Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

10 μήνες φυλακή στον Νομάρχη Αχαίας, κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, για παράβαση καθήκοντος!

"Πόσο μεγάλη είδηση μπορεί να αποτελέσει η καταδίκη ενός νομάρχη με 10μηνη φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση και με πρόθεση για πράξεις επ ωφελείας... τρίτου….

Η απάντηση είναι ότι αν μιλάμε για Αχαΐα και για νομάρχη ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν αποτελεί είδηση μεγάλη αλλά θα είναι και θαύμα αν περάσει έστω και μέσα από πολύ ψιλά γράμματα κάποιων τοπικών εφημερίδων. Το θέμα όμως είναι ότι με την πρόσφατη απόφαση του (495-496/2010) το τριμελές πρωτοδικείο της Πάτρας καταδίκασε τον κ. Κατσικόπουλο Δημήτρη, νομάρχη Αχαΐας σε φυλάκιση 10 μηνών (!!) για πράξεις που τελέσθηκαν από αυτόν στις 3-11-2003 και 25-5-2004.Οι πράξεις αυτές αφορούσαν στο ότι δεν έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες ελέγχου σε γνωστό εργολάβο κατασκευαστή κατοικιών στη Πάτρα (Ζώη Αθανασόπουλο) ο οποίος ανέγειρε παράνομα (κατά το δικαστήριο) τον 5ο όροφο πολυκατοικίας συνολικού εμβαδού 305 τ.μ, στην περιοχή της Αρόης η οποία αποτελεί μία από τις πιο ακριβότερες περιοχές της πόλης.

http://aigio.org/


Πλέoν δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν, πρέπει να υπάρξουν διώξεις για αξιόποινες πράξεις που έχουν τελεστεί από τη δική μας δημοτική αρχή. Συνυπεύθυνο βέβαια είναι όλο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας το οποίο είτε υπερψήφισε είτε παρέμεινε βουβό, καλυπτόμενο από μια αρνητική ψήφο. Εμείς καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συνδράμουν την έρευνα της δικαιοσύνης, καταγγέλλοντας όλα αυτά που πράχτηκαν εις βάρος της δημόσιας υγείας, την καταπάτηση γης, με πρόσχημα την εξυγίανση και την διασπάθιση δημόσιου χρήματος. Ήρθε η ώρα όσοι έπραξαν να λάβουν το αντίδωρο.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !

Sleeper είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΡΤΑΛ ΕΘΑΨΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ.