Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η ΟΡΑΜΑΤΙΚΟΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ

Ήρθε με εισερχόμενο μήνυμα, μας άρεσε πολύ, σας το σερβίρουμε για την ενημέρωση σας, όσον αφορά τις ΝΕΕΣ υπηρεσίες που εγκαινιάζονται στον Δήμο μας, οι οποίες είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΩΤΥΠΙΑ, δίνοντας έτσι το στίγμα, του ενοραματικού Αφρικανικού προσανατολισμού, που διακατέχει τους άρχοντές μας. (άρχοντες, τέλος πάντων, αυτά τα χαζά κομπλεξικά ανθρωπάκια που έχουν καταλάβει το μεγάλο κτήριο της πλατείας εννοώ, αλλά οσονούπω την κάνουν)
Δικό σας (οι σημειώσεις με τα έντονα γράμματα, δικές μας)

Ρεπορτάζ εγκαθίδρυσης πολιτιστικού λόγου
Εκτός από την ... ξύλινη γλώσσα των πολιτικών ,τώρα στα σχολεία της κοινωνίας μας μπαίνει και το μάθημα της ενορα(μα)τικής παπαρολογικής κριτικοστρέβλωσης της τέχνης και του πολιτισμού από μεγάλους καθηγητές, λάτρες οξυδερκών μουσειακών εκθεμάτων και εκρήξεων παραψυχολογικής θεωρίας (υπνωτισμός-τηλεπάθεια-τηλαισθησία-τηλεκινησία), απελευθερώνοντας έτσι, τις ταχύτητες της μειωμένης αντίληψης των διοικούντων του Δημαρχείου λανσάροντας μια καινούρια γλώσσα η οποία θα διδαχτεί στον Αιτωλικιώτικο λαό αλλά και σε όλο το νομό, εν όψει του πακέτου «Καλλικράτης».
Ενισχυτική διδασκαλία θα παραδίδεται μια φορά το μήνα στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων. (σημ Γραμματοσυλλέκτη: το μια φορά τον μήνα είναι ένα ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ)
Καλούνται γηραιές κυρίες για εντατικά φροντιστήρια προκειμένου να κατανοήσουν εγκαίρως την όπισθεν ταχύτητα, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως όταν το πακέτο «Καλλικράτης» εκραγεί.Πληροφορίες δίνονται στα γραφεία των αντιδημάρχων της πόλης.

Γραφείο 1ο σαμαντάς: Γλωσσική νομοθεσία (ΆΝΩ ΌΡΟΦΟΣ)
Γραφείο 2ο φραγκούλης: Ιερά τεχνική ορολογία (ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟΣ)
Γραφείο 3ο ΚΕΠ : Για ορθοπεταλιές αξιοπιστίας. Θα το βρείτε σε κάθε γειτονιά.
μας άρεσε πολύ και η υπογραφή
η οραματικοδραματουργία

Για την αντιγραφή
Ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: