Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Γιατί, ΩώώώΧ!! τι ΠΑΘΑΜΕ

Άκουσα μια συζήτηση δύο συμπολιτισσών μας εκεί που έπαιρνα το καφεδάκι μου σε παραλιακή καφετέρια της πόλης μας, οι οποίες εντόνως αναρωτιόντουσαν,
ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ στην μήνυση νικολέοντος και σια Α.Δ., "ΩώώώΧ!! τι ΠΆΘΑΜΕ".
Φανταστήκαμε λοιπόν, ότι αυτό το θελελιώδες ερώτημα της ανθρώπινης ύπαρξης, βασανίζει την μικρή μας κοινωνία.
Αποδασίσαμε λοιπόν να δώσουμ εξηγήσεις

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απλό.
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες....

1. Ανοίξτε τα χέρια στο πλάτος του σώματος σας και λίγο χαμηλότερα από το ύψος του στήθους σας.
2. Από τη θέση που είστε, αρχίστε να λέτε (όσο δυνατά εσείς θέλετε, η πρότασή μας είναι εάν το κάνετε σε δημόσιο χώρο, μην φωνάζετε γιατί θα γίνεται ρεζίλι) ΩώώώώώΧ!! (σημείωση: Το πρώτο Ω καλό θα είναι για την πλήρη αποτύπωση της σκηνής, να ξεκινήσει από ένα ελαφρύ ΟΥ και σιγά-σιγά να μεταλλαχθεί σε Ω. δηλαδή, ουΩώώώΧ!!)
3. Μόλις αρχίσετε να λέτε ΩώώώΧ!!, αρχίστε να κλείνετε και τα χέρια, μέχρι να έρθουν το ένα ΠΟΛΥ κοντά στο άλλο.
4. Όταν τα χεράκια σας ακουμπήσουν το ένα το άλλο, τότε μπλέξτε ΑΜΕΣΩΣ τα δάχτυλα των δυο χεριών μεταξύ τους , συνεχίζοντας να λέτε ΩώώώΧ!!.
5. Φέρτε τώρα τα χέρια σας κόντά στο πρόσωπο σας, κάτω από το σαγόνι, (ΠΡΟΣΟΧΗ είναι σημαντικό να συνεχίσετε να λέτε ΩώώώΧ!! Μπορείτε να τραβήξετε τα ωώώώ, όσο εσείς θέλετε κα ταιριάζει στην προσωπικότητά σας).
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ, οι οδηγίες είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ για την ολοκλήρωση της άσκησής μας.
6. Όπως τα χεράκια σας είναι δεμένα με τα δάχτυλά τους μεταξύ τους και βρίσκονται στην θέση ΚΑΤΩ από το ΣΑΓΟΝΙ, πείτε ΔΥΝΑΤΑ (ανεβάζοντας σταδιακά τον τόνο της φωνής σας) , τι ΠΑΘΑΜΕ (τονίζοντάς και τραβώντας στο τελευταίο Έ που καλό θα είναι να μεταλλαχθεί ΣΤΑΔΙΑΚΑ, σε από έλαφρύ έως έντονο Ι, τι παθαμίίίίίίί δηλαδή) και ταυτοχρόνως τινάξτε τα ενωμένα χεράκια σας μπρός τα εμπρός, με τις παλάμες προς τα έξω, όσο μακριά μπορούν να φτάσουν ΧΩΡΙΣ να ΛΥΘΟΥΝ.


Όσοι ακολουθήστε πιστά τις παραπάνω οδηγίες, ξέρετε ήδη πως γίνεται. Τώρα το γιατί το ονομάσαμε έτσι, είναι γιατί είναστε σίγουροι, ότι αυτό θα θέλανε να πούμε αυτοί οι κύριοι, οταν θα μαθαίναμε για την μήνυσή τους και είπαμε να μην τους χαλάσουμε το χατήρι.
Τόσες πίκρες τους έχουμε δώσει.



Καρακάξα

Δεν υπάρχουν σχόλια: