Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Το ΝΕΟ Δ.Σ. του ΜΟΥΣΕΙΟΥ


Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με την τελευταία ανάρτηση μας, να αφορά το Μουσείο, έτσι τιμής ένεκεν, γιατί και το αγαπάμε και γιατί θεωρούμε (και το έχουμε ξαναγράψει) ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το κρυφό και ταυτόχρονα το βαρύ χαρτί της ανάπτυξης τόπου μας.
Βέβαια ΔΕΝ είχαμε στο νου μας, μια ανάρτηση σαν αυτή, αλλά μια άλλη, αστεία, που το Μουσείο θα ευχότανε στον εαυτό του χρόνια πολλά, πράγμα όμως που θα έβλεπε να μην επιτυγχάνεται με πρόεδρο τον νικολέοντα.
Αυτοί όμως φροντίζουν να μας χαλάνε το κέφι συνεχώς.
Τι να κάνουμε, αυτούς ψηφίσαμε με αυτούς θα ζήσουμε.
Πάμε λοιπόν στο θέμα μας.
Μαθαίνω ότι....... άλλαξε το Δ.Σ. του Μουσείου και από 11μελές, έγινε 7μελές.
Κατ' αρχήν να σας πως ότι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Ένα ολιγομελές Δ.Σ. μπορεί καλύτερα να λειτουργήσει, να είναι ευέλικτο, και σαφώς πιο παραγωγικό.
Ας εξετάσουμε όμως την ουσία.
Το μέχρι πρότινος Δ.Σ. του Μουσείου, συνεδρίασε στις 27 Μαΐου, για τελευταία φορά.
Να σας θυμίσω (εδώ) ένα σχετικό δημοσίευμα της εποχής, και θα σας έλεγα να ανοίξετε και το link που υπάρχει μέσα αλλά ΚΑΙ να διαβάσετε τα σχόλια.
Αφού το κάνετε, ψάξτε μετά ΠΑΝΤΟΥ, για να βρείτε εάν υπήρξε μετά, άλλη συνεδριάση του Δ.Σ. του Μουσείου.
Τι έκπληξη ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ, δεν έγινε ξανά συνεδρίαση.
Και αυτομάτως γεννάται το ερώτημα, πως πάρθηκε η απόφαση για την συρρίκνωση του Δ.Σ. αφού αυτό ΔΕΝ συνεδρίασε, ΑΛΛΑ και πως και ποιος αποφάσισε σχετικά με την νέα σύστασή του.
Κανείς, μια ομάδα 3-4 ανθρώπων, στην οποία συμπεριλαμβάνετε και ο νικολάκις, οι οποίοι θεωρούν ότι το Μουσείου τους ανήκει, ότι είναι το μικρό τους μαγαζάκι, τοποθέτησαν εαυτούς στο Δ.Σ. και έτσι το καταδικάζουν στην αφάνεια και στον μαρασμό.
Ποιος είναι και πως αποφασίστηκε, ποιός θα είναι το 7ο πρόσωπο, το οποίο δηλώνετε ως δημότης Αιτωλικού.
Σας ενημερώνω λοιπόν, ότι είναι είναι ένας εκλεκτός και ονομαστός συμπολίτης μας, συνδημότης μας, πλην όμως ΔΕΝ είναι κάτοικος Αιτωλικού.
Και ρωτάω, τόσο απαξιωμένο είναι το δυναμικό των ΜΟΝΙΜΩΝ κατοίκων της πόλης μας, ώστε ΔΕΝ κρίθηκε κανείς ικανός να πλαισιώσει τον συρφετό ανίκανων σφετεριστών;
Εάν εγώ ήμουν στη θέση του, (και ξέρω ότι μας διαβάζει) θα είχα ήδη αρνηθεί την πρόταση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν το κάνει, απαξιώνεται ως αξία και ως προσωπικότητα
Είναι σίγουρα ένας ικανότατος άνθρωπος, ΑΛΛΑ πρέπει να κοιτάξει πίσω από αυτή την πρόσκληση για να καταλάβει τι νόημα έχει.

Αιδως αργείοι, αν το αγαπούσατε και αν θέλατε την ύπαρξή του, θα φροντίζατε για την επιβίωσή του, και όχι για την απαξίωσή του, που η ανικανότητά σας το οδηγεί.

Ο νικολάκις όμως σαν υπεύθυνος (λέμε τώρα) δήμαρχος και περιστασιακός πρόεδρος του Μουσείου, ποιου τα συμφέροντα τάχθηκε να υπηρετεί;
Μιας μικρής ομάδας ανίκανων, ή του Αιτωλικού και κατ' επέκταση και του Μουσείου ΜΑΣ.
Το πρώτο φυσικά, αλλά εδώ κατέστρεψε την πόλη, το Μουσείο θα του γλίτωνε;

Και στο σπουδαιότερο τώρα
Επικαλούνται για να δημοσιεύσουν την παραπάνω αλλαγή του Δ.Σ. του Μουσείου, την υπ' αριθμόν 108/2009 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου, (είχα δυσκολία να κάνω link στο Εθνικό τυπογραφείο, όμως εάν το αναζητήσετε και επιλέξετε - τεύχος δεύτερο, 16 Δεκεμβρίου, θα το βρείτε φαρδιά πλατιά μπροστά σας).
Μια απόφαση όμως, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.
Ενα θέμα, που ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ στο δημοτικό συμβούλιο
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ (ο νικόλάκις ντε) ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ
ΔΕΝ το έφερε ΠΟΤΕ στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί ήξερε καλά ότι ΔΕΝ θα πέρναγε με αυτή τη σύσταση
Έτσι κατά την προσφιλή του τακτική, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ το δημοτικό συμβούλιο, τον υψηλότερο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να πει ψέματα, για να δημοσιεύσει σε ΦΕΚ με πλαστό αντικείμενο
Σας προσκαλώ - προκαλώ, να ψάξετε στο etoliko-news, που παρακολουθεί και δημοσιεύει ΟΛΑ τα θέματα των δημοτικών συμβουλιών, να βρείτε αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ
Eάν (που ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΕΥΚΟΛΟ) αποδειχτεί ο ισχυρισμός μου, μήπως μιλάμε για καραμπινάτη πλαστογραφία; Μήπως μιλάμε για δημοσίευση σε ΦΕΚ αντικειμένου ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ;
Καταλαβαίνετε γιατί μιλάμε, καταλαβαίνετε σε τι μπελάδες κινδυνεύει να μπει καταρχήν ο ίδιος, αλλά αυτός δεν, με νοιάζει, από το στραβό και ανόητο μυαλό του παθαίνει ότι παθαίνει, από την αλαζονία του και την αγραμματοσύνη του , από το ηλιθίως υπερφίαλο εγώ του, που ΔΕΝ αξίζει στάλα.
Κινδυνεύει να μπει σε το Μουσείο αλλά και οι φίλοι του (ο συρφετός ανικάνων που λέγαμε) που να είστε σίγουροι ότι και σε αυτούς είπε ψέματα, ότι τάχα μην σας νοιάζει ΕΓΩ θα τακτοποιήσω το θέμα και ΔΕΝ θα χάσετε τις θεσούλες σας και τα συμφεροντάκια σας.
ΑΛΛΑ κινδυνεύει να μπει σε μπελάδες και το δημοτικό συμβούλιο.
Και μια και είπα δημοτικό συμβούλιο.
Ρε καλόπαιδα, εσείς που λέτε ότι είστε μέλη του, τι θέση θα πάρετε στο θέμα;
Και φυσικά δεν ρωτάω μόνο τους αναπτυξιαστές του σταράμου, ρωτάω και τους οραματιστές. Θα τον αφήσετε να σας χρησιμοποιεί;
Θα τον αφήσετε να καπηλεύεται την υπογραφή σας;
Δεν μπορείτε να ισχυριστείτε, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, σας το λέμε εμείς
Θα περιμένουμε μέχρι τις πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας χρονιάς να πάρετε θέση
Μετά μαύρο φίδι (συγγνώμη) κράξιμο που σας έφαγε
Και επειδή θα σας πει όπως πάντα ψέματα, ότι τάχα δεν προλάβαινε γιατί πίεζε ο χρόνος και ο νόμος απαιτούσε και διάφορες άλλες τέτοιες αηδίες, να του απαντήσετε ότι γι αυτό το λόγο ο νόμος προβλέπει τα ΈΚΤΑΚΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
Αμαρωτιέμαι πραγματικά, αν έχει μείνει κανείς δημοτικός σύμβουλος με παντελόνια σ' αυτή τη πόλη
Αλλα κι αν δεν υπάρχει κανένας από αυτούς, δεν πειράζει, σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. θα σας τα θυμίσουμε εμείς
Θα σας θυμίσουμε τη συνενοχή τους
Θυμήσου σταραμο, ότι το όνομα σου παίζει, για υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας
και όταν θα έρθει ή ώρα εμείς θα είμαστε εδώ, για να θυμίσουμε στους ψηφοφοόρους του κόμματος σου, το σορτσάκι που φοράς ακόμα αντί για παντελόνι που θα έπρεπε να φοράς στην ηλικία σου.
Δεν θα φταίμε εμείς τότε αν χάσεις, μόνος σου θα το έχεις επιλέξει
Αλλά και οι άλλοι, εμείς εδώ θα είμαστε


Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

καλή χρονιά
θα τα πούμε από μεθαύριο πάλι, που θα είναι του χρόνου
του χρόνου που σας εύχομαι να σας φέρει ότι γουστάρετε και αγαπάτε
κια πρόωρα να φέρει το Πάσχα και την ανάσταση στην πολη μας
στην ωραία φωτό μας (paparazzi) ο νικολέων γαλανάρτης ,ο ψεύτης, εσχάτως πλαστογράφος (όχι για πρώτη φορά) ο ηλιθιώς υπερφίαλος, ο αλαζών, πρίγκιψ των ανικάνων, δέσποτας της αγραμματοσύνης, και ισοπεδωτής του Αιτωλικού, ο κατάδικος ,του χίτη, την ώρα που οδηγείται στο βατερλώ του (όπου βατερλώ, το γραφείο του εισαγγελέα) μετά την τελευταία μ...α που έκανε




Δεν υπάρχουν σχόλια: