Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Κι άλλο θαύμα στο Αιτωλικό.

Ήταν να μην γίνει η αρχή, τώρα τα θαύματα θα είναι καθημερινό φαινόμενο στο Αιτωλικό. Είχαμε και την επίκληση του δημάρχου στη γιορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, μέσω της ανάγνωσης του «Πιστεύω» και τα πράγματα πήραν την σωστή τους πορεία.



Μπορεί ο δήμαρχος να μπερδεύτηκε στο τέλος, παρόλο που το διάβαζε από μέσα, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει θαύματα, επιτέλους σε αυτό τον τόπο.
Σε προηγούμενη ανάρτηση σας δείξαμε πως από το πουθενά, ανάμεσα από τις πέτρες των γεφυριών αναβλύζει νερό, τώρα θα σας δείξουμε πως... μέσα από το τσιμέντο και μάλιστα δίπλα από την εθνική οδό στο Κεφαλόβρυσο, ξεπετάχθηκε πίδακας νερού και μάλιστα σε τέτοια ποσότητα που μπορεί να ξεδιψάσει ακόμη και τον στεγνό Θεσσαλικό κάμπο.



Η επιλογή του σημείου (δίπλα στη εθνική οδό), πιστεύουμε ότι δεν ήταν τυχαία. Ακόμη και ο τελευταίος άπιστος, ακόμη και αυτός που μέχρι τώρα αμφισβητούσε την υπόσταση του δημάρχου Αιτωλικού, θα πρέπει να πάει και να ζητά ταπεινά συγνώμη. Αν βέβαια του το επιτρέψει ο θεόσταλτος δήμαρχος την επόμενη Κυριακή, ας πάει να κοινωνήσει και πιστεύουμε ότι ο Νικολάκης μας θα τον τιμήσει με την παρουσία του ο ίδιος ψέλνοντας το πιστεύω (θα το έχει μάθει μέχρι τότε δεν μπορεί). Πάντως σε περίπτωση που δεν παραστεί ο δήμαρχος, ας ειδοποιήσει τον Φραγκούλη, γιατί τότε εκτός των θαυμάτων που θα δει στη ζωή του θα έχει και μέσον στον άλλο κόσμο.
Αν όμως κάποιος θέλει να δώσει απαντήσεις πως βρίσκονται τα κολοβακτηρίδια μέσα στο νερό, τότε του δίνουμε την απάντηση μέσω αυτών των φωτογραφιών και του βίντεο.
Ο αγωγός της ύδρευσης δε έσπασε τώρα, είναι διάτρητος σε όλο το μήκος του και περιμένει το χρόνο του, ώστε να κάνει την εμφάνιση του στην επιφάνεια, ως τρεχούμενο νερό.
Η ζημιά που βλέπετε, έχει εκεί τουλάχιστον 3 μέρες, ούτε συνεργείο είδαμε ούτε κάποιου να ιδρώνει το αυτί. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα όλοι μας πίνουμε αγνό και καθαρό νερό, σύμφωνα με τα λόγια του δημάρχου μας. Είδε κάποιος καμιά ανακοίνωση που να ενημερώνει ώστε οι πολίτες να πάρουν τα μέτρα τους; Όχι βέβαια. Δεν θα ασχοληθώ με το ποιος πληρώνει αυτή την υπερκατανάλωση ρεύματος από τις αντλίες, γιατί αυτό είναι αυτονόητο ότι όλοι εμείς πληρώνουμε το τίμημα ακόμη και με την ίδια μας την υγεία.
Θα θελα να σε ρωτήσω όμως βρε δήμαρχε, πόσο θεομπαίχτης είσαι, μέχρι που μπορεί να φτάσει η αλαζονεία σου; Βρε αθεόφοβε ποια πίστη κατέθετες; Ήρθες στο σημείο να εκμεταλλευτείς ακόμη και την γιορτή των Ταξιαρχών, μπας και συγκινήσεις κάποιον πιστό; Ποια είναι προσφορά σου στο κοινωνικό σύνολο; Πως προστατεύεις την υγεία και τη ζωή των δημοτών σου ώστε να αναφωνήσεις και το Πιστεύω; Δεν φοβάσαι πλέον τίποτα; Ούτε την Θεόσταλτη τιμωρία; Θυσία θα τα κάνεις όλα στο βωμό της καρέκλας και της εξουσίας;
Ντροπή και αίσχος, παραιτήσου τώρα και πήγαινε καλύτερα να εξομολογηθείς για τα δεινά και τον αφανισμό ενός ολόκληρου Δήμου.
Ου να μου χαθείς!!!!



Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: