Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Επιτέλους, έκαναν κάτι, έκαναν ΜΙΑ κίνηση, έδειξαν ότι ΙΣΩΣ και να υπάρχουν. Έδειξαν ότι ΙΣΩΣ, εκτός από το μας ψάχνουν, μπορούν να κάνουν έστω μια δουλειά. Βέβαια διάλεξαν την πιο ανώδυνη, την πιο εύκολη, την πιο λαϊκίστική, όμως έστω και έτσι, έδειξαν ότι το μεγάλο κτήριο τς πλατείας κατοικείται.
Τι έκαναν;
Σας είχαμε πεί......... (εδώ) και μετά τους κράξαμε (εδώ), για το ρεύμα που έκλεβαν οι τσιγγάνοι στον ανατολικό οικισμό, από την κολώνα της Δ.Ε.Η. με αποτέλεσμα, και να επιβαρύνεται ο δημοτικός λογαριασμός, (που είναι το λιγότερο κακό) ΑΛΛΑ και ότι αφού είχαν ρεύμα, που στο καιρό μας είναι αναγκαία συνθήκη για να ζήσεις, δεν έκαναν φυσικά καμία σκέψη να φύγουν, γιατί που αλλού θα έβρισκαν τόσο φιλόξενη και ξεβράκωτη δημοτική αρχή.
Όμως, αυτοί (τα δικά μας τα σαΐνια ντε) εδώ και δυο ημέρες τους έκοψαν το ρεύμα με την συνδρομή της Δ.Ε.Η. η οποία ήρθε και αντικατέστησε το παλιό καλώδιο με άλλο καινούργιο το οποίο λέγεται πλεξούδα, είναι μονωμένο και θεωρητικά τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει κλοπή.
Χαιρόμαστε που το είδαμε, χαιρόμαστε που είναι ζωντανοί, γιατί είχαμε αρχίσει να βάζουμε κακό με το νου μας, φυσικά και ΔΕΝ θα τους πούμε μπράβο, γιατί απλώς έκαναν τη δουλειά τους, αυτή τη δουλειά για την οποία τους ψηφίσαμε.
Ξαναλέμε ότι διάλεξαν από τα τεράστια προβλήματα που αυτοί μόνοι τους έχουν δημιουργήσει στη πόλη, να λύσουν το πιό ανώδυνο, αλλά η αλήθεια να λέγετε, ΤΟ ΕΛΥΣΑΝ. Να ελπίζουμε ότι στον ελάχιστο χρόνο που τους μένει θα λύσουν άλλο μισό;
Μακάρι!!


Ο Δημοσιογράφος
Φαντάζομαι το νικολέοντα τώρα με τι καμάρι, θα λέει από δω κι από κει, για το ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, που διαχειρίστηκε και έδωσε λύση.
Θα βάλει και λίγη σάλτσα, ότι πήγε μπροστά και ύψωσε το τεράστιο ανάστημα του, ότι κινδύνεψε η ζωή του, από τους εξαγριωμένους τσιγγάνους, και άλλες τέτοιες τρίχες.
Μπράβο νικολάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: