Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η Δημοκρατία δοκιμάζεται στην χώρα που τη γέννησε.

Η κρίση περνά κρίση πλέον στην Ελλάδα
Για την ιστορία, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι δημοσιογράφου ώστε να "εφαρμόσει" το νόμο για συκοφαντική δυσφήμηση τις 6 τα ξημερώματα.
Η αλήθεια είναι ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, καθοδηγούμενη από τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα με καθοδηγητή τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Ο εθνικός μας δημοσιογράφος, τον τελευταίο καιρό έχει οργιστεί από τις αποκαλύψεις του blog troktiko, για τον βίο και τα έργα του «αδέκαστου» μεγάλο-δημοσιογράφου και αυτός έχει κηρύξει την μητέρα των μαχών εναντίον τους.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Τριανταφυλλόπουλος ή κάποιος άλλος της ίδιας φάρας, είναι η οδηγία Σανιδά που δίνει το δικαίωμα σε κάθε ζουρλό να απαιτεί την παρέμβαση της αστυνομίας, ώστε να εισβάλει στα σπίτια οικογενειαρχών τα χαράματα και να κάνει κατασχέσεις σε δήθεν ύποπτα υλικά, για απλό πλημμέλημα. Είναι η γνωστή φασιστική οδηγία που ενορχήστρωσε η κυβέρνηση της δεξιάς, που όμως σημειωτέον δεν εφάρμοσε ποτέ, γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις και δυστυχώς η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση των 100 ημερών, την έχει εφαρμόσει τουλάχιστον 2 φορές. Αν πρέπει να χαρακτηρίσουμε μια πολιτεία, το σίγουρο είναι ότι το χρώμα του κόμματος που το κυβερνά θα ήταν το τελευταίο μας κριτήριο. Εδώ για ακόμη μια φορά έρχεται να επαληθευτεί ο Νοστράδαμος Πανούσης ο οποίος λέει, παιδιά δημοκρατία δεν έχουμε, η δημοκρατία απαιτεί ισονομία και ισοπολιτεία, ζούμε μια κομματική δικτατορία και λογικό είναι (λέμε εμείς) οι μεγάλο-δημοσιογράφοι να ασκούν την πραγματική εξουσία στην Ελλάδα του 2010.

Στο Αιτωλικό, σε τέτοιες καταστάσεις, έχουμε ένα σύνθημα που το χρησιμοποιούμε ως λακωνική απάντηση στις ατέρμονες συζητήσεις.

Το αφιερώνουμε σε όλους αυτούς που πληρώσαμε με τα όνειρά μας, σε όλου αυτούς που πιστέψαμε, σε όλους αυτούς που εισβάλουν στα σπίτια μας και τη ζωή μας.


ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΙΙΙΙΙΣ!!!


Συντακτική Ομάδα του Μ.Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: