Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Την ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ

........το ρουφιάνο κανείς.
Κάποια στιγμή όλα αυτά θα τελειώσουν, τότε ο καθένας μας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία του Αιτωλικού, απέναντι στα ίδια του τα παιδιά. Δεν περιμέναμε άλλη αντίδραση από αυτή του δημαρχούλη, μιας και αυτά είναι τα πρότυπά του, δεν περιμέναμε όμως αυτό το αρρωστημένο πάθος από τους παρατρεχάμενους και τους μυστικοσυμβουλούς του.
Εξαίρεση αποτελεί ο κατσούλης, ο οποίος σωστά έπραξε, μιας και πρέπει να στηρίξει τα συμφέροντά του. Ολάκερο οικισμό έχτισε και καταπάτησε από τη δημόσια γη, άρα θα ήταν αδιανόητο να μην επικαλεστεί την συκοφαντική δυσφήμηση. Πιστεύουμε όμως, να έχει λάβει σοβαρά υπόψη του, ότι αν αποδειχθούν τα δικά μας λεγόμενα τότε η θέση του δεν θα είναι απλά δυσμενής. Πολύ περισσότερο όταν κάποιος είναι επαγγελματίας και ανα πάσα ώρα και στιγμή πρέπει να είναι υπ' ατμόν.
Κάποιοι βιάστηκαν να εμπλέξουν και το όνομα της..... Τσίντζου, αλήθεια γιατί; Τι είναι αυτό που τους καίει στην πραγματικότητα;
Σε αυτόν τον κύριο, που θα είναι ο μόνος ο οποίος στο τέλος θα βρεθεί εκτεθειμένος, του αφιερώνουμε την ανάρτηση του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ, το οποίο για όσους είναι γνώστες των blogs ξέρουν ότι σε κάποια χρονική στιγμή κατηγορήθηκε ακόμη και για εσχάτη προδοσία. Μάλιστα, η ίδια η GOOGLE είχε αναγκαστεί να διακόψει την λειτουργία του blog για λίγες ημέρες, μιας και αυτό ήταν απαίτηση της ίδιας της Ελληνικής κυβέρνησης.
Πιστεύω θα ξέρετε το αποτέλεσμα.
Μάλιστα το ΤΡΩΚΤΙΚΟ, ήταν αυτό που δημοσίευε γκάλοπ για τις εκλογές μέχρι την τελευταία στιγμή, παρόλο που η εντολή του Εισαγγελέα ήταν να συλλαμβάνονται όσοι παραβαίνουν αυτή την εντολή και η ποινή τους θα ήταν 2 χρόνια μη εξαγοράσιμη και χωρίς αναστολή.
Αυτά που τους συμβουλεύεις φίλε του etoliko-news είναι παιδικές αρρώστιες για την λειτουργία των blogs. θα θελα να δω τα μούτρα σου όταν όλοι αυτοί οι κύριοι θα ζητάνε ευθύνες για το αποτέλεσμα.
Κάντε ένα κλικ εδώ για να διαβάσετε το αφιέρωμα στον καλύτερο μαθητή της σχολής ρουφιανολογίας.


Η Γλύνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: