ είναι, είναι δικοί τους, και ΜΟΝΟ δικοί τους) η κ. αλεξανδράτου πουλάει 200.000 dvd επειδή χρησιμοποίησε το κορμί της, αντίστοιχα, (ως σπερματοδόχο δηλαδή) για τους συμπρωταγωνιστές της. Μην βιαστείτε να βρίσετε αυτούς που τα αγόρασαν, γιατί εμείς τα αγοράσαμε, κάποιοι από εμάς.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ,
γιατί και αν δεν τα αγοράσαμε, τουλάχιστον γελάσαμε, ενώ θα έπρεπε να κλάψουμε.

διαβάστε την είδηση
Η δικαστής Γρεβενών κα ...


Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Τo video έπαιξε στις ειδήσεις του αγγλικού καναλιού, τον Δεκέμβριο του 2007.
Δείτε το βίντεο όπως παίχτηκε στο BBC αλλά δεν κρίθηκε ικανό για κανένα από τα ελληνικά ΜΜΕ, εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw



Για την αντιγραφή
ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: