Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΛΕΜΟΣ

Πόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ του μικρού φαύλου νικολάκι και του Πολιτιστικού συλλόγου.
Ο λόγος είναι πια γνωστός. Ο νικολάκις, λέει, νομίζει, ίσως, θεωρεί, ότι αυτοί οι κακοί άνθρωποι από τον Πολιτιστικό σύλλογο, είναι οι Μ.Ε.Π.
Μπράβο νικολάκι, για άλλη μια φορά απέδειξες την ......οξύτητα του πνεύματος σου και τη διάυγεια του μυαλού σου.
Το κορυφαίο δε, είναι τα επιχειρήματά σου. Νομίζω, ίσως, μου είπανε, είπε ο ανανήψας μυστικοσύμβουλος, που τώρα όμως δεν είναι πια γιατί του κάναμε μήνυση, που είπε ότι είπε, ότι θα πεί, ότι είπε. Σύγχαρητήρια, άψογο ύφος και κριτική σκέψη δήμαρχου πόλης.
Ψάχνω και μαθαίνω.
Πολιτιστικός σύλλογος, λένε αυτοί, 350 μελή, κοιτάω καλύτερα, περίπου 100 παιδιά δημοτικού.
Δε μου λες ρε άθλιε νικολέοντα, τα παιδάκια του δημοτικού είναι που σου γράφουν; Αν ναί, μπράβο που έχουμε τόσο ευφυή παιδιά. Σε ευχαριστούμε που το κατάλαβες.
Τι πράγμα; Αααα! όχι τα παιδάκια, οι μεγάλοι, ααα! του Δ.Σ. αααα: μάααλιστα. Και αφού είσαι τόσο γατόνι και τους κατάλαβες, γιατί δεν τους κάνεις μήνυση ρε χαζοδήμαρχε;
Εμείς σε ξαναπροκαλέσαμε, κάντους μήνυση και εμείς θα αποκαλυφθούμε και θα έρθουμε στο δικαστήριο να καταθέσουμε και θα το πάρουμε απάνω μας. Έτσι, αμέσως θα μάθεις ποιοί είμαστε. Άντε λοιπόν ηττοπάθή νικολάκι.
Αλλά δεν έχεις την ψυχή, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.
Πολέμα λοιπόν φαντάσματα.
Ας αφήσουμε να πολεμήσουν, η ευφυΐα με την βλακεία, η αξιοσύνη με την ανικανότητα, η αποδοχή με την απόρριψη, η δημιουργία με την καταστροφή, η παραγωγή με την απραξία.
Έχω όμως ένα μήνυμα για τους φίλους του Πολιτιστικού, φοβούμαι κύριοι ότι θα βγείτε χαμένοι, και μαζί με εσάς όλη η πόλη, γιατί μέχρι σήμερα, Η ΒΛΑΚΕΙΑ έχει αποδειχτεί ΑΝΙΚΗΤΗ.
Άξιοθρήνητε νικολάκι, λίγες ημέρες πριν, αυτοί του Πολιτιστικού, παρουσίασαν ένα βιβλίο, που έχει γράψει ο Πρόεδρός τους ο Κομζιάς.
Γιατί δεν ήσουν εκεί;
Έπρεπε να είσαι για να ακούσεις τα λόγια που είπε ο αντινομάρχης Κατσούλης για τον συγγραφέα. Έπρεπε να ακούσεις τι είπε ότι του οφείλει η πόλη στην οποία εσύ παίζεις τον δήμαρχο.
Αλλά εσύ δεν ήσουν, ήσουν στην Νομαρχία και πάλευες να μην γίνει αυτή η παρουσίαση.
Ήσουν στο δρόμο και έλεγες στο κόσμο να μην πάει. Να μην πάει που;
Σε μια παρουσίαση που αφορούσε τον λαϊκό μας Πολιτισμό. Αλλά εσύ που γνωρίζεις τι σημαίνει Πολιτισμός, άξεστε, αγράμματε, απολίτιστε.
Αλλά ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ, γιατί είσαι ένα ρηχό ανθρωπάκι χωρίς κανένα πολιτιστικό υπόβαθρο, ότι από αυτό, θα μπορούσες εσύ να έχεις βγει ο μεγάλος κερδισμένος.
Θα μπορούσες να τους έχεις κλέψει την μπάλα και αυτοί ακόμα να ψάχνονται, αλλά είσαι τόσο ακραία ηλίθιος, που δεν είσαι ικανός ούτε για τις πιο απλοϊκές σκέψεις.
Βουζώνεις τα χείλια σου και πεισμώνεις σαν μικρό παιδάκι που του πήρανε το τόπι, Αλλά εσένα σου πήραν και τα σώβρακα ακόμα, looser.



ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ, πριν ξεσπάσει ο πραγματικός πόλεμος.


Ο Δημοσιογράφος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν θα το κάνει. Γιατί αυτό το παιδί έχει μάθει πάντα να κρύβεται και να φυγομαχεί. Στην κρίσιμη στιγμή, την κάνει ΠΑΝΤΑ με ελαφριά πηδηματάκια.
ο γέρος

Ανώνυμος είπε...

λυπάμαι αγόρια και κορίτσια των Μ.Ε.Π.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι τον εξυπηρετείται;
Το blog σας, έπεσε πάνω στο κεφάλι του Νικολέοντος, ως απο μηχανής Θεός.
Βρήκε εχθρούς, άρα βρήκε ποιός φταί ει για τα πάντα.
Εάν το κάνει, ξέρει καλά, ότι δεν θα κερδίσει τίποτα, ΜΟΝΟ θα χάσει, γιατί θα χρειαστεί να δω΄σει εξηγήσεις και συγχρόνως θα σας ηρωποιήσει. Μέχρι εκεί κόβει το μυαλό του.